Close
Faqja 759 prej 1135 FillimFillim ... 259659709749757758759760761769809859 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 7,581 deri 7,590 prej 11341
    i/e regjistruar Maska e mia2
    Anėtarėsuar
    22-03-2009
    Vendndodhja
    shkoder
    Postime
    21
    S di sa te informuar jane ato qe thone se Islami eshte kunder shkences por po ju them se jan te keq informuar.
    Ajeti i pare qe i ka zbritur profetit ka qene" ikra bismi rabukel ledhi halak" "lexo ne emrin e zotit tend i cili krijoj ēdo gje" si mendoni qe Islami ndalka shkencen kur fjala e pare e zbritur ishte lexo. Kur'ani shtyn njerezit drejt dijes dhe sqaron ēdo gje qe nga krijimi apo ngjizja e njeriut e deri ne shpikjet e fundit te dala.
    Po ju them nje te kuriozitet nuk e di a jeni te informuar por a e dini se nje nga shenjat e qametit eshte shpikja e telefonit? Me kete s'dua tu shti friken por dua te tregoj se feja Islame ka qene dhe eshte perpara kur te tjeret kan qene dhe vazhdojn te jene shum mbrapa.

Anėtarėsuar
    22-03-2009
    Vendndodhja
    shkoder
    Postime
    21
    Kush nuk mbytet nė oqeanin e dijes, del nė bregun e besimit

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Edhe telefonin e paskan shpikur keta......!
    Pse moj naqe, pse nuk merresh me noj pune qe din? Psh shet cigare aty ne Shkoder me matrapazet tjer.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Anėtarėsuar
    22-03-2009
    Vendndodhja
    shkoder
    Postime
    21

Talking

Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    Edhe telefonin e paskan shpikur keta......!
    Pse moj naqe, pse nuk merresh me noj pune qe din? Psh shet cigare aty ne Shkoder me matrapazet tjer.
    S'di me qa merresh ti po mos me qaj hallin mu, e sa per ate ceshtien e telefonit lexoje dhe njeher se se paske kuptu e nqs se kap prap me thuj se ta sqaroj me fjal me te kapshme tamam per nivelin tend.

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Asnje liber i shenjte nuk e ndalon studimin e shkences...Por jane ata qe quhen "prijes te fese" qe e bejne kte gje...Kshu ka ndodhe qe para shume shekujsh...sa shkenctare jan vrare e djegur ne tufa drush nga kleriket???Shum...sepse kta klerike donin te kishin cdo gje mbi kontroll,perfshi ktu edhe mendjen e koshience e njerzve te thjeshte...Dhe nqs dilte ndonjeri te kundershtonte fjalet e tyre,nga frika se mos njerzia behej e zgjuar,ata eleminonin cdo shkenctar...

Kurse sot,feja aty kapet me kthetra,sepse duke nxjerr versionin qe shkenca mund te sjelle vetem shkaterrime ne bote,mundohet te shtoje nr e besimtarve qe eshte pakesuar shuuuum qe nga koha e "djegjes ne tufen e druve"...
    Really Dude... Get A Life!!!

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar mė parė nga mia2 Lexo Postimin
    Kush nuk mbytet nė oqeanin e dijes, del nė bregun e besimit
    Ai oqeani juaj, ka ndonjė gjė tjetėr veē citateve tė ujėrave sofiste?
    -

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga sulioti Lexo Postimin
    Epo me fal o zoti XHAMIA por kur shiqoj te tilla shkrimesh, me vjen per te vjell.CARE po na thu ti mor zoteri, si nuk paska lidhje me arabt, pse xhamiat shkarraviten me shkronja arabe?pse ne kuran perdoret gjuha arabe?pse hoxha pllet arabisht?pse besimtaret nuk i bejn turizem ndonje vendi tjeter, po shkojn ne mek per cdo vit, e len me miliona lek aty,??? eeeeee xhami pseeeeeee?se na terbut, me injorancen tuaj.Ju lutem mos na e flliqni rracen, mos na coni ne nje nivel me kafshet, nese arabet me ato qe kan shkruar per te sunduar budallenj, pretendojn se jan me te zgjuarit e botes, jan zhgenyer keq, se ka akoma njeres ne kete bot, qe i kuptojn mire; sistemet e stisura fetare, arabo-hebree.
    Avash avash mos u nxej kaq shpejte , kujdes shendetin .

Per te filluar me ju pergjigje pseeee tende nuk eshte vendi i duhur per kete .

Nese thua qe arabt jane mbajtesit e islamit e ke shum shum amo shum gabim , te thash dhe me nalt qe islami eshte i bazuar ne Kur'an jo ne shoqeri e as ne individ .

Sa per info fjala e pare ne Kur'an porosite mso ,studio , ti siduash mere sepse nuk kam ndermend te fjalosem me ty , dhe te te mbush mendjen .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Avash avash mos u nxej kaq shpejte , kujdes shendetin .

Per te filluar me ju pergjigje pseeee tende nuk eshte vendi i duhur per kete .

Nese thua qe arabt jane mbajtesit e islamit e ke shum shum amo shum gabim , te thash dhe me nalt qe islami eshte i bazuar ne Kur'an jo ne shoqeri e as ne individ .

Sa per info fjala e pare ne Kur'an porosite mso ,studio , ti siduash mere sepse nuk kam ndermend te fjalosem me ty , dhe te te mbush mendjen .
    Po kuranin e kush e polli mor zoteri?? baba im apo i joti???Nuk eshte pjell kurani per ne or shoq, po per ata qe e shkruajten.Nuk edi se pse nuk u kupotka kjo gje kaq e thjesht.Nejse as une nuk po kam ndermen te mbush mendjen, por e verteta rrrezaton ,sado qe ta fshehin.Une nuk nxehem kot, kam nje arsye te fort pse,sepse une dua vendin dhe zakonet tona kombtare, dhe e kuptoj helmin e keq te feve, qe po helmojn kombin ton.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga sulioti Lexo Postimin
    Po kuranin e kush e polli mor zoteri?? baba im apo i joti???Nuk eshte pjell kurani per ne or shoq, po per ata qe e shkruajten.Nuk edi se pse nuk u kupotka kjo gje kaq e thjesht.Nejse as une nuk po kam ndermen te mbush mendjen, por e verteta rrrezaton ,sado qe ta fshehin.Une nuk nxehem kot, kam nje arsye te fort pse,sepse une dua vendin dhe zakonet tona kombtare, dhe e kuptoj helmin e keq te feve, qe po helmojn kombin ton.
    O sulioti mendon se don Shqiperin me shum se une ? Nuk e mendoj

O zoteri nuk kam ndermend te shtyhem me fjal me ty me por dua vetm nje gje te them Kur'ani eshte zbritur per gjithe njerzimin duke respektuar kombet .

Kurse kombin tone jan duke e helmuar ata qe na dojne te keqen .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    O sulioti mendon se don Shqiperin me shum se une ? Nuk e mendoj

O zoteri nuk kam ndermend te shtyhem me fjal me ty me por dua vetm nje gje te them Kur'ani eshte zbritur per gjithe njerzimin duke respektuar kombet .

Kurse kombin tone jan duke e helmuar ata qe na dojne te keqen .
    OK po te testoj, thuaj tani, vertetoje,se ti beson me shume ne shqiptari, se sa ne ndonje gje tjeter, fjala vjen kurani.thuaj se perpara flamurti shqiptar, nuk ve kuranin, dhe thuaj se per ater te vllazeris e gjakut qe me lidhe me shqiptart e tjer,e djegu kuranin ne dreq.Hajt patriot fol, po pres.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •