Close
Faqja 479 prej 1135 FillimFillim ... 379429469477478479480481489529579979 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 4,781 deri 4,790 prej 11341
    Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    un kam vallen time e e terhjeki e e kercej vete

un te kerkova emrat e muslimanve qe paska vra skenderbeu meqe the si i dishe e ke lexu.

se ku jan kon kto musliman ne shqipri ne vitin 1443 vec ti eldonel e di se tjeter kush jo

ju hidhni balte mbi pjesen ma te lavdishem te historis shqiptare e vetmja lufte qe kina ba fillakat vetem e te bashku e i bam ball per 26 vjet perandoris ma te forte qe kishte pa bota deri me at koh
    dy sulltane Murati dhe Mehmeti e rrethum krujen dhe erdhen vete personalisht po u kthyn me bisht ner shal mrapsht per ne Azi

vetem shqiptaret e bajn ket pun, kret ballkani po munohet me na e vjedh at cop histori e na ne ven qe ta mbrojm e ta shtrengojm fort i bim me shkelm
    Ja ku e ke dhe ne Fsh

Hidhi nje lexim

http://forumishqiptar.com/showpost.p...6&postcount=15
    KOSOVA E MADHE

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    i bam ball per 26 vjet perandoris ma te forte
    derjanso sdu me nderhy fare por 26 viteve shtoi 12 pas vdekjes se Skenderbeut dhe ndoshta nja 30 para tij(llogarit edhe luftrat e Gjergj Arianitit) shkojne gati nja 80 vjet mos me shume

Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    Jo mer lal ta tha njeri ate?Spo ta fut njeri Isa Boletinin me nje thes me Haxhi Qamilin.Ti me thu mu per ndergjegjsim per Camerine.Pse ca kujto ti se sme qan zemra mu me iu rikthu Cameria Shqiperise?Ti vazhdon me permend mu ortodokset qe paskan luftu camt.E ndoshta po,mercenare k*rva a ku ta di une.Ka fis pa pis?Po te ishin te gjithe ashtu te kishte ardh Greqia deri ne Tirane.Ik e hidhi nje sy Korces se ke per tpa lapidare deshmoresh "cdo meter" te atyre qe kan ra ne lufte me k*rven greke
    Tash jemi me ne rregull le te ofendohen individat dhe jo teresia . I gjithe problemi qendron ketu . A e don nje gje me te vertet edhe mua ai sme pelqe edhe pse s kam lexuar per te . Po ikni asaj ti shtini gjithe muslimanet nje thes .

Dhe me kete e le me s postoj ketu ne kete teme
    KOSOVA E MADHE

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Shqiptarėt qė ishin kthye muhamedanė u ftuen tė pranojnė fen Kristjane. Ata qė refuzuen Skėnderbeu urdhnoi qė tė griheshin pa mėshirė. Kjo ishte e para gjakderdhje qė i dha shkėndijė luftės 25 vjeēare qė Skėnderbeu bani kundėr dy Sulltanve osmanlli.

Keto vargje i kam te fresketa nga libri i Barletit por sipas tij keto qe u vrane nuk ishin shqiptare por turq sepse skenderbeu turqit qe i zinte rob i kthente ne krishtere dhe i integronte ne shoqeri,gjithmone sipas Barletit.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga eldonel Lexo Postimin
    Ja ku e ke dhe ne Fsh

Hidhi nje lexim

http://forumishqiptar.com/showpost.p...6&postcount=15
    aty thot turqit dhe shqiptaret qe ishin kthy ne msuliman

ne vitin 1443 asni shqiptar i thjeshte nuk o kon kthy ne musliman

te vetmit shqiptare musliman ne at kohe jan kon bashkpuntoret e turkut qe i kishin caktu si ne detyra ushtarake, pra per at koh ato ishin tradhtar e spiuna

tradhtaret e spiunat vriten kudo.

popullsija shqiptare ka fillu konvertimet en mase ne shkulliln e 18, 300 vjet mas vdekjes se skenderbeut

vete gjyshin tan se ne sa breza ini musliman e te kallxo.

me ni fjal ato qe jan vra jan vra se ishin bashkpuntor me turkun jo thjesht sepse ishin msuliman

shembuj kryesoj ishin nipi i ti Hamzai dhe Ballaban Pasha.

hajt ma bofshi naten e mir
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Nuk eshte per te qeshur, madje eshte katastrofe qe nje shqiptar dhe i ri ne moshe te kete mendje te tille per xhihad dhe prerje kokash. Nejse nje vit jashte forumit do e ndihmoje te ftilloje mendimet dhe humbasi miqte e gatshem per masakra
    Eh mer Darius te kishim president ty ne

Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    aty thot turqit dhe shqiptaret qe ishin kthy ne msuliman

ne vitin 1443 asni shqiptar i thjeshte nuk o kon kthy ne musliman

te vetmit shqiptare musliman ne at kohe jan kon bashkpuntoret e turkut qe i kishin caktu si ne detyra ushtarake, pra per at koh ato ishin tradhtar e spiuna

tradhtaret e spiunat vriten kudo.

popullsija shqiptare ka fillu konvertimet en mase ne shkulliln e 18, 300 vjet mas vdekjes se skenderbeut

vete gjyshin tan se ne sa breza ini musliman e te kallxo.

me ni fjal ato qe jan vra jan vra se ishin bashkpuntor me turkun jo thjesht sepse ishin msuliman

shembuj kryesoj ishin nipi i ti Hamzai dhe Ballaban Pasha.

hajt ma bofshi naten e mir
    Se me shtine me postu prape lexoje edhe niher mire e mire e mos me shti me postu ma se s jam ka du .
    Tė gjith Turqėt dhe Shqiptarėt qė ishin kthye muhamedanė u ftuen tė pranojnė fen Kristjane. Ata qė refuzuen Skėnderbeu urdhnoi qė tė griheshin pa mėshirė.
    Tash pse jane ata musliman e spo dojn mu kthy krishter jane shpijuna a ? Ti hangsha mendt qe mi paske . Shpijuni a shpijun e tradhtari tradhtar pavaresisht fese qe ka po qe se e sheh ne aspekt kombetar, e jo te ju thuhet po qendroni musliman jeni shpijuna e do griheni e kurse po kaloni krishter jeni burra te mire jo shpijuna , ma heret thae qe s mundesh mu marr vesh me mue , jo kurr nuk ki me mujt as ti as kerkush per deri sa mundohesh me ba te bardhen te zeze e te zezen te bardh ky eshte rast klasik qe ka luftu per fe dhe jo per komb ne kete rast . ajt klm

Keto vargje i kam te fresketa nga libri i Barletit por sipas tij keto qe u vrane nuk ishin shqiptare por turq sepse skenderbeu turqit qe i zinte rob i kthente ne krishtere dhe i integronte ne shoqeri,gjithmone sipas Barletit.[/QUOTE]

Lexoje mire dhe ti me lart aty thuhet dhe shqipetaret .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga eldonel : 09-09-2008 mė 06:24
    KOSOVA E MADHE

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anėtarėsuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar mė parė nga eldonel Lexo Postimin

Hera e dyte qe po e perdor mbaji fjalet se pastaj kur te ja filloj tani veq baje po sta qet mire po kontrolloje veten

Po po veq mendo ashtu ti . Merri realisht gjerat e mos ja fut kot . Po so duket mendja juaj eshte veq e koncentrume ashtu veq si kalkarroce si te ju thuhet . Se te gjithe muslimanet paskan qene me zor bravo te lumte . O jaran musliman shqipetar dhe jo shpijuna mos ja fut kot une di me tha shpijuna .

.

Edonel kur te flasish diqka fol me fakte cfar faktesh ki qe skenderbeu ka vra shiptar se jan musliman mos ja fut kot bre "fakte" te thurura ne shekullin 21 per qellime te caktuara vehabiste qe te urrehen njerzit me te mdhej te kombit hajt hajt se mos kujtoni qe spo dihen kto sene qe jeni kah i boni .

une e thash ai nuk ka vra musliman sepse ishin musliman sepse dihet mir qe ne at koh shiptaret islamin e kishin veq sa per sy e faqe pra ishte ne pytje mbijetesa dhe jo bindja apo nenshtrimi ndaj islamit me cfar mund ta mohosh se nuk oshte ne pytje mbijetesa e tyre ajo qe e pranuan islamin poo edhe vet skenderbeu ishte viktim e kti konvertimi oo edonel nuk e ka vra ai popullin e vet jooo aa shpijunav mir jau ka bo se till ka pas shummmm jo pak po shummmmm
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga extreme : 09-09-2008 mė 07:03
    We are all Aliens

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anėtarėsuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    un kam vallen time e e terhjeki e e kercej vete

un te kerkova emrat e muslimanve qe paska vra skenderbeu meqe the si i dishe e ke lexu.

se ku jan kon kto musliman ne shqipri ne vitin 1443 vec ti eldonel e di se tjeter kush jo

ju hidhni balte mbi pjesen ma te lavdishem te historis shqiptare e vetmja lufte qe kina ba fillakat vetem e te bashku e i bam ball per 26 vjet perandoris ma te forte qe kishte pa bota deri me at koh
    dy sulltane Murati dhe Mehmeti e rrethum krujen dhe erdhen vete personalisht po u kthyn me bisht ner shal mrapsht per ne Azi

vetem shqiptaret e bajn ket pun, kret ballkani po munohet me na e vjedh at cop histori e na ne ven qe ta mbrojm e ta shtrengojm fort i bim me shkelm

po veq ky edhe ata qe e kan shpif shumm von at rren per qellime te rezikshme vehabiste .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga extreme : 09-09-2008 mė 07:06
    We are all Aliens

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga auloni2008 Lexo Postimin
    Elamdulila qe Allahu jau ka shti frigen keture qeneve sepse me bo ma dal ne kamere une shkoj ne shqiperi dhe i drejtoj pasi atje kam shum miq dhe shkoj shpesh ....
    Ne fieri ne vlor elbasan, delvin, sarande, durres kam shum miq...
    kush te prano ne shqiperi ty mer jevg,mer rrac e felliqur qe bie er t'keqe,bo si trim ky me allahun e vet jevg...................ta thash dhe me pare shko dhe vdis per allahun jevg atje ne arabi,nuk keni pun ne europ ju,rrac e poshter.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •