Te kam sjelle njehere pergjigje per kete, dhe te kam sjelle materjal shkencor. por ti nuk ke formimin e duhur arsimor per te tilla tema. Po te duash ta sjelle prape librin dhe konsultohu me njerez kopetente. Por kur nuk njeh Krijuesin, ska se si te dish krijimin.
Sa per endren, una jam zgjuar, sepse jetoj atje ku jam i lire te besoj Krishtin, dhe atju ku Krishti nuk urrehet dhe nuk perndiqet dhe luftohet. Ndrsa ti jeton atje ku cdo dite e shan, e peshtyn dhe thua qindin. ky eshte paradoskisi dhe hipokrizia juaj, qe fene e kini ne liber, dhe hajmali reth qafes.
Ps. ke gje per temen, nese ke shkruaj dicka.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga deshmuesi : 17-09-2008 mė 23:50
A zgjidh gje nje teme e tille ?
A eshte positive per komunitetin nje teme e tille ?
A e demton kombin nje qendrim i tille ndaj kesaj feje ?
Nqs pergjigjet jane JO, JO,PO atehere a ja vlen te hapen tema te tilla ?
Ne rregull, faleminderit per pergjigjen
Si fillim elementi Si= silic (qelq) dhe jo silikon. Balta eshte perzierje kimike dhe jo komponim kimik. Balta permban edhe kater elementet kryesor kimiko organik qe jane:
Karboni
Oksigjeni
Hidrogjeni
Azoti
Te tjerat te pakten ne organike nuk kane rendesine e ketyre kater elementeve.
Ne elementet qe permende me beri pershtypje permendja e ferrumit (Fe). Ku mund ta kete observuar njeriu kete element kur dihet se nuk eshte produkt i tokes fare.
Une nuk jam kufizuar ne vetem tre elemente qe ka balta por kam thene edhe te tjeret qe nuk hyra ti shkruaj me kot dhe meqe i ke shkruar do te shtoja edhe nitrogeniumin (N).
Argumentet filozofik religjional i kam shume bezdi dhe me ato mund te merren vetem Hoxhet.
Teorite fizike te multiuniversit qe ti permende larte jane teori te pavertetuara dhe me shume teori te tjera te kunderta. Pikerisht me kete pune po merret CERN ne projektin LHC dhe duhet te presim pergjigjen e tij per 11 dimensionet.
Une jam perqafues i zjarrte i teorise se Dizajnit Inteligjent dhe e njoh mjaft mire e rrjedhimisht jam i bindur se kjo teori nuk bie ndesh fare me Islamizmin, Judaizmin ose edhe Krishterizmin e hershem.
Feja islamike shprehet se Muhamedi nuk e ka shkruar Kuranin ashtu sic nuk e kishte shkruajtur Moisiu Torren por e kishin mare nga i njejti zot dhe thjeshte Torra dhe bibla jane ndryshuar nga dora e njeriut ndersa Kurani nuk mund te ndryshohet.
Per argumentet qe me tregon ne Internet une nuk kam asnje lloj kureshtjeje sepse nuk kane asgje te vecante.
Po kthehem edhe nje here tek Multiuniversi dhe po te them se feja ne fjale tregon ne librin e saj se jane shtate qiej dhe mendohet se qielli i pare te jete Universi yne.
Kurani gjithnje ka qene nje hap para shkences dhe per kete mjafton te shkosh tek forumi ketu siper.
Faleminderit per komentin dhe qe me dhate mundesi te saktesoj idete e mia per te tjeret!
PS: Une vertete jetoj me familjen time 4 anetareshe ne Regent Street. Ndoshta ata libra do ti marr por nuk kam kohe ti lexoj ne keto jave sepse kam shume pune.
Qenke interesant z.Pan, vec fyerjeve duket se ju njihni edhe linguistiken.
Sqarimi im bazohet ne segmente kohore dhe jo ne te njejten kohe.
Ceshtjet hyjnore dalin jashte kapacitetit logjik te kuptueshmerise njerezore.
Fitorja Vjen Me Durim , Gėzimi Vjen Pas Dėshprimit Dhe Pas Ēdo Veshtirėsie Ka Lehtėsim .
gjithsesi do ta kem parasysh
Krijoni Kontakt