Close
Faqja 642 prej 1135 FillimFillim ... 142542592632640641642643644652692742 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 6,411 deri 6,420 prej 11341
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar mė parė nga Besi3 Lexo Postimin
    me vjen me qesh me shqiptaret qe i thojn Vehtes, ithater te bibles,

Ndersa un lexoj ne BIBEL qe jezusi thote: un jam i derguar per kopen e humbur te popullit te JERUZALEMIT, pra cka shqiptaret me popullin e JeruzaLem.

Me duket qe keni Drejtim te GABUAR, simbas asaj qe ju e PASONI ajo tregon se Ju besoni ne njeriun qe nuk ka ardh Per ju, aj eshte i derguar per Tjeter ke...
    Per te gjithe islamiket si zotrote.

A nuk me thua ku a ka pasur qendren feja kristiane tash 2000 vjet? Me duket mua se ka qene ne Europe. Europianet kombin e Jeruzalemit, e quanin anti-krisht dhe e persekutuan. Feja kristiane u individualizua, dhe u pershtat me kulturen e cdo kombi Europian. Ca protestante, ca Lutherane, ca Ortodokse, etj etj.

Kombet e perkethyen moralin e ksaj vete ne gjuhen e tyre, shkruan per te ne gjuhen e tyre, zhvilluan gjithe kulturen e tyre kombetare mbi moralin kristian, qe prej Mikelangelo, Galileit, Aligerit, Martin Luther, Shekspirit, etj etj dhe luten ne gjuhen e tyre, ndryshe nga ju magjypt e arabise me banim ne Shqiperi qe akoma faleni arabisht.

Kultura shqiptare per 500 vjet ka qene ekskluzivitet i prifterinjve katolike. Po ashtu edhe gjuha shqipe, sepse ju zagaret e Turqise preferonit magjypcen. As Serbi, as Greku, as Italiani e askush nuk ka qene me i rrezikshem per ne si komb sesa Islami arab, e barbar.

Shqiptaret dolen nga perandoria turke nje popullate prej 1 milionesh, kurse Greku e Serbi shume here me teper. Kjo te jep nje ide sesa Shqipetare ka vrare islami dhe turku i mallkuar.

MusLiman El-Hamduli-Lah
    Anėtarėsuar
    16-10-2007
    Vendndodhja
    Kur'an 19:32 Muhammedi: Me ka bere te miresjellshem ndaj nenes sime, e nuk me ka bere krye larte e as te padegjueshem.||Bible Gjoni 2:4 Jezui iu pergjegj Marise: Grua, se cdo bej une, eshte puna ime jo e puna jote?
    Postime
    111
    KUJT i pengon EZANI munet me shku ne VATIKAN me jetu, ktu ne TROJET SHQIPTARE ISLAMI DOMINON, ISLAM flitet ktu, kurse ju te tjeret jeni minoritete, mazhuranca eshte tek ne.

kshtu qe kush nuk e duron dot ezanin, jetoje jeten ne rome apo dikund tjeter.

ZARATHUSTRA

un e Flas ate qka JEzusi THA: jam i Derguar per kopet e humbura te JERUZALEMIT, nuk eshte dergu per ty kupto...
    Jezusi:
    "Unė jam i dėrguar vetėm te delet e humbura tė shtėpisė sė Izraelit."(Mateu15:24)

MusLiman El-Hamduli-Lah
    Anėtarėsuar
    16-10-2007
    Vendndodhja
    Kur'an 19:32 Muhammedi: Me ka bere te miresjellshem ndaj nenes sime, e nuk me ka bere krye larte e as te padegjueshem.||Bible Gjoni 2:4 Jezui iu pergjegj Marise: Grua, se cdo bej une, eshte puna ime jo e puna jote?
    Postime
    111
    NESE JENI PER...

http://www.kroma.no/2008/bushgame/ can you through shoe at bush
    Jezusi:
    "Unė jam i dėrguar vetėm te delet e humbura tė shtėpisė sė Izraelit."(Mateu15:24)

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    869
    KUJT i pengon EZANI munet me shku ne VATIKAN me jetu, ktu ne TROJET SHQIPTARE ISLAMI DOMINON, ISLAM flitet ktu, kurse ju te tjeret jeni minoritete, mazhuranca eshte tek ne.

ZARATHUSTRA

un e Flas ate qka JEzusi THA: jam i Derguar per kopet e humbura te JERUZALEMIT, nuk eshte dergu per ty kupto...
    Sa krenar qe tregohesh se na qenke mazhoranc!

Keto 10 vitet e fundit a ke mesuar ndonje rresht me shume se sa kete te fundit?
    JEzusi THA: jam i Derguar per kopet e humbura te JERUZALEMIT
    "Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"

Me ngadale se e ke marre shume seriozisht. Kristianet ashtu si dhe gjithe Shqiptaret predikojne shqip. Dhe ne Republiken e Shqiperise flitet zyrtarisht shqip. I bie qe ti qe nuk te pelqen predikimi shqip tia mbathesh per ne Arabi, meqe arabishtja eshte gjuha e allahut dhe ti nuk e nderron dot.

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503

Ato qe pengon Ezani do e marrin minaren dhe do e cojne ne te semes me gjithe ty dhe hoxhen.
    Pastaj ca lidhje ka Vatikani psh?Apo kur shahet Arabia kalohet ne vetembrorjte dhe shahet detyrimisht krishterimi.Ketu je ne nen forum ateist.Behet m*t te gjitha fete,e jo te shahet njera e lavderohet tjetra.Po kutj i flas edhe une,njerit qe ka Bin Ladenin ne foto profili.
    Yshhhhhh taleban se ne Afganistan e ke vendin.

Sa per Shqiperine si takon nje magjypi si ty me gjyku

Flamuri shqiptar

Flamuri ushtarak nen te cilinin Bizanti luftoi hordhite arabe.

Hajt shko ne Meke tani atje ku te takon,dhe luaj ate lojen me kepuce me Bin Ladenin qe e ke perzemer.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga white-knight : 24-12-2008 mė 06:12

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Duhet kapur problemi nga rrenjet , nese dikur ne shoqerine arabe , shikohej dielli e vetem ajo menyre ishte per te mat kohen , e myzeini ulerinte gjuhen e vet se kishte ardh momenti i lutjes ne bashkesite e para islame , pse sot qe ka lloj lloj oresh me kuarc bateri e kurdisje , duhet bere thirrje per te nisur lutjen , ne nje vend ku gati asnje nuk e ben ate lutje te arabeve ?

Nje prej absurditeteve qe kane mbetur ende prej tranzicionit .

Jam optimist sepse Shqiperia po shkon perpara dhe autoparlanti i hoxhes nje dite do meket , te gjithe do jemi deshmitare .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 24-12-2008 mė 06:17

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Me vije shum keq kur ju lexoj kto shkrime!Askush askujt nuk mund te ia imponoj ate se kujt do ti besoj,siq nuk mund te bind Ty qe ti besosh Muhamedit apo isusit,por duhet te keni pak toleranc njerezore e jo te shaheni ne mes vete!Shqiptarin duhet ta mbrojm te gjithe e fen sejcili le ta mban at qe e ndin veten e jo te me predikosh ti apo ai tjetri se ne cfar do besoj!Mua nuk me pengon fare kush ne cka beson por me pengojn sharjet ne mes vete si te ishim femij te llastuar!,,Mos ofendo fet e tjera nese don te jesh besimtar i vertet"Keshtu kam degjua qe thoshin me te vjetrit!As kisha as xhamija nuk do te mundeson te behesh njeri me plot kuptimin e fjales,por eshte toleranca ajo qe duhet pas.
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e ujku 80
    Anėtarėsuar
    13-04-2005
    Postime
    18

ZARATHUSTRA

zebrisni njehere nga pemet pastaj behuni mazhuranc...

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Ja kur prononcohet Shejtani dhe Flet:

"Flenė me ndegjuese ne vesh duke ndegjuar Metaliken,ndersa Thot se i Pengon Ezani i Xhamis "

Une ketij Personi nuk mundem ti them se vetem nje Shejtan me emer dhe mbiemer
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •