Sdi gja
as un
Pyet njeher kete tjetrin
Poshte.
Hmmmm mjaft interesant Tema se si ka ardh Kisha Satanike ne ditet e sotit, nejse jo bash te sotit sepse kisha Satanike u kan goxha kult i vjeter gati me ate te Krishterimit, sepse Krishterimi eshte ai qe i ka dhan shtytje kesaj Filozofie qe te perhapet (kur po them Filozofi dihet qe eshte Filozofi, dhe jo Fe e hapt si: Krishterimi, Islami dhe Judaizmi) me shum ne bote dhe mendoj qe Satanizmi ja ka arrit kesaj gjeje, PSE shtrohet pyetja? Sepse me doktrinat Fetare te Krishterimit Kisha Satanike u ngrit, dhe prej shum Filozofeve te ndryshem ka ba qe Anton Szandor Lavey qe ta ngrit kete kult Satanik. Pastaj ka besime pak si te ndryshme nuk kan dallime shum te medha por e kan ndryshimin e vet por prap se prap e perfaqesojn vetem NJE Satan.
Pra per Satanizmin kur folmi ka besime te ndryshme, Besim Ateistik Satanist: Cka eshte Besimi Ateistik Satanik?
Besimi Ateistik Satanik eshte qe besojn vetem ne Satan dhe jo ne kundershtarin e vet pra Zotin e Bibles, t'Kuranit dhe t'Judaizmit, Besimi Ateistik Satanik eshte me ba flijime ne kete bote jo me e ba vetin flijim por vetem di bej 5 Urdhrat Satanik siq eshte e shkruajtur ne Biblen Satanike kurgja mashum dhe te jete i Lire ne jete pa brenga dhe ta shijoj Jeten deri ne maksimum, sepse vet ky besim i ndryshem Ateistik Satanik e bon qe s'ka jete te pertejme por vetem per kete Jete qe ta defrej deri ne maksimum.
Besim Satanik i plote dhe per boten e pertejme eshte qe bej flijime, me gjak te njeriut por jo qe ta flijoj te gjithen por nje pjes te trupit vet Pse shtrohet pyetja gjaku? Sepse gjaku eshte burimi kryesor i njeriut t'cilen e mrrin shkallen e Satanit e cila pranohet tek Satani dhe per kete Gjaku eshte me i forti kur ben Ritual per Satanen. Ndoshta kjo eshte pak e befasushme nga njeriu por me kqyr me anen tjeter Rituali qe pranohet me se miri pra eshte vet gjaku se prej saj jetojm e knaqim jeten dhe ne fund prap vdesim e me kete po dua ta lidh qe kur ta lidh Gjakun me Ritual per Satanin e ke nje vend tek jeten e pertejshme (kjo eshte Ritual Satanik kuptohet nvaret qysh e kuptojn njerit tash Satanin dhe Ferrin Boten e pertejme). Satan nuk quhet vetem per Besim por Satanizmi eshte qe te jesh Zot i vetes qe te luftosh kete jete pa marr parasysh ne cfar rrethana je kur nuk te len me u dorzu, kur s'te len mbrapa por gjith te qon me nje shkall me te lart, sepse ne Satanizem nuk jan gjerat e ndaluara e kjo e ben qe njeriu mundet te bej cfare do, por dallimin duhet ta bej vet se a eshte ajo gje e mire a po e keqe nvaret qysh e percepton njeriu ne trunin e vet, kurse me i ndalu nuk i ndalon, e kur si ndalon kjo te ben qe njeriu mundet me ba gjithckah e kur mundet me ba gjithckah ajo quhet: ZOT I VETVETES se s'po te ndal kurgja me ba thjesht me vazhdu per shum menyra t'jetes se per cka jeton. A kurse ne Fet Monoteiste te ndalin shum sene dhe shpesh her ka Holokaust te ndryshme qe s'te lejon me ba dicka edhe pse ki qef me e ba e kjo s'te len te jesh Zot i Vetvetes por Rob i dikujt tjeter siq thuhet edhe ne Kuran: JEMI TE GJITHE ROB TE ALLAHUT, kjo e kupton qe s'te le me u ba Zot ty por te le Rob.
Per Ritualet Satanike eshte interesante qe behen me Pentagram, me nje Cup me Vere te kuqe, ndezje qirash dhe Shpaten. Po du me lidh pse keto Sepse keto e bejne Pranimit e Satanit tek ai Ritual i cili je duke e bere dhe kjo eshte prania me e madhe e afert me Satanin dhe sherbimi me i mire.
Gjate rrjedhimit te Satanizmit nga na vjen? Shum e thjesht, nga kultet me te vjetra, para Zotit te Judaizmit, Krishterimit dhe Islamizmit...me shum prej ardhje ka prej Egjiptit, Grekve, Persianve, Summerve, Mesapotanve, Babilonasve, Keltve etj etj...ka shum sepse te gjitha kultet e ndryshem te mbreterive te ndryshme e kan be nje Zot te vertet ne Filozofin e Satanizmit dhe kjo eshte shkak prej librave te ndryshem qe kan qen me para ne Paganizem dhe prej saj jan be vetem me nje ate: SATAN.
Zotat e me hershem qe kan qen te kundra Zotit te mir ne ate bote Antike ose Pagane jane:
Ahriman
Marduk
Hades
Typhon
Cernunos
Thor
Baal
Melek Taus
Set
Baphomet
Mamon
Ka edhe shum tjer prej zotrave Pagan.
Kurse prej ketyre Feve kryesore jane:
Ne krishterizem:
Lucifer
Satan
Ne Islam:
Sheytan
Iblis
Dexhall
Ne Judaizem:
Azazel
etj etj.
Nuk e di sa keni ndegju per nje Kult te fsheht Mason, ata kan gjithckah ne dore ne kete bote, i kan Bankat dhe FInancat, Ekonomin me te fort ne bote te cilen din shum mir ta udheheqin e me kete po du me shtu qe kan shum kulte te fshehura dhe ata e Sundojn boten. Dhe ata besimin e vet te fsheht e kan Satanizmin edhe pse ne publik dalin me fjal te t'Zotit absolutisht kete gje e kan si te fshehur vetem sa mos me ra ne sy te keq tek Popullata, n'vertet kta Zotin e mbajn si te sllaverushem tek vetja sepse kta e perfaqesojn Satanin dhe bejne Rituale te ndryshme ne Meshat e Zeza. Kta Masonet kan programe, gazeta, media te ndryshme dhe shum shum sene tjera qe i kan t'vetat dhe i udheheqin pa lajmin e ketyre Masonve programet s'guxojn te transmetojn cfare do gjeje cka te thojn keta ata bojn sepse kta i kan ne dore keto gjerat kryesore ne Amerik, Angli e shum shum vende tjera...
Pytjen qe e ka bere Autori i Temes eshte me vend une po mundona te pergjigjem vetem per Shqiperi sepse per ato tjerat e shpjegova me lart se si jan pasoj dhe shkak i kesaj Filozofie, per Shqiperi nuk di shum se cka te them, por une besoj qe ka ndonje Meshe te Zez por vend ku ka nuk e di per sepse disa lajmet tregojshin per disa gjera qe bejshin ne Shqiperi por gjith ka qen e fshehur neper Media su tregu vendi kshtu qe nuk besoj qe tregohet kjo gje pa u kan vet ne kete Besim Satanik.
Une per veti me thane te drejten nuk e besoj as Satanin e as Zotin per mue jan te gjitha pjell te njerzimit siq kan qen edhe Besimet Antike, sepse njeriu eshte me i fuqishmi i te gjitha gjerave ne kete bote per kete e mendoj qe keto jan vetem pjell njerzore, sepse une kur e shoh nje Zot qe ka gabime ne Bibel dhe ne Kuran une ate nuk e quaj Zot sepse ka shum kondradikta mes nje libri e kur ka kotradikte mes nje Libri atehere une nuk e quaj Zot, nje ashtu Zoti i BIbles dhe i Kuranit nuk tregon shum dashuri siq kam prit kur i kam lexuar por me shum kam pa urrejtje dhe vrasje te ndryshme Brutaliteti se sa qe na jep dashuri.
Por per mendimin tim qe ka ndonje Zot ose qe eshte True Zot atehere ne duhet ta kerkojm te gjithe se bashku dhe ta kemi nje Zot per te gjithe i cili nuk ka urrejtje ndaj krijesav te tij por ka vetem dashuri, e Ai per neve mundet te jete nje Zot i te gjitha gjerave. Por qe ka Zot dhe Dashuri prej tij atehere une e kisha besu dhe isha mbeshtet tek Ai, por ne qoftese njerzit kan urrejtje ndaj Atij Zoti te panjofshem per neve eshte shkak i dobesis se njeriut dhe atij Zoti te Panjohur.
Pra edhe nje here une nuk besoj ne kete Zot sepse ky per mu nuk eshte Zot sepse me roberon dhe s'me perparon, prap mendimi im me i mir per jeten time eshte qe te Lexoj: Nje thenje e lashte eshte: Libri eshte shoku i vertet qe ta tregon te vertetn, Kush Meson JETON.
Rruget nuk kan qen te bera, por jan bere (Henry Kissinger).
Epo ti s'e ka shpirtin te ndare nga trupi apo jo????
Ose si rezultat i "mendimit tim"......Por kjo nuk do te ishte asgje... pas faktit te krijimit te qindra-mijera sekteve te tjera (te ashtuquajtura te krishtera) te cilat ([gjithmone sipas mendimit tim) vinin si rezultat i mosmarveshjeve qe dilnin ndermjet anetareve te thjeshte me kleriket.. apo akoma me keq shume prej tyre vinin si rezultat i interpretimit te gabuar biblik.
Ke degjuar nga kush????Hik se t'kan rrejt.....Por edhe kjo nuk do te ishte asgje, perpara faktit se eshte krijuar edhe Kisha e Satanit.. e cila (me aq sa kam degjuar) eshte nje kundervenie e krishterizmit te sotem...
E kam thuajse te pabesueshme te mendoj se ajo Kishe mund te kete anetare... Kudo Satani paraqitet si forca e se keqes. Djalli i Rėnė...
Jo Djalli i Rėnė, por Krye-engjelli i Rene....sipas tradites babilono-semitike......
Satani paraqitet si forca e te keqes vetem ne fete me origjine semitike, pra jo kudo...
Pasojat????Cilat pasoja???A i ke pare ndonjehere????Cili njeri me mend ne koke do te shkoje ne nje Kishe te tille, kur i di fare mire pasojat ?
Hajde njeri me mend ne koke hajde......
Pyetja >>>
Cila eshte doktrina dhe credoja e Kishes se Satanit?
Zoti si mbret i perjetesise eshte statik ndersa Satani, si mbret i kaosit, eshte dinamik....
Ne vete Biblen....aty ku mbeshtet edhe formimi i Judaizmit, Krishterimit dhe Islamit...Ku eshte pika mbeshtetese qe ndikoi ne formimin e saj?
A don te behesh anetar o njeri qe ben te tilla pyetje....hahaahahah....Ku gjendet selia kryesore? Si zhvillohen ceremonite? A ka flijime njerezish? Si shkojne njerezit atje? A ka Kishe te tille ne Shqiperi? Ku? Sa anetare jane?
Krishterizmin e shperbere????Keto jane terma prej myslimani......u zbulove huggos...Dhe nese do pergjigju... Ti vete a beson se kjo ishte e vetmja menyre per te kundershuar krishterizmin e shperbere?![]()
Thotė i Dėrguari, paqja e Zotit qoftė mbi tė:“Kjo ēėshtje (Islami) do tė arrijė aty ku ka arritur dita dhe
nata.”Islami do tė pėrhapet nė ēdo vend ku arrin nata dhe dita, do tė thotė nė
tė gjithė rruzullin tokėsor. Dhe vėrtet, statistikat perėndimore flasin
se Islami sot ėshtė prezent nė ēdo vend tė botės. Statistikat ...na
lajmėrojnė se nė vitin 2025 Islami do tė jetė feja e parė pėr nga numri
nė nivel botėror. Nė kėtė nuk ka ekzagjerim por janė shifra reale qė nuk
dyshohet nė to. Kėto numra vijnė nga shkencėtarėt jomuslimanė qė i kanė
bėrė kėto statistika.
shikone se kan e lufton amerika
Gjenerali William Boyken, i ngarkuar ne Pentagon per gjetjen e Bin ladenit shprehet keshtu ne nje takim me fondamentaliste dhe misionare ungjillore: - Armiku yne nuk eshte Bin Laden, armiku shkaterrues eshte Feja e tyre... Zoti im eshte me i madh se Zoti i tyre... Zoti im esht...e i Vertete, ndersa Zoti i tyre(muslimaneve...) eshte fallso dhe idhull(Allahu eshte larg te metave dhe blasfemive qe i pershkruhen)
andaj sa ma shum qe po na luftojn dhe qe po shpifin ndaj islamit aq me shum po rritet numri i muslimaneve dhe po e qudit boten numri i madh qe po pranon islamin
O Ximi, paske humbur rrugen vella....s'eshte nenforumi mysliman ky......
Aha... jane konsumu te gjitha mrekullite e Kuranit.
A ke ndonje gje qe ka lene shenje ne historine njerezore?
Ku di une... radion e pare, elektricitetin, motor me avull, celular, keni shpik ndonje anije kozmike a keni shkuar ne kozmos, e keni projektuar ndonje gje, kompjutera, mikrochipe, internet.
Keni bere ndonje zbulim teorik revolucionar, kuante, ligje rendese, ligje termodinamike, calculus dhe matematike e avancuar, relativitet?
Apo jeni shquar ne artin vizual, muziken, kinematografine.
Kur te me sjellesh ndonje nga keto, pastaj ec edhe na mahnit.
Qe i shfrytezoni gjithe keto shpikje e zbulime kauresh dini me se mire edhe e deshmoni cdo dite. Puna eshte ju vete cfare beni?
Lej o FI sepse keta paraqesin Kur'anin liber shkencor qe nuk eshte i tille , por per vertetesin e tij permban edhe fakte shkencore, por kjo sdo me then se prej Kur'anit rrjedh PC , TV , celulari , automobili apo diqka tjeter .
Pikerishte keta e kan sjell Islamin ne fund te pusit , me terheq nje paralele sot Islami eshte si Kisha ne kohen e Mesjetes , njerzit ne kry te muslimanve ndalojn , vrajne nxenesit , studentet , mbyllin shkollat etj .
Te ishin te gjithe myslimanet si ti Xhamia, bota do te ishte vend i paqes dhe miresise.....pergezime vella...
Jarigas
Rruget nuk kan qen te bera, por jan bere (Henry Kissinger).
KY ESHTE LLAF
PIKES I PASKA RENE POR VECSE E KANE THENE EDHE TE TJERE PARA KETIJ KETE GJE
Krijoni Kontakt