Close
Faqja 543 prej 1135 FillimFillim ... 434434935335415425435445455535936431043 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 5,421 deri 5,430 prej 11341
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    kjo eshte pershtypja e te krishterve!
    http://uk.youtube.com/watch?v=hoGz34LvScA
    Nuk e kuptoj se ēa do me tregu ti me kte video. A jep gje ajo video ndonje fakt? Gjithsesi bashkohem me mendimin e white_knight ku thote se edhe papa njeri eshte e jo profet. Por perderisa nuk ke fakte qe implikojne papen atehere mos ia fut kot.

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga Conquistador Lexo Postimin
    Nuk e kuptoj se ēa do me tregu ti me kte video. A jep gje ajo video ndonje fakt? Gjithsesi bashkohem me mendimin e white_knight ku thote se edhe papa njeri eshte e jo profet. Por perderisa nuk ke fakte qe implikojne papen atehere mos ia fut kot.
    une nuk po ja fus kot!!
    pasi ky Papa Benedicto XVI ka kerkuar vete falje ne syte e gjith botes per phedofilet dhe phedofilizmin qe ka mberthyer krishterimin!

ja ku e ke!
    http://uk.youtube.com/watch?v=knaLHz60Pog
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BEHARI : 13-10-2008 mė 05:05

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anėtarėsuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Ne Vlor do te lejohen vajzat me mbules te vijojn shkollimin , ket dje e ndegjova ne Vizion plus dhe asnjeri prej studenteve nuk kundershtonte mundesin e mbajtjes se shamis ne institucionet arsimore , e kjo me ben te mendoj se ju ktu qe jeni kaq armiqsor ndaj Islamit , jeni nje grup personash , qe keni nje person si shef i juaji qe u jep direkcione se cka te shkruni ne forume e si te perhapni urrejtje , ai shefi juaj me siguri sesht shqiptar.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    morrison kontradikta nuk ka . meqe ska ,atehere do hidhen hipoteza e budalliqe te tilla qe lexon tek kjo teme. ...
    Pohimi yt se "s“ka kontradikta" eshte vetem nje vleresim, te cilit asnje argument apo arsyetim nuk i pason. Me fjale tjera eshte mendim paushall, qe as qe mund te bisedohet mbi saktesine apo josaktesine e tij. Eshte e njejta sikur une te thoja "Allahu eshte femer", pa japur asnje arsyetim apo argument per kete vleresim timin.

Kontradiktat e Kuranit figurojne te argumentuara e arsyetuara ne cdo te dytin postim ne kete teme. Ti i anashkalon te gjitha, mirepo s“permend asnje kunderargument, dhe shpall keto mendime "budalliqe".

Keshtu qe ndjeva nevoje per te u bere pjestar i ketyre "budalliqeve", per te cilat flet ti. Vullnetarisht.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Drini_i_Zi Lexo Postimin
    Ne Vlor do te lejohen vajzat me mbules te vijojn shkollimin , ket dje e ndegjova ne Vizion plus dhe asnjeri prej studenteve nuk kundershtonte mundesin e mbajtjes se shamis ne institucionet arsimore , e kjo me ben te mendoj se ju ktu qe jeni kaq armiqsor ndaj Islamit , jeni nje grup personash , qe keni nje person si shef i juaji qe u jep direkcione se cka te shkruni ne forume e si te perhapni urrejtje , ai shefi juaj me siguri sesht shqiptar.
    Pa dashur te konfirmoj lajmin per kete shkollen vlonjate (besoj se bartja e shamive ne shkolle nuk eshte e pershtatshme me vlerat kushtetutore, dhe per ate besoj se heret a vone Gjykata Kushtetuese do te hedhi poshte kete praktike), dua te them se edhe une jam perkrahes i ndarjes strikte te institucioneve shteterore nga praktikat e cfaredo lloji fetare, dhe se "shefi" im i vetem eshte dija dhe ndergjegja personale. Qellimi im eshte debimi i 100%-te i Islamit nga jeta publike shqiptare, ne rend te pare nga institucionet shteterore. Nese kjo me ben nje islamurrejtes, atehere jam i tille.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar mė parė nga Drini_i_Zi Lexo Postimin
    Drini_i_zi, un vet jam mysliman, edhe me vjen shume keq qe disa shqipfoles/shqiptar jane radikalisuar ne kte fare faze sa filloni te mendoni gjera te tilla (qe antaret ketu u organizokan nga dikush qe i do te keqen islamit)...

o po e nxin ti islamin me komentet qe thua o nuk e nxin njeri, perdor mendjen tende dhe respekto fene tende ne nje menyrfe te drejte pa u armiqesuar me asnjeri.......feja islame permended si feja e paqes po me kto brrockulla qe nxirrni ju e beni te duket si fe lufte dhe urrejtje....

thirri mendjes djal e lere popullin t eshprehi opinionet e veta.......ti mendon se meqe shume njerez e shajne fene atehere ne duhet te ndalojme besimin???

nuk eshte e then nqs ti beson me et veretete ti nuk duhet ti llogarisesh fare komentet negative te njerzve, thjesht studjoj analizoi e nqs jane et verteta vepro mbi to nqs sjan te verteta vazhdo e beso ne Allah e n eislam por me llogjike, mos e lere fene edhe njerzit qe te te verbojne llogjiken..

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Eshte me e bukur pedofilia ne maje te devese

Te pakten Papa i pranon fajet,po arabet kur do kerkojne falje per pedofiline e Muhamedit?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga white-knight : 13-10-2008 mė 09:35

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Pa dashur te konfirmoj lajmin per kete shkollen vlonjate (besoj se bartja e shamive ne shkolle nuk eshte e pershtatshme me vlerat kushtetutore, dhe per ate besoj se heret a vone Gjykata Kushtetuese do te hedhi poshte kete praktike), dua te them se edhe une jam perkrahes i ndarjes strikte te institucioneve shteterore nga praktikat e cfaredo lloji fetare, dhe se "shefi" im i vetem eshte dija dhe ndergjegja personale. Qellimi im eshte debimi i 100%-te i Islamit nga jeta publike shqiptare, ne rend te pare nga institucionet shteterore. Nese kjo me ben nje islamurrejtes, atehere jam i tille.
    chino edhe ti shprehesh gabim, nqs ka ligje duhet te kete per et gjith njerzit, komunitetet e sektet fetare.

nqs nje ligj ushtrohet mbi islamistet atehere fete e tjera skan asgje me shume apo me pak qe te mos i nenshtrohen te njejtit ligj..

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Kete as ne enderr mos e shihni , shume mire qe njohurite fetare tek shqipetaret po rriten gjithashtu edhe praktikantet e saj andaj s do ju zgjas , s do i duron kush keta maskarenj te ja heqin lirine e shkollimit vajzes , motres , gruas per teke te maskarenjeve andaj ju beni gam gam gjithe diten e rendesishme eshte te ec karvani para , ka cof komunizmi andaj edhe medimet e tilla tani jane veq te disa individeve , sa keq me vje per disa qe kane nostalgji kohen e xhait.
    Ju pershendes
    KOSOVA E MADHE

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga white_snake Lexo Postimin
    Drini_i_zi, un vet jam mysliman, edhe me vjen shume keq qe disa shqipfoles/shqiptar jane radikalisuar ne kte fare faze sa filloni te mendoni gjera te tilla (qe antaret ketu u organizokan nga dikush qe i do te keqen islamit)...

o po e nxin ti islamin me komentet qe thua o nuk e nxin njeri, perdor mendjen tende dhe respekto fene tende ne nje menyrfe te drejte pa u armiqesuar me asnjeri.......feja islame permended si feja e paqes po me kto brrockulla qe nxirrni ju e beni te duket si fe lufte dhe urrejtje....

thirri mendjes djal e lere popullin t eshprehi opinionet e veta.......ti mendon se meqe shume njerez e shajne fene atehere ne duhet te ndalojme besimin???

nuk eshte e then nqs ti beson me et veretete ti nuk duhet ti llogarisesh fare komentet negative te njerzve, thjesht studjoj analizoi e nqs jane et verteta vepro mbi to nqs sjan te verteta vazhdo e beso ne Allah e n eislam por me llogjike, mos e lere fene edhe njerzit qe te te verbojne llogjiken..
    E si thua ti , me qfare te drejte keta i heqin lirine e shkollimit nje vajze qe bart shami ?
    KOSOVA E MADHE

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •