Close
Faqja 593 prej 1135 FillimFillim ... 934935435835915925935945956036436931093 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 5,921 deri 5,930 prej 11341
    Citim Postuar mė parė nga Arpos Lexo Postimin
    Kam pėrshtypjėn qė shumica e ateistėve tė cilėt e "pasurojnė" kėtė rubrik jan tė besimit krishter e nė veēanti atij Orthdhoks.

Eshte e vėrtet ?

Nėse jo, na tregoni se prej tė cilit besim arritėt nė Ateizėm, ēfar besimi kishin prindrit, gjyshėrit e juaj.

Ciao
    kam te dyja fete,ateist dhe orthodoks....kam dhe ca kusherinj gjysem "myslymon"qe te gjithe pijanece,ēa t'bojm, islami i ndalon martesat e perziera,po ne shqiptaret nuk e rrujm shum per islam.

ps.dhe te dashuren e kam "myslymone"nga ato pa ferexhe,po perpiqet e shkreta te me ktheje ne fene e allahut gabel,po i duhet dhe ca pune

ciao islamik

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Crasy diam****, a me duket apo je vet Landi ?

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga crazy_diamond Lexo Postimin
    e mer gabel eldonel erdhe ti,hahahahaha,ēa do besh ti ne jeten reale he....pse nuk e dim ne qe gabelet jane frikacak
    Pasi nuk je perball meje thuaj qfare te duash . Se po te ishe perball meje do te tregoja une se kush eshte gabel ose kend e ofendon ti . Se pari atij juliusit e pastaj do te vinte rradha ty.
    Ajt tash theje qafen
    KOSOVA E MADHE

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    Jam krenar qe i mbart te dyja fete. ATEIST dhe ortodoks:

Mua m'behet qefi

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    kam te dyja fete,ateist dhe orthodoks....kam dhe ca kusherinj gjysem "myslymon"qe te gjithe pijanece,ēa t'bojm, islami i ndalon martesat e perziera,po ne shqiptaret nuk e rrujm shum per islam.

ps.dhe te dashuren e kam "myslymone"nga ato pa ferexhe: D,po perpiqet e shkreta te me ktheje ne fene e allahut gabel,po i duhet dhe ca pune

ciao islamik
    Shqiptarėt po zgjohen, ka filluar ti del gjumi pas renies komuniste.

Qe prej at'herit,.. besimtarėt po shtohėn >

Kurse e dashura jote se din se qfar kali je, se te kishte len qe moti.

Vėrtet na qenka e shkret, po ftoje pakes ne forum mos te ardht mėrzi. Ndoshta ti e kthen ne fen tende ortho-ateiste

' Maska e Earta
    Anėtarėsuar
    11-08-2008
    Postime
    336
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    Te flasesh arabisht dhe te kesh kulture arabe jane 2 gjera krejt te ndryshme.
    Mund te flasesh arabisht dhe mund te mos keshe asnje lidhje me Arabine,thjesht e zoteron si dije,por edhe mund te mos flasesh arabisht ( qe ne kete rast flitet ) dhe te kesh kulture magjypi.
    Tema nuk eshte vetem per gjuhen arabe,por eshte per sjelljet arabe ne plan te pare, qe besoj se ti i ke vene re shume mire.
    Te kuptoj ty cfare ke dashur te thuash, ama hm mendoj se paksa i ngaterrojme gjerat, (nuk po perjashtoj mundesine qe ka ndoshta ka edhe aso shqiptar qe marrin ndonje gje nga kultura arabe, ndoshta e marrin edhe nga mosdija duke mendu se ajo gje eshte fetare, e nese e marrin kulturen arabe dhe ju pelqene te jene arab bejne mire te ikin ne arabi, mos te rrin te Shqiperi hic.)

Mirepo fakti pse shkojne ne xhami, pse femrat ven shami, pse falen namazin, etj etj. keto nuk jane kulture arabe, keto jane thjesht rite fetare per gjithe muslimanet e ciles do kombsi.

Sepse nese nisemi keshtu, atehere edhe shqiptaret e fese katolike ose ortodokse kryejne ritet njejt psh sikur italianet apo greket etj, edhe a duhet te themi se ata kane kultur greke? Natyrisht se jo.

Nese din konkretisht, kisha pas qejf ta di cilat jane ato pjese t'kultures arabe qe kane marr shqiptaret???

T'pershendes.
    **** ** ** ***** ** ***!

Citim Postuar mė parė nga Arpos Lexo Postimin
    Shqiptarėt po zgjohen, ka filluar ti del gjumi pas renies komuniste.

Qe prej at'herit,.. besimtarėt po shtohėn >

Kurse e dashura jote se din se qfar kali je, se te kishte len qe moti.

Vėrtet na qenka e shkret, po ftoje pakes ne forum mos te ardht mėrzi. Ndoshta ti e kthen ne fen tende ortho-ateiste
    sto cazzo po shtohen besimtaret,hudhi syte rreth e rotull,qorr,a nuk i sheh shqiptaret tu bi birra dhe raki neper bare................po ti je deve arabie qe ngre b'ythen perpjete 5 here ne dite,aq merr vesh.

ps.ti je trung fare,nuk kupton aspak nga ironia.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga crazy_diamond : 11-12-2008 mė 07:30

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    sto cazzo po shtohen besimtaret,hudhi syte rreth e rotull,qorr,a nuk i sheh shqiptaret tu bi birra dhe raki neper bare................po ti je deve arabie qe ngre b'ythen perpjete 5 here ne dite,aq merr vesh.

ps.eshte egjyptiane,nuk di shqip,po i kam mesuar une nje lloj shqipe tjeter asaj: D hahahahaha
    Ti je Qorri nė fjal Sepse ata qė besojn, zakonisht nuk i gjen neper bar cafe

Nuk e di cili eshte dev prej neve dyve me qe ti ke filluar te na "zbardhosh" fytyren me egjyptiane
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Arpos : 11-12-2008 mė 07:35 Arsyeja: Le te shohin me mir :D

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    gabel eldonel,e ngrite ****** perpjet sot:p.

ka jevgj nga maroku dhe egjypti si puna jote sa te dush ketu ku banoj une,sa degjojne emrin albanese,ikin me vrap nga syt kembet:D
    Po edhe qata albanese qe fryhesh ne krah te tyre si kishin lane marokient hiq po e kishin kry vet .
    Puna jote eshte si e atyre qe te shajn nga bregu po kur te te afrohen ngat thua "
    nuk te shajta ore ne jemi vllezer " kesisoj jeni , nuk jeni burra kurr ta thuani perball jo veq ti por shum nga ti .
    Ajt tash mos shaj prej Italie po dil perball e shaj .
    KOSOVA E MADHE

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    o arpos une per vete jam musliman por jam plotesisht dakord me ato qe thote white-knight
    duam apo sduam eshte e verteta
    pershendetje Goldian!!
    nuk ma merr mendja se ti bie dakort me keto qe shkruan white knight,!
    te duket serioz ty,ky koncept qe ka shprehur white knight..??
    perpara se ti te japesh nje pergjegje,do te lutesha qe te keshe parasyshe se ;mbi te gjitha jemi njerez dhe jo kafshe!!

faleminderit!

Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    O jevg a ka mundesi me mos i dhi qe gjitha temat me arabizmat e zeza sic je edhe vete.
    Shqiptaret duan alkool edhe seks.
    Ik tani e p*rdhu

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •