Close
Faqja 488 prej 1135 FillimFillim ... 388438478486487488489490498538588988 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 4,871 deri 4,880 prej 11341
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Citim Postuar mė parė nga sleep Lexo Postimin
    Deshmuesi

Ik o djal se ti nuk dike asnje gje! Po ne muslimant ju kemi bere njerez more! A ju doni dajak !
    Po, sepse vetem dajakun dini te beni.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Edhe po te deshmohet e Kunderta e Deshmuesit ,Deshmuesi persiri do te deshmoj Rrejshem,keshtu qe as qe po tentoj te i jap shpjegime ,sepse nuk kam ndegjuar qe te kuptoj Guri ,dhe nuk kam info qe te te degjoj i shurdheri dhe nuk besoj qe te shof i verberi.

Per Muslimanin Kjo Jetė eshte "Xhehnnemi",ndersa per Jo Muslimanin kjo Jetė eshte "Xhenneti"

Keshtu qe ai qe eshte Ekonomist dhe Menagjues i mire i Jetes se tij ,duhet te Kuptoj kete Mega Proverb,qe qendron larg gravitetit te Tokes...

Kur e ka ndegjuar kete Hadith Nje Njeri qe nuk ishte Musliman ,as qe ka diskutuar me teper dhe ka Pranuar Islamin me plot bindje...

Keshtu qe Muslimanet jan te paralajmruar se kjo jete nuk do jete Xhehnet per ta,por nje Jete plot me Sprova,ku per mes ketyre sprovave deshmohet besimi i tyre ne Zot ...

Bota ne te cilen kudo gjenden Muslimanet ,eshte e Minuar dhe e kurdisur...

Shikoni Boten Arabe ,qdo territor ka propbleme poltike,sepse Amerika dhe Masonet (organizat hebraike)me qindra vjete me parė,ka kurdisur strategjin e tyre,se si ti shpartalloj Muslimanet dhe se si ti largoj nga Islami...

Dhe tash fal asaj strategjie Masonike ,eshte arritur deri diku qellimi i tyre,por jo i plot ,sepse do ken suksese kuantitaive te kornizuara...

Masonet e dij sepse me dhimbshme eshte per nje Musliman "Besimi i tij ,sesa nje Kompleks Banesash te ndertuara me Kamatė ne kete Jetė" dhe synimi kryesor i tyre eshte qe te humb besimin e Muslimaneve .

Dhe nese ti Deshmuesi Matrapaz mendon se dota te nxesh ngusht nje musliman me keto pasuri matriale te kesaj jete ,ateher gabohesh qellimisht,sepse nese Nje Musliman ,deshiron qe te zgjedh kete Jete,dhe te Mohoj Besimin e tij,ateher po te te paralajmroj se Jo Muslimanet do ta ndjejne Veten Hamalle dhe Lypsa rrugicash kundrejt Muslimave

Muslimani nuk eshte i interesuar qe te beje pasuri permes Korrupsionit,pastrim parash apo Jakes se Bardh,per mes Kamates ,shantazheve ekonomike dhe politike etjjj...qe pasuria kryesore e botes perendimore bazohet ne keto shtylla kriminale...
    Per kete fakt pasurit e tyre ,jan astronomike,mirpo te perkoheshme sepse mund te zgjasin pasurit e tyre me Vite dhe me muaj ,besa edhe me ore dhe ne Fund Xhehenemi i perjetshem...

Kjo lloj pasurie ka arritur edhe tek Vendet Muslimane,si ne Dubai etjj ,ku i ka kapur Matrializmi dhe po mundohen qe permes ndertesave te mberrijn ne Hene,ndersa kan devijuar ne Islam (ku qellimi kryesor dhe final i Masoneve eshte ky)
    Si rasti i falementimit te nje Firme gjigande ne Britani ,per shkak te kamates ,para ca ditesh.

"Muslimani Punon per kete Bote ,duke pasur per Synim Boten Tjeter"

Keshtu qe Deshmuesi i rrejshem ,ka hapur nje teme,si gjithnje koti,dhe normal rezultai i i synuar i tij do jete kunder tij...

Mashtrime te mbara
    Ke gje per temen..?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Pershkak se ke permendur emrin tim ne postimin tend , dua te te pyes une ty ku eshte dallimi midis teje dhe midis meje?!!
    Une e mbroj fene islame ne menyre te flakte dhe kjo eshte e vertete dhe ti po ben te njejten pune per fene tende , ku eshte dallimi midis nesh ?!!

Nese nuk e di po te tregoj une!
    Ti beson se Toka eshte krijuar para Diellit dhe une nuk e besoj kete!
    Ti beson se Toka eshte 6000 e vjeter dhe une nuk e besoj kete!
    Ti beson se Lakuriqi eshte zog, ndersa une them qe eshte gjitar!
    Ti beson ne tre Zotra, ndersa une ne Nje!
    Ti beson se Perendija u lodh dhe diten e shtate e morri pushim, ndersa une besoj qe Perendija nuk lodhet kurre, etj etj.

Nese vazhdoj me kete list e di edhe vete qe edhe nje fletore me format A4 dhe me 500 flete nuk do te mjaftonte.

Andaj mos mu shit mua ketu sikur je nje tip qe kupton realitetin sepse nese ka ndonje qe eshte ne ender ketu, te garantoj ti je i pari dhe te gjitha ato qe i kam cekur me larte e vertetojne kete qe them une.

GV_USA
    Te kam sjelle njehere pergjigje per kete, dhe te kam sjelle materjal shkencor. por ti nuk ke formimin e duhur arsimor per te tilla tema. Po te duash ta sjelle prape librin dhe konsultohu me njerez kopetente. Por kur nuk njeh Krijuesin, ska se si te dish krijimin.

Sa per endren, una jam zgjuar, sepse jetoj atje ku jam i lire te besoj Krishtin, dhe atju ku Krishti nuk urrehet dhe nuk perndiqet dhe luftohet. Ndrsa ti jeton atje ku cdo dite e shan, e peshtyn dhe thua qindin. ky eshte paradoskisi dhe hipokrizia juaj, qe fene e kini ne liber, dhe hajmali reth qafes.

Ps. ke gje per temen, nese ke shkruaj dicka.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga deshmuesi : 17-09-2008 mė 23:50

i/e regjistruar Maska e HoLd*Em
    Anėtarėsuar
    13-05-2008
    Postime
    179
    A zgjidh gje nje teme e tille ?

A eshte positive per komunitetin nje teme e tille ?

A e demton kombin nje qendrim i tille ndaj kesaj feje ?

Nqs pergjigjet jane JO, JO,PO atehere a ja vlen te hapen tema te tilla ?

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga darwin Lexo Postimin
    a) Nuk ke pėrse vetė-ēensurohesh.

b) Kurseji vargjet e recituesve qė dikur janė paguar nga Sigurimi i Shtetit (ai qė ti i thua - i madhi -) dhe tani paskan filluar t'i marrin 5 lekė arabėve.

c) mjaft me kėto ndyrėsitė - ndihmoni sllavėt dhe grekėt - .. kėtu bėhen pėrpjekje pėr tu zhdukur edhe ortodoksia, kryqėsia, ose ēdo lloj forme tjetėr judaizmi.
    Keni kujdes mos po zhdukni dhe vet Zotin se me pas nuk do ekzistoni as ju. Lexo firmen time.
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Citim Postuar mė parė nga Timianonimi Lexo Postimin
    Mire Al+Bert

Po thua se balta perbehet prej Silikonit(Si), trupi i njeriut ka sasi te vogla te ketij elementi (por ne raste te vecanta ka sasi me te madhe si psh ndonje zonje apo zonjushe e ka perdor ate element si jastek i gjinjeve permes operacionit kirurgjik me qellim te rritjes se tyre me u duke me seksi). Trupi i njeriut i permban ne sasi me te medha edhe keto elemente kimike:Oksigjen, Karbon, Hidrogjen(gjendet ne gjithe univerzin, edhe yjet jane te perbera nga H),Nitrogjen, Kalcium, Fosfor, Kalium, Sulfur, sodium, Magnezium, Hekur, flour, Zink,Rubidium, Strontium, Bromin, plumb, baker, Alumin, Kadmium, Kerium, barium, titanium, boron, selenium, nikel, Krom, arsenik, litium, merkur("zhiva"),germanium, kobalt,argjent, uranium, radium edhe elemente tjera se lista eshte e gjate..., shih per detaje linkun e meposhtem:

http://en.wikipedia.org/wiki/Chemica...the_human_body

E balta apo argjilla nuk i permbajne keto elemente, por prej te gjitha atyre elementeve qe e perbejne trupin e njeriut sipas teje balta i paska vetem tri, Si, H, dhe O. Pothuaj se me cdo element qe gjendet ne natyre qe ne ate kohe njeriu ka mund ta verej, trupi i njeriut do te kishte elemente te perbashketa. Sikur Kurani te pohonte se Allahu njeriun e krijoj prej ujit (trupi permban 65% uje - H2O) ateher se paku do te ishte pak me afer te vertetes!

Ne rregull, faleminderit per pergjigjen
    Si fillim elementi Si= silic (qelq) dhe jo silikon. Balta eshte perzierje kimike dhe jo komponim kimik. Balta permban edhe kater elementet kryesor kimiko organik qe jane:
    Karboni
    Oksigjeni
    Hidrogjeni
    Azoti
    Te tjerat te pakten ne organike nuk kane rendesine e ketyre kater elementeve.
    Ne elementet qe permende me beri pershtypje permendja e ferrumit (Fe). Ku mund ta kete observuar njeriu kete element kur dihet se nuk eshte produkt i tokes fare.
    Une nuk jam kufizuar ne vetem tre elemente qe ka balta por kam thene edhe te tjeret qe nuk hyra ti shkruaj me kot dhe meqe i ke shkruar do te shtoja edhe nitrogeniumin (N).
    Argumentet filozofik religjional i kam shume bezdi dhe me ato mund te merren vetem Hoxhet.
    Teorite fizike te multiuniversit qe ti permende larte jane teori te pavertetuara dhe me shume teori te tjera te kunderta. Pikerisht me kete pune po merret CERN ne projektin LHC dhe duhet te presim pergjigjen e tij per 11 dimensionet.
    Une jam perqafues i zjarrte i teorise se Dizajnit Inteligjent dhe e njoh mjaft mire e rrjedhimisht jam i bindur se kjo teori nuk bie ndesh fare me Islamizmin, Judaizmin ose edhe Krishterizmin e hershem.
    Feja islamike shprehet se Muhamedi nuk e ka shkruar Kuranin ashtu sic nuk e kishte shkruajtur Moisiu Torren por e kishin mare nga i njejti zot dhe thjeshte Torra dhe bibla jane ndryshuar nga dora e njeriut ndersa Kurani nuk mund te ndryshohet.
    Per argumentet qe me tregon ne Internet une nuk kam asnje lloj kureshtjeje sepse nuk kane asgje te vecante.
    Po kthehem edhe nje here tek Multiuniversi dhe po te them se feja ne fjale tregon ne librin e saj se jane shtate qiej dhe mendohet se qielli i pare te jete Universi yne.
    Kurani gjithnje ka qene nje hap para shkences dhe per kete mjafton te shkosh tek forumi ketu siper.
    Faleminderit per komentin dhe qe me dhate mundesi te saktesoj idete e mia per te tjeret!

PS: Une vertete jetoj me familjen time 4 anetareshe ne Regent Street. Ndoshta ata libra do ti marr por nuk kam kohe ti lexoj ne keto jave sepse kam shume pune.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Qenke interesant z.Pan, vec fyerjeve duket se ju njihni edhe linguistiken.
    Sqarimi im bazohet ne segmente kohore dhe jo ne te njejten kohe.
    Ceshtjet hyjnore dalin jashte kapacitetit logjik te kuptueshmerise njerezore.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Kontradikta ne Kuran?
    Sa te duash. Ja dy nda une:

Ne Kuran 9: 123 thuhet: "O ju qe besoni, i luftoni ata jobesimtare fqinje te juaj, dhe i leni te gjejne ashpersi ne ju; dhe dijeni se Allahu eshte me besimtaret."

Pastaj ne 66: 9: " O Profet! Lufto kunder jobesimtareve dhe hipokriteve; ji i ashper ndaj tyre. Vendqendrimi i tyre eshte Ferri, nje destinacion i tmerrshem ky."

Nese i lexojme keto dy burime me vemenjde, e gjejme nje kontradikte. Sepse nese secili i lufton jobesimtaret fqinje dhe arrin qellimin qe ata t“i bej besimtare, me kohen e tere Bota do te jete e perbere nga besimtaret. Dhe nese Bota me kohen do te permbante vetem besimtare, cka nevojiten keto fjali te Kuranit? Keto fjali ne kete rast do te ishin thjeshte obsolete. Keshtu qe "saktesia" e Kuranit ne keto dy fjali varet prej ekzistences se mosbesimtareve. Hm, kafiret ne sherbim te Allahut..
    z. Chino 66:9 eshte me pare se 9:123 Ndoshta jam edhe gabim per renditjen sepse nuk e di renditjen Kuranore.
    Gjithsesi argumenti juaj per kontradite eshte shume shterpe.
    Megjithate e vleresoj perpjekjen tuaj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga G.D : 18-09-2008 mė 10:14

Self Confidence Maska e Gimi3
    Anėtarėsuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i pėrcjell Guximtarėt !
    Postime
    1,028
    Citim Postuar mė parė nga AL+Berti Lexo Postimin
    Qenke interesant z.Pan, vec fyerjeve duket se ju njihni edhe linguistiken.
    Sqarimi im bazohet ne segmente kohore dhe jo ne te njejten kohe.
    Ceshtjet hyjnore dalin jashte kapacitetit logjik te kuptueshmerise njerezore.
    Pershendetje AL+Berti,

Ke harruar qe bota eshte plot me qenie te cuditshme duke filluar nga njerezit injorante e deri tek kafshet.

Keshtu qe ke parasysh kur futesh te debatosh me injoranta sepse pas atij debati ai nuk do te dije tjeter pos te te ofendoje.
    Fitorja Vjen Me Durim , Gėzimi Vjen Pas Dėshprimit Dhe Pas Ēdo Veshtirėsie Ka Lehtėsim .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    gjithsesi do ta kem parasysh

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •