Close
Faqja 917 prej 1135 FillimFillim ... 4178178679079159169179189199279671017 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 9,161 deri 9,170 prej 11341
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Gjelosh PRekaj Lexo Postimin
    Une ty ta qi bash motren u *** ster *****, po thuj kush je mar bythshkym e ty ti kifte bota ropt rrace jevge.

gjaku i jem ashte ai qi ty ta hap vorrin, *** stermutit
    ngo ktu bir i shkines se vrakes ti qift kina me rob e robi ku ti kesh, se un snyhem me rracen tane cernagorse. mso me lexu e mjaft u hoqe shqiptar ktu papak
    masi je n'ato trima e nime don me e dit se kush jam kallxom e ti coj me privat me emen e me adress ene bujrem ta shofim se kush ja hap vorrin shoshojt.

Testim me do njerez duhet me pas kujdes se sdihet ne ca ane jan se bash athere kur sta pret menja te kafshojn si zagar mas shpinet. te pershendes haver.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Homer Lexo Postimin
    Ti m'thu mu se rrej kur mba nickun Xhamia oh qilim-bakllava-tespi. Edhe i her ta thom nuk me plas k*** per ty dhe ata qe nuk me besojn.
    O ti pra fol gjithe diten se kur genjen askush ste beson .
    Citim Postuar mė parė nga Testim Lexo Postimin
    xhamia mos ia fut kot pėr Drenicėn. Krej Kosova na quan qafirė, pėr shkak tė neglizhencės tonė nė fe.

E sa pėr shtėpi shko shikoji, secila 3 katėshe e ma e bukur se tjetra.
    O Testim e lexove mir apo qka ???

Une thash gjinden neper oda , e oda ne rrafshin e Kosoves ka shum me pak se nga ju andej . E di qe jane shpijat 3 kat se i kom pa vet dhe e di qfare jane .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    Citim Postuar mė parė nga Kavir Lexo Postimin
    Ashtu eshte. Po pushtimi i krishtere vdiq.
    Mos duhet te provojme edhe pushtimin mysliman? Apo psh Franca te eksperimentoje njehere koleksionin e modes "Afgan-Taleban 2010"?
    Apo Anglia psh ta shnderroje Kullen e Londes ne Xhamine Al-Qatip Bin Qazim?
    Ti thua meqe e hengret te krishteret, hajeni edhe njehere nga myslymanet.
    He me te pifsha dolline. Ja njeriu qe i ka cuar mendte me mal per dru.
    ore trung !!un po them qe evropa ska par keq nga muslimanet ,por muslimanet kan par keq nga europa.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    Citim Postuar mė parė nga Homer Lexo Postimin
    Dhe e imja ishte batut ( qe do realizohet me ndihmen e Allahut )

prit gomar te mbi bar.

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Ekziston edhe nje grup tjeter Apollyon, eshte grupi i cili nuk e ben kete as per biznes dhe as sepse duan te ndjekin turmen. Keta njerez jane besimtar prej besimit qe kane ne Zot. Mund te jen te cfardo lloj feje, por qe besojne shume ne fene e tyre. Dhe e praktikojne ne menyren ne te cilen ata e mendojne besimin.

ps. nuk i perjashtoj ato dy grupet qe pershkruajte
    Sinqerishte ..................... ke ndonje faculete t'me japesh ti fshi lotet ......
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    O system a kupton qe kan vdek ata qe eciin neper shtete te jashtme me tespi ne dore ?? Apo ata qe kan qylyma neper dhoma .

Kjo eshte absurde per nje kosovar ne Kosove e le mo per ata jashte. Keto jan rrena te kullume .

Keto mundesh ti gjesh vetem tek odat e vjetra dhe mundesishte ne rrafshin e Drenices sepse tjera kund ska shanc
    O xhami,ketu ku banoj une.Baca ecen para,Locja mbrapa,kllockat ne rradhe per nji(jane kater vogelushe,vajza).
    Njihem me ate bacen dhe i thashe: or Mahmut(keshtu quhet) ben figure te keqe morr burre(sepse vajzat jane me carcaf ne koke).
    Mu pergjigj:systemA,une s'nderhyj ne jeten tende personale.
    Secili e di vete,dhe ai kishte te drejte,eshte nga Drenica(si shembull)
    lg

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga SystemA Lexo Postimin
    O xhami,ketu ku banoj une.Baca ecen para,Locja mbrapa,kllockat ne rradhe per nji(jane kater vogelushe,vajza).
    Njihem me ate bacen dhe i thashe: or Mahmut(keshtu quhet) ben figure te keqe morr burre(sepse vajzat jane me carcaf ne koke).
    Mu pergjigj:systemA,une s'nderhyj ne jeten tende personale.
    Secili e di vete,dhe ai kishte te drejte,eshte nga Drenica(si shembull)
    lg
    Me fal system por keto gjera jane larg mendjes mi besu sinqerishte .

Si sillen kosovaret qe jane ne gurbet gjat muajve te veres eshte me zi se amerikant apo gjermont .

Te kisha preferu vetem nje ver te vish ne Kosove dhe do ta shofish . Une spo them qe ska 1 ne 1 milion por jo ashtu si flet Homeri .

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Si sillen kosovaret qe jane ne gurbet gjat muajve te veres eshte me zi se amerikant apo gjermont .

Te kisha preferu vetem nje ver te vish ne Kosove dhe do ta shofish . Une spo them qe ska 1 ne 1 milion por jo ashtu si flet Homeri .
    shko iher ne Prishtine tani ne vere te hik truni.

po kto meshkujt qe shkrujn ketu nuk kane leje kalimi.

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    shko iher ne Prishtine tani ne vere te hik truni.

po kto meshkujt qe shkrujn ketu nuk kane leje kalimi.
    prej qkafit oo drague ?? prej vajzave a

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

Sepse e vertete ne njejes eshte,dhe Homeri di c'far flet.Hajde bujrum tek mua,udhetimin pagohe vet,je i mirepritur.
    Shqip.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •