Close
Faqja 1048 prej 1135 FillimFillim ... 4854894899810381046104710481049105010581098 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 10,471 deri 10,480 prej 11341
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Postime
    163
    nese me quan filozof... te takon te te quaj biri i zotiti...
    si thua te te therras...

o i madherishmi muhamet
    ose me mire...
    o i madherishmi
    ose me mire
    O...

TI DO NDJEKESH RRUGEN TENDE... DHE NE RRUGEN QE DO NDJEKESH NUK DO TE TE THOT NJERI GJE SEPSE ESHTE RRUGA JOTE,,, ESHTE BESIMI JOT...
    POR NE MOMENTIN QE DO MARRESH GJERAT ME TE RENDESISHME TE JETES TENDE ME QAF... DHE NUK DO E KUPTOSH... ATEHERE NDOSHTA DO JET PIKERISHT ZOTI JOT QE DO TE MALLKOJ!
    GJITH TE MIRAT!
    PO MUNDOHEM TE FLAS NE GJUHEN TENDE...
    PERPIQU DHE TI TE FLASESH NE GJUHEN TIME....

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    ...ēfare ironie e mprehte.....ndoshta nje arab edhe do te qeshte me te....
    Pika eshte se nese ai eshte si prezervativi, ty te ngel te jesh si ai qe hyn brenda preservativit....
    Te ka ndodhur ndonje tronditje psiqike qe ke dale me kete konkluzion se ska mundesi.Une sbesoj te kem abuzuar me ty.Megjithate mendoj se ti jarigaq duhet te jesh ajo qe del prej tij me force.
    "Shoku Mjekesise"

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Ke te drejte?!?!?!?!?
    Po pra, je ti i pari ne fyerje....ajo ēka thashe une dhe meqe nuk e pranove, me jep te drejte edhe per te te quajtur genjeshtar.
    Ate temen ti e ke gjet e te jam pergjigjur ne te njejten menyre,, por ke turp te kerkosh falje.
    Sidoqofte, ti qe din te besh debat, duhet te dish me se miri se para se te besh nje pyetje duhet t'i pergjigjesh pyetjes qe te eshte drejtuar me pare:"Graviteti, sipas Kuranit famelarte????"
    O zot o zot ncncn

Ti sinqerisht sme dukesh ne rregull nga trut ...Si shkruhet nje hartim per luften ne Kosove , nga fizika ???
    Citim Postuar mė parė nga Rregullator... Lexo Postimin
    nese me quan filozof... te takon te te quaj biri i zotiti...
    si thua te te therras...

o i madherishmi muhamet
    ose me mire...
    o i madherishmi
    ose me mire
    O...

TI DO NDJEKESH RRUGEN TENDE... DHE NE RRUGEN QE DO NDJEKESH NUK DO TE TE THOT NJERI GJE SEPSE ESHTE RRUGA JOTE,,, ESHTE BESIMI JOT...
    POR NE MOMENTIN QE DO MARRESH GJERAT ME TE RENDESISHME TE JETES TENDE ME QAF... DHE NUK DO E KUPTOSH... ATEHERE NDOSHTA DO JET PIKERISHT ZOTI JOT QE DO TE MALLKOJ!
    GJITH TE MIRAT!
    PO MUNDOHEM TE FLAS NE GJUHEN TENDE...
    PERPIQU DHE TI TE FLASESH NE GJUHEN TIME....
    Te flasesh ne gjuhen time , duhet ta perdoresh shkencen

Kurse gjuhen tende me duket se flet qdo femije mbi 12 vjet

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    ...ēfare ironie e mprehte.....ndoshta nje arab edhe do te qeshte me te....
    Pika eshte se nese ai eshte si prezervativi, ty te ngel te jesh si ai qe hyn brenda preservativit....
    Hahaha Binjak! Si te kam o trim, e ty t'i marrte Islami te keqiat!
    Ky postim me tregoi sa me kane munguar postimet tua keto ditet kur s'mundja t'i lexoj ato.

Ne lidhje me Mjekesine, mos u merakos, ai eshte dhurate e gjalle per ne, tregon cfare duhet te jesh te besosh ne Islam. Nuk kupton fjali te qarta dhe mburret pastaj me kete gje. Keso besimtari pranon vetem Allahu. Zoti normal keso njerez i denon se pari te mbarojne filloren. Sepse ai qe s'kupton nje fjali te thjeshte, s'kupton dot as fjalite e fese.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    O zot o zot ncncn

Ti sinqerisht sme dukesh ne rregull nga trut ...Si shkruhet nje hartim per luften ne Kosove , nga fizika ???

Te flasesh ne gjuhen time , duhet ta perdoresh shkencen

Kurse gjuhen tende me duket se flet qdo femije mbi 12 vjet
    S'ke pergjigje, eh????Ta hengri gomari gjuhen a????
    C'ka me derdellit per luften n Kosove kur jemi duke folur per Kuran dhe pseudoshkencen e tij'???
    Ne gjuhen tende kur du te mesosh te perdoresh "ē" dhe "q" ne menyren e duhur????
    Shiko se te fyesh dike, nuk te ngre aspak nga ana intelektuale, perkundrazi, tregon mungesen e intelektit.....

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    S'ke pergjigje, eh????Ta hengri gomari gjuhen a????
    C'ka me derdellit per luften n Kosove kur jemi duke folur per Kuran dhe pseudoshkencen e tij'???
    Ne gjuhen tende kur du te mesosh te perdoresh "ē" dhe "q" ne menyren e duhur????
    Shiko se te fyesh dike, nuk te ngre aspak nga ana intelektuale, perkundrazi, tregon mungesen e intelektit.....
    Po e shof sa mundesh mi perballu nje debati , sa e percjell temen

Dhe kjo le te jete fundi i diskutimit me ty ne gjitha temat .

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Mjekesia Lexo Postimin
    Te ka ndodhur ndonje tronditje psiqike qe ke dale me kete konkluzion se ska mundesi.Une sbesoj te kem abuzuar me ty.Megjithate mendoj se ti jarigaq duhet te jesh ajo qe del prej tij me force.
    O Mjeksia le bash perenin , se me kto eshte " fol me zenen fol me stenen " ....nuk ju kan qaq budall pleqt per ksi tipa

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    ....sillu si shqiptar me edukate, dhe do te kesh respektin tim.....po vazhdove harbutēe, me ke tek koka......

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Konceptimi i Lirise dhe i Krijuesit

Pershendetje!Mė jepni pėrkufizimin e Zotit, shprehet dikush ketu ne kete forum, ndoshta per ti bere ironi besimtareve.Por une me te njetin arsyetim ju kerkoj ju, materialisteve, se "ceshte liria"?A ka nje perkufizim per te, a ndjehemi te lire materialisht dhe shpirterisht, a e ka arritur kush lirine e plote?Nese jo," Liria" dhe "Krijuesi" a jane dy konceptime te njeta? Atehere te pranosh njeren dhe te refuzosh tjetren, a nuk eshte te kundershtosh vetveten?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    vullneti i lire eshte thjesht iluzion.
    kjo jo per shkakun e krijuesit, por per faktin se si funksionon krijimi.

liria dhe krijuesi sigurisht qe jane te lidhura me njera tjetren.

problemi me i madh kur nje jo-besimtar(do ishte ofendim materialist sepse shpirterorja nuk eshte monopol i fese) dhe nje besimtar flasin mbi Krijuesin nuk eshte ndryshimi ne besim, por ndryshimi se si e konceptojne Krijuesin.
    Une psh besoj ne krijues,
    por nese do rradhisnim karakteristikat mes atij krijuesi ne te cilin besoj une dhe krijuesit qe beson ti anesti, perveē epiteteve te zakonshme "i plotfuqishem, i pafundem, etj etj etj" nuk do ishte tamam e njejta gje.

Rrjedhimisht koncpetimi i ndryshem mbi Krijuesin sjell konceptim ndryshe mbi Krijimin, si dhe mardheniet mes tyre, si dhe planin hyjnor.

E perseri une nuk mund te provoj se ti e ke gabim po aq sa ti nuk mund te provosh se une e kam gabim dhe anasjelltas.

Si perfundim, per shkak te ndryshimeve rrenjesore te tilla debate nuk do te kene kurre fund e krye, perderisa flasim "gjuhe" te ndryshme.

E kishte mire muhamedi kur tha:
    Le-kum dinu-kum, ue li-je-diiiiiiiiiin.

Per ju feja juaj, dhe per mua feja ime.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 14-02-2010 mė 22:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •