Flasim per ne ne Maqedoni flasim per mua, meqe kjo teme ka te bej me ne ketu dhe me perfshine dhe mua, ajo qe ke cekur eshte dicka tjeter, une jam me te njejtin mendim si ju, por sduhet te zmadhohen gjerat dhe bara e rende tu leshohet atyre qe skane te bejne me kete ceshtje, por qe rezikuarn gjithcka per flamurin e kuq dhe per kombin tone.
ps: drague, und du hast recht, es leben nur skipetaren, aber nuk wirklich reale skipetaren![]()
Sui generis
Ti je Kushtrimi dhe jo maqedonija.mos e fut veten ne nje thes me................................
I nderuar fisniku-studnet
Postimi yt me kujton propoganden enveriste dhe pikerisht ate pjese kur e vinte Shqiperine tone perballe perendimit.Perendimi dhe shthurja e tij ishte kercenim i madh per Shqiperine.E gjithe ajo ideologji dhe menyra si iu imponua popullit tone beri qe shume shqipetare te besonin se jetonin ne parajse dhe pjesa tjeter ne ferr...............................derisa e pane vet!Ajo pjese qe ne dukje pranonte se ishte e bindur dhe e perkushtuar ne rritjen e idealit se nenes parti, e gjeti menyren si te gjente e lexonte librat e censuruar,te degjonte muziken e ndaluar, "te ishte prane perendimit" . E keta shqiptare cdo dite u shtuan...
Nuk eshte perendimi armiku i islamit dhe ai qe do qe te shkaktoje konfikte mes muslimaneve,por jane ata vete me luftrat civile shume vjecare ndaj njeri-tjetrit,me aktet terroriste,me fondamentalizmin qe tregojne.Fanatizmi dhe urrejtja po i percan muslimanet dhe jo mentaliteti perendimor.Nqs dikush e shfaq veten te rrezikshem,sigurisht qe do shihet me moosbesim!
Jam dakort vetem ne nje pike me ty: kur thua qe permes sprovave po provohet besimi i muslimaneve.Kete po e vertetoj vet ! Me vjen keq, por kam konstatuar se nje pjese e mire e studenteve muslimane te ardhur nga Azia ketu ne Gjermani, i jane larguar asaj qe i predikon feja : pine alkohol dhe ta them me bindje te plote se 80% e tyre kane shkuar te pakten ne shtepi publike, duke iu referuar gjithmone meshkujve.Kjo eshte ajo c'ka kam verejtur dhe besome une njoh shume te tille.Sipas meje kjo ndodh se eshte nje besim i imponuar,nje menyre jetese e diktuar dhe nje imagjinim i botes thjesht i huazuar.E kur ndodhesh larg nje fryme te tille impakti eshte gjigand.
Postimi im nuk ka qellim te fyeje e as me pak te kundershtoje.Une jam ortodhokse nga familja,por ja qe tashme jam e "rritur" e shoh boten dhe fene permes syve te mi dhe keshtu dua ta shoh.Feja po percan!
Nqs ka Zot,atehere Ai nuk numeron sa here kam shkuar ne kishe duke marre kungimin,apo a jam fal 5 here ne dite,a e kam a lexuar Bibelen apo Kuranin,por do te me vleresoje per faktin sa jam perpjekur te jem nje njeri i mire gjate gjithe jetes sime dhe sa kam bere per tjetrin.
Respekte
angelina o2
Elegance is an attitude.
fisniku-studnet nuk qenka ne toke te bukes si duket po e kerkon vehten neper hapsire .
Hajt se tu e gjet je,![]()
Qe ne krye te heres: Islami, nuk ka asnje paradoks. Kjo eshte e stervertetuar. Eshte nje sistem vlerash fetar e jetesor harmonik.
Prapambetja e shteteve qe theksohet, vjen prej devijimit dhe mosbesimit te plote e te sakte te banoreve te atyre vendeve; mbivendosjes dhe predominimit te traditave lokale, zakoneve kombetare e diktaturave politike, mbi aspektet fetare.
Dhe sa per dijeni, jane mjaft shtete me popullsi mazhoritare kristiane ne Afriken subsahariane e jo vetem, qe jane ne nje mjerim dhe prapambetje edhe me te theksuar. Por nuk eshte feja shkaku, ne asnje rast.
Kush do beson ne logjikizmin total te Islamit, kushdo jo. Mjafton te shfletoje qetesisht literaturen mjaft te bollshme ne ditet e sotme. Kjo eshte nje zgjedhje qe i perket vullnetit te lire, te plote dhe ngushtesisht personal te secilit.
Por nuk ka arsye per t'u fabrikuar teza te paqena, mbi paradokse inekzistente.
DINAMO KAMPIONE
Kaq i ke njohurit a ?!! Qe ne vend qe te pergjigjesh , po ofendon! Po si do qofte tani e kuptoj pse ti mendon qe a.s. muhamedi ka qene pedofil!
Ngase nuk ke fare njohuri, te kishe qene me i zgjuar do te kishe kuptuar qe lakuriqi nuk eshte zog, por gjitar!
Te kishe qene me i zgjuar do te kishe kuptuar qe Dielli eshte krijuar para e jo Toka!
Dhe te kishe qene me i zgjuar do te kishe kuptuar qe a.s.Muhamedi nuk ak qene pedofil, por jane vetem shpifje te shpikura kunder tij!
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
po ne qofshin shpifje kan qene shpifje nga arabet e jo nga te krishteret por ata qe kan jetu bashk me muhamedin e kan shkruajt realitetin sepse me te besueshme jan shkrimet e hadithit se ato te kuranit , por muhamedi ka thene se duhet te hecni pas hapave te mia edhe te gjith muslimant hecin pas hapave te tij dhe e praktikojne pedofilizmin kjo eshte e dukshme sepse kam pa shume dokumentare reth pedofilizmit nder arabet
po ca eshte me e keqja se po lindin shqiptare e po vdesin arab kjo neve po na pengon sepse ti mir the por ama per veten tende e jo per komshit e tu ne maqedoni sepse ne 90 % te rasteve po lindin shqiptare e po arabizohen e pastaj po na lindin edhe arabistana te vegjel e arabistane me shamija e po na vdesin si arab
Ta kishe thene kete ne ndonje vend islamik , te garantoj se koka do te fluturonte!
Hadithet jane te rendesishme , por ne asnjemenyre nuk krahasohen me rendesine e Kuranit!
Hadithet dikush i beson, dikush i refuzon, por ama kur vjen puna tek Kurani nuk ka musliman qe e refuzon Kuranin!
Sa i perket haditheve, perseri tregon se nuk ke njohuri mbi to. Hadithet nuk jane shkruar kur profeti ka qene gjalle! Jane shkruar 250 vite pas vdekjes se profetit!
Biles profeti ka qene kunder shkruarjes se haditheve, ne shum hadithe eshte regjistruar profeti te ket thene qe mos shkruajne asgje tjeter vec Kuranit!
Sa i perket pedofilizmit, urdhero ke google.com bene nje kerkim , shif a ke ndonje krerik musliman te akuzuar per pedofili ose jo!!!
Mos dale e kunderta, atehere cdo te bejsh ti !!!
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
Krijoni Kontakt