Close
Faqja 681 prej 1135 FillimFillim ... 181581631671679680681682683691731781 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 6,801 deri 6,810 prej 11341
    ..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Jo per Kosoven islame s'me dhe pergjigje dhe po e pres nje te tille.Sheriat apo jo?

Do te emeroj ebuja minister lufte ty qe do pushtosh Shqiperine?Apo minister financash qe do na vendosesh harac?

Une para s'kam per Mbretin Ebu

ariiii Maska e Arber gerguri
    Anėtarėsuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Bardh i Madh - Fushe Kosove
    Postime
    809
    Mund ta vizitoni kryetemen Shkenca moderne zbulon mrekullitė e reja nė Kur'an. ne komunitetin musliman, aty do te gjeni "kunderthenje"

Elhamdu lilah, falenderimet i qofshin Allahut s.w.t qe me udhezoj ne rrugen e drejt islamin, dhe mu mundesua, qe ket kur'an ta lexoj dhe ta besoj........

Anėtarėsuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Postime
    809
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    si e keni ba ju kosovaret kete white knight si te ishte armik i betuar
    cdo dite e ka nje kundershtar te ri ka
    bobobobobobobo i forte paske ken o white knight
    jam kurioz ke do kesh kundra neser
    Po edhe une kete jam duke e than deri tani.....

Anėtarėsuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Postime
    809
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    Jo per Kosoven islame s'me dhe pergjigje dhe po e pres nje te tille.Sheriat apo jo?

Do te emeroj ebuja minister lufte ty qe do pushtosh Shqiperine?Apo minister financash qe do na vendosesh harac?

Une para s'kam per Mbretin Ebu

Po te kishte sheriat ne kosove/ shqiptari, se paku ti do te kishe para per t'i dhene mbretit Ebu......

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    S'ka nevoje per kunder theniet.

A e shpjegon dot kontradikten qe te paraqita?Nese jo Shut up!

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    ...normalisht kryqzatat behen kunder te pafeve dhe kunder tjerave kombe e jo kryqzata ndermejt veti, e marret djalli punen tone ore...ku vemi, kan dalur arabizmat te na mesojne se Zoti eshte Allah, piuh..;turpi i botes shqiptare..;keta nuk duhet pranuar te hyjn ne shqipri fare
    Qone doren kush eshte me with me mua dhe intelegjencine..;
    Ai qe eshte kunder intelengjences le te shkoje ne ferre...!
    Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    E ngrej une Kreksi

Ne djall sheriatet me arabe dhe c'do kulture e huaj qe cenon kulturen shqiptare.

Anėtarėsuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Postime
    809
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    E ngrej une Kreksi

Ne djall sheriatet me arabe dhe c'do kulture e huaj qe cenon kulturen shqiptare.
    Sheriati nuk esht ligj arab, kete si perkujtim!!!

per qfar kulture shqiptare flet ti, kur te teren e ke te importuar....

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Citim Postuar mė parė nga KING_SNAKE Lexo Postimin
    boooooooooooooo ēa bohet kshu mer jahu,gjith jevgjit e arabis shkrujn nga tetova.po ktheheni ne kancer per trojet shqiptare ju magjypsat shqipfoles te tetoves.

magjyp,mos me krahaso mua me jevgjit e arabis,ne ne shqiperi themi qe jevgu mban ere te keqe,sidomos kur laget ne shi............jevgjit kan nje gje te perbashket me macet,kan frik ujin.

Zotnia tani edhe po me veconka mua dmth une i Tetoves,e di cka desha te bisedoj,te shkembej ndonje fjale me ty po ti qenke nje fmij,desha nje debat me ty mendova se je i zgjuar.

Rritu se skam nerva te merem me ty,smund te drejtoj brir DASHI une.

Para me se 100 vjeteve PASHKO Vasa dot kendonte:O moj SHQIPNI E MJERA SHQIPNI kush tka qit me krye nhy,TI ke Pas qen nje ZONJE e RAND,BURRAT E DHEUT TE THIRSHIN NAN.

TASH cka te thirin disa kopuka si puna e ketij,qe mendon se me ofendon mua dhe te tjere jo jo,i nxjer prej liste keta njerez sepse sjan njerez sjan gjaku i imi keta jane MELEZ me grek,turk,sllav etj etj etj se vetem Gjak SHqiptari dhe gjak Shqiptarje nuk jane.

Tetova eshte zemra e SHqiprise mos e haro kete asnjeher,edhe nese ke mesuar histori greku apo tjeter,ket qe ta thash mendoje mire dhe shihe ku i bjen Tetova.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Sheriati nuk esht ligj arab, kete si perkujtim!!!

per qfar kulture shqiptare flet ti, kur te teren e ke te importuar....
    Besen,mirenjohjen,alkoolin,respektin per femren,burrerine,besnikerine e mijera te tjera.Importimi eshte Allahu pa gjuhe shqipe.

Ik bej cicin tani me gjithe sheriatin.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •