Close
Faqja 718 prej 1135 FillimFillim ... 218618668708716717718719720728768818 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 7,171 deri 7,180 prej 11341
    Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Kush NE ?!! E ke fjalen TI ?!!!
    Fol per veten tend vajz e jo per te tjeter.

GV_USA
    Gostivari pse bre mos me fol per te tjeret? Pse a nuk ke deshire ti te kthehesh ne fene e te pareve a? atehere dhe vetem atehere mund te behemi shqiptare te vertete
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 04-02-2009 mė 10:58

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin
    Gostivari pse bre mos me fol per te tjeret? Pse a nuk ke deshire ti te kthehesh ne fene e te pareve a? vetem dhe vetem atehere mund te behemi shqiptare te vertete
    Kur te me lej mendja 100% ben vaki e kthehem ne fene e te pareve, ben vaki pranoj krishterimin si fe!
    Por ama , dije ti RIna se perderisa te kem te pakten nje neuron te shendoshe ne koken time, kurrren e kurres nuk kam per tu konvertuar ne nje fe qe te meson se Toka eshte krijuar para Diellit, ne nje fe qe te meson se Toka eshte me e re se 6000 vite, ne nje fe nuk din se silat jane karakteristikat e gjitareve dhe ato te shpezeve etj etj.
    Per mendimin tim duke pare te gjitha keto gabime TRASHANIKE qe i ka Biblas, sdua ta them sepse dikush mund te ofendohet, por mendoj qe eshte turp qe ne shek. 21 njerezit te besojne ne ato pralla te cilat jane perdeftuar nga te gjithe bota shkencore qe jane gabime trashanike.

Me Respekt
    GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anėtarėsuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    mos besoni ne krishterizem se kto jon disa gabime shum te mdhaja qe ka ber Isai apo Jezusi , pranohet se jezusi ka qen njeri i lartsuar por me gabime dhe kurr nuk ben te themi se eshte biri i zotit , njeri i dashur i zotit mund te themi , feja me e paster eshte feja muslimane e Muhamedit A.s , ju pershendes
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Kur te me lej mendja 100% ben vaki e kthehem ne fene e te pareve, ben vaki pranoj krishterimin si fe!
    Por ama , dije ti RIna se perderisa te kem te pakten nje neuron te shendoshe ne koken time, kurrren e kurres nuk kam per tu konvertuar ne nje fe qe te meson se Toka eshte krijuar para Diellit, ne nje fe qe te meson se Toka eshte me e re se 6000 vite, ne nje fe nuk din se silat jane karakteristikat e gjitareve dhe ato te shpezeve etj etj.
    Per mendimin tim duke pare te gjitha keto gabime TRASHANIKE qe i ka Biblas, sdua ta them sepse dikush mund te ofendohet, por mendoj qe eshte turp qe ne shek. 21 njerezit te besojne ne ato pralla te cilat jane perdeftuar nga te gjithe bota shkencore qe jane gabime trashanike.

Me Respekt
    GV_USA
    Gostivari, ani de, se une nuk mendova seriozisht. Phaa sa te ndjeshem jeni bo more ju qe besoni ne dicka, qe kurre me sy se keni pa. Po paramendo sikur ta shihnit?

Hajt tung

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

Me Respekt
    GV_USA
    ja ketu gostivar kurani thot qe toka u krijua para qiejve

Quran 2: 29 It is He who hath created for you all things that are on Earth; THEN He turned to the Heaven and made them into seven firmaments (Skies)….

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga FABRIZIO Lexo Postimin
    ja ketu gostivar kurani thot qe toka u krijua para qiejve

Quran 2: 29 It is He who hath created for you all things that are on Earth; THEN He turned to the Heaven and made them into seven firmaments (Skies)….
    Lexo ma shum , dhe do te shikojsh se ska asnje gabim, aty te flet per mbeshtjellesin atmosferik, dhe te tregon shum qarte se perbehet prej 7 sferave.
    Po si duket si ke punet mire me gejografine e fiziken dhe me kimine ti.
    Anadaj lexo ma shum, please .
    WE WILL NOT GO DOWN!

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    allahu krijoi yjet si raketa per te qelluar djajte

Quran 67: 5 And We have (from of old) adorned the lowest heaven (sky) with lamps, and We have made such (Lamps as) missiles to drive away Satans…

Quran 37: 6-8 We have indeed decorated the lower heaven (sky) with beauty (in) the stars, (for beauty) and for guard against all obstinate rebellious Satans. So they should not strain their ears in the direction of the Exalted Assembly but be cast away from every side.

ku jane yjet ne troposfere?ne qiellin me te ulet.....lowest heaven (sky)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 04-02-2009 mė 11:13

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin
    Gostivari, ani de, se une nuk mendova seriozisht. Phaa sa te ndjeshem jeni bo more ju qe besoni ne dicka, qe kurre me sy se keni pa. Po paramendo sikur ta shihnit?

Hajt tung
    Sinqerisht nuk e di se ae kishe seriozisht ose jo, por si te te them , si te te sqaroj qendrimin tim.
    Une jam realist, dhe gjerat i shikoj nen prizmin real , e jo ate te fantazive.
    Tani nese dikush deshiron te me konvertoj mua ( pra te besoj dicka tjeter ) ai tip duhet te bej kete me fakte reale, e jo me fantazma, sepse fantazmat tek une nuk hane buk.
    Sa i perket reagimit tim ndaj postimit tend, eshte se nese nuk gaboj ti duhet te jesh e Kosoves dhe te pakten nese je e Kosoves duhet te kesh pak me shum njohuri per fene islame se sa ckane shqiptaret e Shqiperise ( te cilet te gjitha ato qe dine per fene islame shkojne dhe i marrin nga disa websajte qe dihet se vetem genjejne ).

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Edhe Yuri Gagarin realist ishte.Tha c'fare pa me syte e tij.
    "The earth was blue,but there was no God".

Pra s'kishte Zot aty ku ne antikitet dhe mesjete mendohej qe ishte,duke vezhguar token...

Realist quhet dikush qe i beson gjerave dhe fenomeneve qe shikon me syte e tij,e jo te treguar nga syte e te tjerve.

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Sinqerisht nuk e di se ae kishe seriozisht ose jo, por si te te them , si te te sqaroj qendrimin tim.
    Une jam realist, dhe gjerat i shikoj nen prizmin real , e jo ate te fantazive.
    Tani nese dikush deshiron te me konvertoj mua ( pra te besoj dicka tjeter ) ai tip duhet te bej kete me fakte reale, e jo me fantazma, sepse fantazmat tek une nuk hane buk.
    Sa i perket reagimit tim ndaj postimit tend, eshte se nese nuk gaboj ti duhet te jesh e Kosoves dhe te pakten nese je e Kosoves duhet te kesh pak me shum njohuri per fene islame se sa ckane shqiptaret e Shqiperise ( te cilet te gjitha ato qe dine per fene islame shkojne dhe i marrin nga disa websajte qe dihet se vetem genjejne ).

GV_USA
    Pashe zotin Gostivari, a po mendon qe une shume merzitem se a do te konvertohesh ti apo edhe dikush tjeter a jo? Sa per njohurite e mia per fete te ndryshme, me mjafton me mendu pak me kry, pa halucinacione, pa fatamorgana dhe ta percaktohem se ne cka te besoj e jo. Nuk e di pse ti e fute veten ne ate "ne". Eshte krijuar ketu nje ambient armiqesor midis dy rrymash, sa me nuk po mundeni ta kuptoni asnje postim - dhe cdo postim po nenkuptohet si kundra-rrymes. Hajde tash tung se po pritoj me u marr me kesi muhabetesh, qe jane stervjetruar ne kete forum, me nje fjale jane bo demode.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 04-02-2009 mė 11:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •