o sum-thing poetic...shifi njiher kto videot,ti thoje qe islami ndalon dhunen ndaj grave hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ti je nje f.ucking islamic paranoid.....kto videot thone ndryshe nga ty
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 25-12-2008 mė 20:12
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
o ateista (kunglla me mire )
i kujt feje ishte stalini ? a ju kujtohet sa ka vrar ? keshtu jeni te gjith ju si stalini?
i kujt feje ishte hitleri ? a ju kujtohet sa ka vrar ? keshtu jeni te gjith ju?
i kujt feje ishte jul cezari ? ju kujtohet sa ka vrar ? keshtu jeni te gjith ju?
mund te vazhdoj ne pafundesi me krahasime ,por dikujt zoti ja ka dhen ment dhe ky i perdor,dhe dikujt ja ka dhen ment dhe ky i ka fut diku posht mesit te trupit
ku qysh qajn kok me te humbur, krejt ndytesirat dhe smundjet jan nga pa besimtaret.
hej islamike,e gjithe kjo teme eshte qe ju te hapni syte...mos e ndiqni islamin me ligjin e tij barbar sheriatin....ne kemi traditat tona Shqiptare,ne jemi Europiane.
hajt shendet.
UNE JAM TI-TI JE UNE
po ik o trapush se edhe kaq e zgjata shume me ty une.
ne fillim na solle ate foton makaber si shtazarak qe je , duke pretenduar se femijet apo femrat kristiane jane te lejuara te vriten ne islam , e pastaj na e cove ceshtjen tek gurezimi e rrahja e grave. pastaj na sjell videot e nja ca personave qe snjihen fare ne boten islame si sheika , e si perfundim ne meson se cfare tradite duhet te te ndjekim.
po ku ke tradita ti mer njeri kopil ?
ti e dredh bishtin me keq se k.urvat , e ke ftyre te na mesoh neve se ke kushteture morali duhet te te ndjekim.
njeri i ulet.
o sum poetike,ti je jevg nuk te them ty un te nderrosh traditat e qelbura arabe,ti mbash me shendet ato,jepi dhe dru plakes,motres qe ke ne shpi.
une ju bej thirrje atyre qe kane ne gjak gene Shqiptare,dhe ju coroditen trute(jane te pakte kta,se ne Shqiperi nuk ja ndjen njeriu per islam ne fakt,e dim te gjith realitetin)
ps.te rroft sheriati me traditat arabe ty shkerdhat arabie.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 25-12-2008 mė 20:50
UNE JAM TI-TI JE UNE
Mos e ka hap kete TEME nje MUSLIMAN, apo nje i krishter e ka hap temen, po te na pengojn neve kembanat e juaja ne do e hapshim temen, mirepo juve ju pengon EZANI, ELHAMDULI-LAH se nuk ka kush qe mund ta ndaL.
Tashi ka FILLU edhe LONDON te degjohet EZANI sikur ne mes te TIRANES
PROUD TO BE MUSLIM
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Besi3 : 26-12-2008 mė 02:57
Jezusi:
"Unė jam i dėrguar vetėm te delet e humbura tė shtėpisė sė Izraelit."(Mateu15:24)
Krijoni Kontakt