Close
Faqja 502 prej 1135 FillimFillim ... 24024524925005015025035045125526021002 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 5,011 deri 5,020 prej 11341
    I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga RaPSouL Lexo Postimin
    Lexo mire shkrimet mer ca avokati i tyre, lexo me vemendje.
    O djale !!!!!Ai po ankohet qe ka shume pak xhami ne Kosove,kur femijet bejn kilometra per te shkuar ne shkolle.thirri menjes pak.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    O djale !!!!!Ai po ankohet qe ka shume pak xhami ne Kosove,kur femijet bejn kilometra per te shkuar ne shkolle.thirri menjes pak.
    Flasim per ne ne Maqedoni flasim per mua, meqe kjo teme ka te bej me ne ketu dhe me perfshine dhe mua, ajo qe ke cekur eshte dicka tjeter, une jam me te njejtin mendim si ju, por sduhet te zmadhohen gjerat dhe bara e rende tu leshohet atyre qe skane te bejne me kete ceshtje, por qe rezikuarn gjithcka per flamurin e kuq dhe per kombin tone.

ps: drague, und du hast recht, es leben nur skipetaren, aber nuk wirklich reale skipetaren
    Sui generis

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Ti je Kushtrimi dhe jo maqedonija.mos e fut veten ne nje thes me................................

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Per Muslimanin Kjo Jetė eshte "Xhehnnemi",ndersa per Jo Muslimanin kjo Jetė eshte "Xhenneti"

Keshtu qe Muslimanet jan te paralajmruar se kjo jete nuk do jete Xhehnet per ta,por nje Jete plot me Sprova,ku per mes ketyre sprovave deshmohet besimi i tyre ne Zot ...

Bota ne te cilen kudo gjenden Muslimanet ,eshte e Minuar dhe e kurdisur...

Shikoni Boten Arabe ,qdo territor ka propbleme poltike,sepse Amerika dhe Masonet (organizat hebraike)me qindra vjete me parė,ka kurdisur strategjin e tyre,se si ti shpartalloj Muslimanet dhe se si ti largoj nga Islami...

Dhe tash fal asaj strategjie Masonike ,eshte arritur deri diku qellimi i tyre,por jo i plot ,sepse do ken suksese kuantitaive te kornizuara...

Masonet e dij sepse me dhimbshme eshte per nje Musliman "Besimi i tij ,sesa nje Kompleks Banesash te ndertuara me Kamatė ne kete Jetė" dhe synimi kryesor i tyre eshte qe te humb besimin e Muslimaneve .

Dhe nese ti Deshmuesi Matrapaz mendon se dota te nxesh ngusht nje musliman me keto pasuri matriale te kesaj jete ,ateher gabohesh qellimisht,sepse nese Nje Musliman ,deshiron qe te zgjedh kete Jete,dhe te Mohoj Besimin e tij,ateher po te te paralajmroj se Jo Muslimanet do ta ndjejne Veten Hamalle dhe Lypsa rrugicash kundrejt Muslimave

Muslimani nuk eshte i interesuar qe te beje pasuri permes Korrupsionit,pastrim parash apo Jakes se Bardh,per mes Kamates ,shantazheve ekonomike dhe politike etjjj...qe pasuria kryesore e botes perendimore bazohet ne keto shtylla kriminale...
    Per kete fakt pasurit e tyre ,jan astronomike,mirpo te perkoheshme sepse mund te zgjasin pasurit e tyre me Vite dhe me muaj ,besa edhe me ore dhe ne Fund Xhehenemi i perjetshem...

Kjo lloj pasurie ka arritur edhe tek Vendet Muslimane,si ne Dubai etjj ,ku i ka kapur Matrializmi dhe po mundohen qe permes ndertesave te mberrijn ne Hene,ndersa kan devijuar ne Islam (ku qellimi kryesor dhe final i Masoneve eshte ky)
    Si rasti i falementimit te nje Firme gjigande ne Britani ,per shkak te kamates ,para ca ditesh.

"Muslimani Punon per kete Bote ,duke pasur per Synim Boten Tjeter"

Keshtu qe Deshmuesi i rrejshem ,ka hapur nje teme,si gjithnje koti,dhe normal rezultai i i synuar i tij do jete kunder tij...

Mashtrime te mbara
    I nderuar fisniku-studnet
    Postimi yt me kujton propoganden enveriste dhe pikerisht ate pjese kur e vinte Shqiperine tone perballe perendimit.Perendimi dhe shthurja e tij ishte kercenim i madh per Shqiperine.E gjithe ajo ideologji dhe menyra si iu imponua popullit tone beri qe shume shqipetare te besonin se jetonin ne parajse dhe pjesa tjeter ne ferr...............................derisa e pane vet!Ajo pjese qe ne dukje pranonte se ishte e bindur dhe e perkushtuar ne rritjen e idealit se nenes parti, e gjeti menyren si te gjente e lexonte librat e censuruar,te degjonte muziken e ndaluar, "te ishte prane perendimit" . E keta shqiptare cdo dite u shtuan...

Nuk eshte perendimi armiku i islamit dhe ai qe do qe te shkaktoje konfikte mes muslimaneve,por jane ata vete me luftrat civile shume vjecare ndaj njeri-tjetrit,me aktet terroriste,me fondamentalizmin qe tregojne.Fanatizmi dhe urrejtja po i percan muslimanet dhe jo mentaliteti perendimor.Nqs dikush e shfaq veten te rrezikshem,sigurisht qe do shihet me moosbesim!

Jam dakort vetem ne nje pike me ty: kur thua qe permes sprovave po provohet besimi i muslimaneve.Kete po e vertetoj vet ! Me vjen keq, por kam konstatuar se nje pjese e mire e studenteve muslimane te ardhur nga Azia ketu ne Gjermani, i jane larguar asaj qe i predikon feja : pine alkohol dhe ta them me bindje te plote se 80% e tyre kane shkuar te pakten ne shtepi publike, duke iu referuar gjithmone meshkujve.Kjo eshte ajo c'ka kam verejtur dhe besome une njoh shume te tille.Sipas meje kjo ndodh se eshte nje besim i imponuar,nje menyre jetese e diktuar dhe nje imagjinim i botes thjesht i huazuar.E kur ndodhesh larg nje fryme te tille impakti eshte gjigand.

Postimi im nuk ka qellim te fyeje e as me pak te kundershtoje.Une jam ortodhokse nga familja,por ja qe tashme jam e "rritur" e shoh boten dhe fene permes syve te mi dhe keshtu dua ta shoh.Feja po percan!
    Nqs ka Zot,atehere Ai nuk numeron sa here kam shkuar ne kishe duke marre kungimin,apo a jam fal 5 here ne dite,a e kam a lexuar Bibelen apo Kuranin,por do te me vleresoje per faktin sa jam perpjekur te jem nje njeri i mire gjate gjithe jetes sime dhe sa kam bere per tjetrin.

Respekte
    angelina o2
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar Maska e Longarus
    Anėtarėsuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    553
    fisniku-studnet nuk qenka ne toke te bukes si duket po e kerkon vehten neper hapsire .
    Hajt se tu e gjet je,

i/e regjistruar Maska e Ka Vetem DINAMO
    Anėtarėsuar
    18-07-2008
    Vendndodhja
    Stadiumi "DINAMO"
    Postime
    447
    Qe ne krye te heres: Islami, nuk ka asnje paradoks. Kjo eshte e stervertetuar. Eshte nje sistem vlerash fetar e jetesor harmonik.

Prapambetja e shteteve qe theksohet, vjen prej devijimit dhe mosbesimit te plote e te sakte te banoreve te atyre vendeve; mbivendosjes dhe predominimit te traditave lokale, zakoneve kombetare e diktaturave politike, mbi aspektet fetare.

Dhe sa per dijeni, jane mjaft shtete me popullsi mazhoritare kristiane ne Afriken subsahariane e jo vetem, qe jane ne nje mjerim dhe prapambetje edhe me te theksuar. Por nuk eshte feja shkaku, ne asnje rast.

Kush do beson ne logjikizmin total te Islamit, kushdo jo. Mjafton te shfletoje qetesisht literaturen mjaft te bollshme ne ditet e sotme. Kjo eshte nje zgjedhje qe i perket vullnetit te lire, te plote dhe ngushtesisht personal te secilit.
    Por nuk ka arsye per t'u fabrikuar teza te paqena, mbi paradokse inekzistente.
    DINAMO KAMPIONE

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Gjelosh PRekaj Lexo Postimin
    Fillo me te ashtequajturin profetin tand dhe pedofilin e tij me foshnjen 6 vjeqe.

Ashtu siq te thash dhe ma pare nuk kena met une e ti me e gjete se cila ashte feja e vertete por njiri ka llogjike po ashtu dhe histori dhe duhet te perdori dhe ta ndaje te miren nga te keqen.

Perqendrohu temes e mos na jepni pergjigje me nje pyetje tjeter, po ashtu hapni tema te tjera lidhur me pyetjet qe keni.
    Kaq i ke njohurit a ?!! Qe ne vend qe te pergjigjesh , po ofendon! Po si do qofte tani e kuptoj pse ti mendon qe a.s. muhamedi ka qene pedofil!
    Ngase nuk ke fare njohuri, te kishe qene me i zgjuar do te kishe kuptuar qe lakuriqi nuk eshte zog, por gjitar!
    Te kishe qene me i zgjuar do te kishe kuptuar qe Dielli eshte krijuar para e jo Toka!
    Dhe te kishe qene me i zgjuar do te kishe kuptuar qe a.s.Muhamedi nuk ak qene pedofil, por jane vetem shpifje te shpikura kunder tij!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Zoti eshte me ne Maska e xemanuel
    Anėtarėsuar
    08-04-2008
    Vendndodhja
    kosove
    Postime
    137
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Kaq i ke njohurit a ?!! Qe ne vend qe te pergjigjesh , po ofendon! Po si do qofte tani e kuptoj pse ti mendon qe a.s. muhamedi ka qene pedofil!
    Ngase nuk ke fare njohuri, te kishe qene me i zgjuar do te kishe kuptuar qe lakuriqi nuk eshte zog, por gjitar!
    Te kishe qene me i zgjuar do te kishe kuptuar qe Dielli eshte krijuar para e jo Toka!
    Dhe te kishe qene me i zgjuar do te kishe kuptuar qe a.s.Muhamedi nuk ak qene pedofil, por jane vetem shpifje te shpikura kunder tij!

GV_USA
    po ne qofshin shpifje kan qene shpifje nga arabet e jo nga te krishteret por ata qe kan jetu bashk me muhamedin e kan shkruajt realitetin sepse me te besueshme jan shkrimet e hadithit se ato te kuranit , por muhamedi ka thene se duhet te hecni pas hapave te mia edhe te gjith muslimant hecin pas hapave te tij dhe e praktikojne pedofilizmin kjo eshte e dukshme sepse kam pa shume dokumentare reth pedofilizmit nder arabet

Zoti eshte me ne Maska e xemanuel
    Anėtarėsuar
    08-04-2008
    Vendndodhja
    kosove
    Postime
    137
    Citim Postuar mė parė nga shkupjani_23 Lexo Postimin
    hahhahahah vazhdo keshtu se e deshmove veten qe je nje debil i mare, perseris,,PSE E FUT B*THEN NE BOTEN SHPIRTERORE TE INDIVIDIT,,

FEJA (RELIGJINI) ESHTE PERZGJEDHJE INDIVIDUALE NDERSA KOMBI ESHTE DIQKA TJETER

KAM LIND SHQIPTAR DHE PO VDES SHQIPTAR

kjo nuk vazhdon per religjionin o i mallkuari julius

po ca eshte me e keqja se po lindin shqiptare e po vdesin arab kjo neve po na pengon sepse ti mir the por ama per veten tende e jo per komshit e tu ne maqedoni sepse ne 90 % te rasteve po lindin shqiptare e po arabizohen e pastaj po na lindin edhe arabistana te vegjel e arabistane me shamija e po na vdesin si arab

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga xemanuel Lexo Postimin
    po ne qofshin shpifje kan qene shpifje nga arabet e jo nga te krishteret por ata qe kan jetu bashk me muhamedin e kan shkruajt realitetin sepse me te besueshme jan shkrimet e hadithit se ato te kuranit , por muhamedi ka thene se duhet te hecni pas hapave te mia edhe te gjith muslimant hecin pas hapave te tij dhe e praktikojne pedofilizmin kjo eshte e dukshme sepse kam pa shume dokumentare reth pedofilizmit nder arabet
    Ta kishe thene kete ne ndonje vend islamik , te garantoj se koka do te fluturonte !
    Hadithet jane te rendesishme , por ne asnjemenyre nuk krahasohen me rendesine e Kuranit!
    Hadithet dikush i beson, dikush i refuzon, por ama kur vjen puna tek Kurani nuk ka musliman qe e refuzon Kuranin!
    Sa i perket haditheve, perseri tregon se nuk ke njohuri mbi to. Hadithet nuk jane shkruar kur profeti ka qene gjalle! Jane shkruar 250 vite pas vdekjes se profetit!
    Biles profeti ka qene kunder shkruarjes se haditheve, ne shum hadithe eshte regjistruar profeti te ket thene qe mos shkruajne asgje tjeter vec Kuranit!
    Sa i perket pedofilizmit, urdhero ke google.com bene nje kerkim , shif a ke ndonje krerik musliman te akuzuar per pedofili ose jo!!!
    Mos dale e kunderta , atehere cdo te bejsh ti !!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •