Ja ku e ke dhe ne Fsh
Hidhi nje lexim
http://forumishqiptar.com/showpost.p...6&postcount=15
Ja ku e ke dhe ne Fsh
Hidhi nje lexim
http://forumishqiptar.com/showpost.p...6&postcount=15
KOSOVA E MADHE
Tash jemi me ne rregull le te ofendohen individat dhe jo teresia . I gjithe problemi qendron ketu . A e don nje gje me te vertet edhe mua ai sme pelqe edhe pse s kam lexuar per te . Po ikni asaj ti shtini gjithe muslimanet nje thes .
Dhe me kete e le me s postoj ketu ne kete teme
KOSOVA E MADHE
Shqiptarėt qė ishin kthye muhamedanė u ftuen tė pranojnė fen Kristjane. Ata qė refuzuen Skėnderbeu urdhnoi qė tė griheshin pa mėshirė. Kjo ishte e para gjakderdhje qė i dha shkėndijė luftės 25 vjeēare qė Skėnderbeu bani kundėr dy Sulltanve osmanlli.
Keto vargje i kam te fresketa nga libri i Barletit por sipas tij keto qe u vrane nuk ishin shqiptare por turq sepse skenderbeu turqit qe i zinte rob i kthente ne krishtere dhe i integronte ne shoqeri,gjithmone sipas Barletit.
aty thot turqit dhe shqiptaret qe ishin kthy ne msuliman
ne vitin 1443 asni shqiptar i thjeshte nuk o kon kthy ne musliman
te vetmit shqiptare musliman ne at kohe jan kon bashkpuntoret e turkut qe i kishin caktu si ne detyra ushtarake, pra per at koh ato ishin tradhtar e spiuna
tradhtaret e spiunat vriten kudo.
popullsija shqiptare ka fillu konvertimet en mase ne shkulliln e 18, 300 vjet mas vdekjes se skenderbeut
vete gjyshin tan se ne sa breza ini musliman e te kallxo.
me ni fjal ato qe jan vra jan vra se ishin bashkpuntor me turkun jo thjesht sepse ishin msuliman
shembuj kryesoj ishin nipi i ti Hamzai dhe Ballaban Pasha.
hajt ma bofshi naten e mir
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Se me shtine me postu prape lexoje edhe niher mire e mire e mos me shti me postu ma se s jam ka du .
Tė gjith Turqėt dhe Shqiptarėt qė ishin kthye muhamedanė u ftuen tė pranojnė fen Kristjane. Ata qė refuzuen Skėnderbeu urdhnoi qė tė griheshin pa mėshirė.
Tash pse jane ata musliman e spo dojn mu kthy krishter jane shpijuna a ? Ti hangsha mendt qe mi paske . Shpijuni a shpijun e tradhtari tradhtar pavaresisht fese qe ka po qe se e sheh ne aspekt kombetar, e jo te ju thuhet po qendroni musliman jeni shpijuna e do griheni e kurse po kaloni krishter jeni burra te mire jo shpijuna , ma heret thae qe s mundesh mu marr vesh me mue , jo kurr nuk ki me mujt as ti as kerkush per deri sa mundohesh me ba te bardhen te zeze e te zezen te bardh ky eshte rast klasik qe ka luftu per fe dhe jo per komb ne kete rast . ajt klm
Keto vargje i kam te fresketa nga libri i Barletit por sipas tij keto qe u vrane nuk ishin shqiptare por turq sepse skenderbeu turqit qe i zinte rob i kthente ne krishtere dhe i integronte ne shoqeri,gjithmone sipas Barletit.[/QUOTE]
Lexoje mire dhe ti me lart aty thuhet dhe shqipetaret .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga eldonel : 09-09-2008 mė 06:24
KOSOVA E MADHE
Edonel kur te flasish diqka fol me fakte cfar faktesh ki qe skenderbeu ka vra shiptar se jan musliman mos ja fut kot bre "fakte" te thurura ne shekullin 21 per qellime te caktuara vehabiste qe te urrehen njerzit me te mdhej te kombit hajt hajt se mos kujtoni qe spo dihen kto sene qe jeni kah i boni .
une e thash ai nuk ka vra musliman sepse ishin musliman sepse dihet mir qe ne at koh shiptaret islamin e kishin veq sa per sy e faqe pra ishte ne pytje mbijetesa dhe jo bindja apo nenshtrimi ndaj islamit me cfar mund ta mohosh se nuk oshte ne pytje mbijetesa e tyre ajo qe e pranuan islamin poo edhe vet skenderbeu ishte viktim e kti konvertimi oo edonel nuk e ka vra ai popullin e vet jooo aa shpijunav mir jau ka bo se till ka pas shummmm jo pak po shummmmm
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga extreme : 09-09-2008 mė 07:03
We are all Aliens
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Krijoni Kontakt