Close
Faqja 31 prej 1135 FillimFillim ... 21293031323341811315311031 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 11341
    HUNDLESH Maska e altin55
    Anėtarėsuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Postuar mė parė nga FJORIN
    Altin55 byrazer nuk e di moshen tende por po flet si kalama kopshi.
    Ore ti po u kerkon llogari ketyre anetareve ketu lart qe pse kisha ka vrare disa veta ????
    Je ne vete or lal apo jo po mos harro se dhe fete e tjera njesoj jane
    dhe tema eshte qe < PSE FETE JANE KUNDRA SHKENCES > DHE JO VETEM KISHA

Njeriun e mban puna dhe jo feja ( kjo eshte nje nga idete e shkences )

o fjori te siguroj qe e kame pare djellin me para se tya

me duket se kur ke lindur ti prindrit e tu na qerasen me nje pjat me dardha

un ne teme jame kete e vertetoj dhe shpresmiri me pergjigjen e tij qe kisha ka persekutuar shkenctar packa se nuk di arsyen

un nuk po ju kerkoj llogari se gjykates eshte tjeter kush por po i pjyes cila ka qene arsyeja

shkruaj me mire heres tjeter
    SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR

I DASHURUAR PAS DETIT Maska e FJORIN
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    E.U.** SHQIPTAR DHE JO FETAR
    Postime
    432
    DEMI QELLON PERPARA ,KALI MBRAPA,HOXHA DHE PRIFTI QELLOJNE NGA TE GJITHA ANET
    1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
    2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
    WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    heeee!
    dukesh sikur ke punuar gjithe jeten ne stalle.
    Injoranca nuk zhduket me top

Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    Postime
    432
    Me mire te jesh nje kafshe e pafajshme ne stalle sesa hoxhe apo prift.

KAFSHA ESHTE KAFSHE NGA NATYRA DHE NUK TE NGACMON PO NUK E NGACMOVE KURSE HOXHALLAREVE DHE PRIFTERINJEVE TI RRUHESH OR QYQ SE DO TI BIHESH KOKES ME GURE PASTAJ
    1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
    WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)

Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,170
    Ti e paske koken me pese cepa dhe kudo te godasesh ste dhemb jo.
    Nejse meqe ti e pelqen te jesh ashtu si the, i pafsh hajrin.

Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    Postime
    432
    Postuar mė parė nga INDRITI
    Ti e paske koken me pese cepa dhe kudo te godasesh ste dhemb jo.
    FALEMINDERIT SHUME PER KOMPLIMENTIN TEND INDRIT.E DI QE JE SHUME I SJELLSHEM NUK ME NGELET FARE -FARE-FARE-FARE QEJFI POR KEMI DHE DISA MENDIME TE TILLA SI TE TUAT QE KUR SHPREHEN PER TEMAT NE FORUM FILLOJNE DHE HEDHIN NDONJE KOMPLIMENT TE BUKUR SI TE TUAT.

Kur bisedojne dy ose me shume veta A E DI SE KUSH OFENDON ??????THOTE POPULLI mendohu dhe gjeje vete se kush shprehet keshtu

Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,170
    Kam pershtypjen se me ke ngaterruar me Fjorinin!
    A nuk ishe ti i pari qe ne pagogane hap nje teme idjote dhe ofendon kleriket? E pe si mbete atje ? askush sta vari jo per gje por ishte teme koti.
    Me pas vjen ketu dhe hap kete teme qe nuk muind ta quaj idjote por ti vete si permbahesh temes duke permendur kuaj e lope ketu.
    Duket qarte qe ti e ke hapur temen per te ulur poshte kleriket dhe njerezit qe ndjekin fene.
    Problemi eshte ketu i dashur qe une askend nuk bej me te mire se veten nese me ofendon mos prit te te lavderoj.
    Populli thote koka ben koka peson" ok
    tani nese do te dish per temen shkruaj nese do ter grindesh te keshilloj se seshte vendi ketu.

Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    Postime
    432
    Postuar mė parė nga INDRITI
    Kam pershtypjen se me ke ngaterruar me Fjorinin!
    1--- - A nuk ishe ti i pari qe ne pagogane ofendon kleriket?
    2--- Me pas vjen ketu dhe hap kete teme qe nuk muind ta quaj idjote por ti vete si permbahesh temes duke permendur kuaj e lope ketu.
    3 -----Duket qarte qe ti e ke hapur temen per te ulur poshte kleriket dhe njerezit qe ndjekin fene.

4----- Populli thote koka ben koka peson"
    1--- Nuk e dija qe je avokati i hoxhallareve dhe prifterinjve Indrit
    Ti e quan veten klerik ????
    2 ---- Persa i perket temes qe kam hapur une them disa shprehje qe ka thene dhe thote POPULLI,n.q.s ti mendon se populli ka gabim hidhe ne GJYQ POPULLIN mos e ler pas dore .NJe nga ata qe ben pjese ne popull jam dhe une bashke me qindra dhe mijra shqipetar dhe te huaj te tjeredhe populli i krahason me kuaj me lope dhe me shume kafshe te tjerasepse e meritojne
    3 ------Kjo teme nuk ul anje njeri.
    Une personalisht i ul kleriket dhe te gjitha fete e tjera ,POR JO NJEREZIT QE NDJEKIN FENE ,sepse shume njerez jane zhgenjyer nga shume fe ne kete bote dhe nuk kemi perse ti ulim ata vecse mund tu japim sygjerime nga jeta dhe aktivitet e feve neper bote

4 ---- shume bukur ti me permend shprehjet e popullit por ti per veten tende nuk i pranon ato qe thote populli per FETE dhe n.q.s me gjen gje per sa them per fete jam i ndergjegjshem do ti pranoj ato qe kam thene dhe do te them,
    por ajo shrehja << Koka ben koka peson >>> eshte gjithashtu dhe per ty mos harro

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,380
    Postimet nė Bllog
    22
    Feja ime orthodokse nuk eshte kunder asgjeje pervec Mekatit. Persa i perket shkences, duke qene se shumica prej jush e keni studiar ate ne bankat e shkolles, duhet ta dinit qe eshte shkenca ajo qe nderton mbi relativen vetem pasi ka hedhur poshte absoluten.

Per shkencetaret gjithcka eshte relative, pasi po te besonin ne absolutizem, atehere i bie qe te besonin edhe qe dikush i di te gjitha sekretet qe ata perpiqen te zbuloje. Po te ndodhte kjo, njerezit nuk do te shpenzonin nje pjese te mire te jetes se tyre duke mesuar mbi shkencen, por duke mesuar se si ti afrohen qenies se Atij Absolutit dhe te Gjithediturit.

Per ti dhene pergjigje pyetjes tende, nuk eshte feja qe hedh poshte shkencen, eshte shkenca qe hedh poshte fene.

Albo
    "Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"

Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    Postime
    432
    Persa i perket fese ortodokse qe kam edhe une prinderit por une nuk besoj tek fete .Kunder mekatit ose te denosh mekatin ky eshte ligj i natyres dhe jo i fese sepse ne fillim u krijuan njerezit dhe jo fete << qe mos vidh ,mos vrit ,mos plackit e plot te tjera >>
    Keto gjera i dinim dhe ne Shqiperi qe ne kohen e Enverit qe ndalohej feja

2 --Persa i perket shpenzimeve qe japin njerezit per shkencen dhe studimet kjo gje e ben njeriun te ditur qe te kete njeriu horizontin e hapur si per shembull ju Albo << Po te mos kishit mesuar ,studiuar ,por te ishit marre me fete hoxhallaret dhe prifterinjte horizonti juaj nuk do te ishte shume i larget nuk do te krijoni as nje pjese te ketij Side (sajdi ) shqiptar ??? ...>>>>
    Perse ne cdo kishe kane perpara kutine per te hedhur para ?
    Si thua ti eshte veprim i mire ky // ( do te me thuash qe kush deshiron hedh ,po ashtu eshte por me kutin perpara e provokon tjetrin

Gjithe kete bote qe peraparon eshte feja ajo qe po e nderton apo shkenca ???

.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •