Close
Faqja 598 prej 1135 FillimFillim ... 984985485885965975985996006086486981098 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 5,971 deri 5,980 prej 11341
    Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Citim Postuar mė parė nga crazy_diamond Lexo Postimin
    as Gjergj Kastrioti lol nuk ndihmoj fmit e kosoves ne 1999.

ps.kta arabt jan tgjith debila mer jahu,ēa bohet kshu.

Po ore hajvan gabimi im ishte,po si thua ti se arab jame une eja te ta tregoj se kush jame ne te vertet,po te them se jame nje shqiptar i shkuar shqiptarit si don me te bind ti e tjereve ore miii.

Me trego ke kontribu dicka jo me larg se luften ne Kosov dhe ketu me Maqedoni personalisht per ty eshte pyetja jo per te tjeret,sepse jemi nje gjenerad e re dhe kemi kalu disa sakrifica apo mund te kemi dhene ndihmen tone sidomos ne keto 2 luftra qe behet fjale per shqiptaret,apo ne cka ke kontribu dicka ti vet per kombin shqiptar.

Edhe njeher e them vlen vetem pergjigje jote dhe skam pun me tjer,vetem ti dhe une.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Black_Mamba : 11-12-2008 mė 12:26
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar Maska e Selami2006
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Te ?
    Postime
    367
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    S po te thot njeri mos mbaj mjeker.Vetem mos e lidh Gjergjin me mjekrat e felliqura te vehabistve se nuk shkon.Gjergji jetoi ne mesin e shek te XV ju jetoni ne shek e XXI.
    Gjergji i shkaterroi turqit me gjithe islam ju jeni vellazeru sot.Ndaj gjerat.Ju vehabistet e forumave jeni aq arab sa qe edhe nicknamet s rrini dot pa i vendos arab.
    Po pse c fare hije ka Gjergji?Njesoj me ato mjeker palarit e piecerive te duket?
    Une shof vetem te Shqipetaret qe i kundershtojn fet!
    Edhe mes veti kurr nuk jan bashk .
    Po kerkojn bashkimin e trojeve ,deri sa te shkojn keshtu si ketu ne forum te kundershtujm njeri tjetrin harrone bashkimin paskemi me u ba copcop mes veti.
    Ka shume turist nga Kosova qe e kan vizituar Kalan e Skenderbeut edhe Shqiperin ( jan keqtrajtuar nga disa huligan ) edhe keta qe flasin keq ndoshta jan keqtrajtu.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    Si ti psh?
    Eh sa patriot je ti celush kur s di historine e kombit qe jeton e i thu arabit vella.Ti je aq patriot sa edhe gjakun ( kuptohet nqs nuk je gjak ndyer) shkon edhe e ndyn me magjype vetem e vetem me rujt me fanatizem zakonet talebane.
    Ju s keni emrat shqip o qyqare e jo me nicknamet.

p.s white-knight quhej edhe i Madhi Skenderbe celush!E dije kete?
    Po shyqyr i kemi njerzit si ti qe e "dijn" historin.

p.s white-knight quhej edhe i Madhi Skenderbe celush!E dije kete?
    Jo nuk edija qe quhej kshtu ?, po kush e ka quajtur kshtu ?.
    Fakti qe Skenderbeun e kan quajtur kshtu ste justifikon qe e ke bo nickname ne anglisht.
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcėn e njė populli

kam vene re ne kete forum nje propagande te shfrenuar te muslimaneve per te denigruar,hedhur balte ndaj heronjve te kombit si dhe figurave qe lartesojne qenien SHQIPTAR.
    ēfare synimi kane keta?a jane te organizuara keto sulme?nga kush???....te gjithe e dime qe ne shqiperi kane hyre lloj lloj organizatash arabe,turq,shume prej te cileve kane mesuar dhe shqip.
    nje gje eshte e qarte, keta plehra godasin pikerisht tek kujtesa historike e shqiptareve.......nje popull lere pa historine e tij dhe e ke varrosur perfundimisht.

nuk do lejojme kurre qe keta mongoloide turq dhe jevgj arabie te na mbysin.

gjithashtu kane hyre dhe organizata te krishtera,por nuk kam pare te sulmojne historine tone.
    mendoj qe islami eshte armiku me i madh i shqiptareve.

ps.ju ēfare mendoni?
    s'do koment kjo!
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

i/e regjistruar Maska e Selami2006
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Te ?
    Postime
    367
    ju lutna mos i hjekni shenimet dua arsye pse hjeken shenimet

Citim Postuar mė parė nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Po ore hajvan gabimi im ishte,po si thua ti se arab jame une eja te ta tregoj se kush jame ne te vertet,po te them se jame nje shqiptar i shkuar shqiptarit si don me te bind ti e tjereve ore miii.

Me trego ke kontribu dicka jo me larg se luften ne Kosov dhe ketu me Maqedoni personalisht per ty eshte pyetja jo per te tjeret,sepse jemi nje gjenerad e re dhe kemi kalu disa sakrifica apo mund te kemi dhene ndihmen tone sidomos ne keto 2 luftra qe behet fjale per shqiptaret,apo ne cka ke kontribu dicka ti vet per kombin shqiptar.

Edhe njeher e them vlen vetem pergjigje jote dhe skam pun me tjer,vetem ti dhe une.
    pse re ti e paske ēliru kosoven dhe nuk e dija un

Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    pse re ti e paske ēliru kosoven dhe nuk e dija un

Jo nuk thash gje vetem te pyta ty,po me duket se sqenke prej atyre burave qe rrin ne majdan,ti je si ato grat e keqija qe leshojn nga nje fjale dhe ikin ne banjo prej tutes.

Pergjigju o diamond i pavler.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar Maska e BesnikS
    Anėtarėsuar
    02-12-2008
    Vendndodhja
    Illyrida
    Postime
    22
    Nje propagande e felliqur e ktij nisesit te ketij muhabeti te kote...

Turp!

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Jo nuk edija qe quhej kshtu ?, po kush e ka quajtur kshtu ?.
    Ja hidhi nje sy poezise ketu.C fare ngjyre kishte kali i Skenderbeut?

Fakti qe Skenderbeun e kan quajtur kshtu ste justifikon qe e ke bo nickname ne anglisht.
    Fakti qe anglishtja eshte nje dege e gjuheve indo-europiane dhe shqipja eshte baza e saj,anglishtja eshte shume here me afert se arabishtja.Do me shpjegim?

Sa per temen.Ja si "perdhunohet" Gjergj Kastrioti
    Postimi 1
    Postimi 2
    Postimi 3
    Postimi 4
    Postimi 5
    Postimi 6
    Postimi 7
    Postimi 8
    Postimi 9
    Postimi 10
    Postimi 11
    Postimi 12
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga white-knight : 11-12-2008 mė 13:01

Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Me nje poezi njeri na u bo patrioot hahaha

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •