Close
Faqja 597 prej 1135 FillimFillim ... 974975475875955965975985996076476971097 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 5,961 deri 5,970 prej 11341
    Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga crazy_diamond Lexo Postimin

ps.ju ēfare mendoni?
    ti je tr@push, mendoj une.
    mos u merzit se i ka jeta keto.

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga crazy_diamond Lexo Postimin

kush ju ka dhene urdher?
    pyet njehere ate qe te ka pjelle koken .

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Si duket ke keqkuptuar. Paskali kishte bere vetem nje eksperiment te thjeshte logjike ne qofte se do te ishte e vertete ajo qe besimi i Krishtere predikon
    Ato janė falsitete logjike, "nėse besoj ka gjasa tė fitojė, nėse nuk besoj ka gjasa qė tė humb"

Por gjasat nuk janė 50% me 50%, por krejt ndryshe.

Pėr njė ide qė s'ka fakte nuk mund tė thuash se vėrtetėsia ėshtė 50/50. Gjasat anojnė kah logjika.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Pse bre njeri i mbledh te gjithe ne nje vend,edhe une jam shqiptar dhe jam musliman dhe cka tash,vetem pse jam musliman une i ofendoj apo i shaj herojt tone hmm gabim je.

Dhe po e beje nje pyetje meqense jemi te gjithe shqiptar po e pash emrin e Nene Terezez dhe mu kujtua dicka.
    Nė vitet 1998-99 kur femijet e Kosoves skishin as buk me ngren me tregoni ku ishte nene Tereza ateher,si thua India ishte ne zemer te saj apo Shqiptaria,pse nuk ndihmoj popullin e vet po ndihmoj popull tjeter.
    Nuk jame kunder humanizmit po kur behet fjale per gjakun tim jam i pari ati,shmb nene tereza u duhete te jete ne Kosov ne ate koh jo ne Indi.
    shum i trash je ne vitet 98-99 nan tereza ishta n'vorr se ka dek me 5 shatator te vitit 1997, 100 her te kam than mos e cel gojen kur sdi se shka thu
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    S po te thot njeri mos mbaj mjeker.Vetem mos e lidh Gjergjin me mjekrat e felliqura te vehabistve se nuk shkon.Gjergji jetoi ne mesin e shek te XV ju jetoni ne shek e XXI.
    Gjergji i shkaterroi turqit me gjithe islam ju jeni vellazeru sot.Ndaj gjerat.Ju vehabistet e forumave jeni aq arab sa qe edhe nicknamet s rrini dot pa i vendos arab.
    Po pse c fare hije ka Gjergji?Njesoj me ato mjeker palarit e piecerive te duket?
    Po ti mer i fshim nga mendja, qfar gjuhe e ke nickname ? , he vetem mos me thuaj qe ka prejardhje Shqipe huahauauahu .

Po ju te krishteret "patriot" virtual, nuk i shikoni nikcname dhe profilet qe i keni ne gjuh te huaja. Pa vetem shiko muslimanet ne forum ketu, shumica nickname-t dhe profilet i kan ne Shqip.
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcėn e njė populli

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Arpos Lexo Postimin
    Ja mbylle gojėn kėti qenit me lart, flm per linkun qe ma dhe.

Sondazhėt flasin tė verteten.

"Ateizmi ne Islam eshte i Huaj" Thenje e shkelqyeshme !

Kjo tem mund te mbyllėt.
    po ti kur e paskne dit vet pergjigjen shka ***** e cele ket teme pra?
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    pyet njehere ate qe te ka pjelle koken .
    e mir,pyete dhe ti tet eme,dhe ajo sum poetike si ty esht

ps.sorry ju tjert por kta morra arabie keshtu e dun.

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Si ti psh?
    Eh sa patriot je ti celush kur s di historine e kombit qe jeton e i thu arabit vella.Ti je aq patriot sa edhe gjakun ( kuptohet nqs nuk je gjak ndyer) shkon edhe e ndyn me magjype vetem e vetem me rujt me fanatizem zakonet talebane.
    Ju s keni emrat shqip o qyqare e jo me nicknamet.

p.s white-knight quhej edhe i Madhi Skenderbe celush!E dije kete?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga white-knight : 11-12-2008 mė 12:22

Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    shum i trash je ne vitet 98-99 nan tereza ishta n'vorr se ka dek me 5 shatator te vitit 1997, 100 her te kam than mos e cel gojen kur sdi se shka thu
    as Gjergj Kastrioti lol nuk ndihmoj fmit e kosoves ne 1999.

ps.kta arabt jan tgjith debila mer jahu,ēa bohet kshu.

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin

Po gabimi im eshte ai o kok der po para asaj kohe a ka ndihmu,ti pergjigju ska nevoj dikush tjeter.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •