Dmth na doli nje "shkencetar" ketu me teori te reja lol!!!
Eh more Chino shkencetari, ajde na e shtjello pak kete teorine tende.
Vetem se kujdes mos ja filloj tia fusish kot ashtu sic e ke zakon!!!!
GV_USA
Dmth na doli nje "shkencetar" ketu me teori te reja lol!!!
Eh more Chino shkencetari, ajde na e shtjello pak kete teorine tende.
Vetem se kujdes mos ja filloj tia fusish kot ashtu sic e ke zakon!!!!
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
Bingo, ate pyetje po e beje edhe une, ēfar Zoti eshte ai qe bene dallime mes popujve, ai gjithmone i paska dashtur dhe favorizuar me se shumti semitet, kjo ēka thone keta eshte sikur disa prinder te poshter qe bejne dallime mes femijeve te vet, ketije po ia bleje nje veture se e dua ma shum, e atije po ia bleje nje trotionet se e dua ma pak.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zėu_s : 16-06-2009 mė 12:54
Ti me duket je musliman nese skam gabuar ne kujtes se e kam lexuar .
Nese del gjithqfare njeri me ide ti te ndryshosh mendje nuk mendoj se eshte gje e arsyeshme .
O chino po Jezusi e Bibla prej nga na erdhen mer ?? Tani te dalim edhe te thojm se edhe ato jane ligje te lindjes se mesme ee ??
Perderisa shkruan ne Kur'an qe libri eshte per gjith njerzimin edhe per gjitha koherat , perveq se nje jobesimtar qe dyshon se eshte ligj arab , besimtar musliman nuk e bejne nje gje te till.
Ai Zoti qe duan ta pershkruajne fetaret, ai nuk egziston. Ka mundesi te egzistoje ndonje tjeter, por qe eshte larg logjikes se njeriut.
Kurse per Kuranin ose edhe Biblen, se cka jane e kupton secili kur te lexoje Toren e hebrejve.
Ne muzike do ti quanin plagiate.
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Kete e bejne ata qe e kan nje logjike te shendosh, i nderuar Xhamia.
Pse nuk e solli Zoti fjalen e vet dikund te popujt europian, p.sh pse nuk e solli te ne Shqiptaret, ose pse jo dikund ne Afrike te ndonje popull afrikan, por gjithmone na paska favorizuar dhe perzgjedhur semitet ?
Bujrum Cmimin Nobel per zbulimin![]()
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Ti me duket je musliman nese skam gabuar ne kujtes se e kam lexuar .
Nese del gjithqfare njeri me ide ti te ndryshosh mendje nuk mendoj se eshte gje e arsyeshme .
Un veq i kallzova edhe bona pytje kurgjo tjeter nese une boj pytje pres pergjigje nuk dmth qe une ndryshoj!
ta dhjefsha teorine tende,![]()
Krijoni Kontakt