Close
Faqja 474 prej 1135 FillimFillim ... 374424464472473474475476484524574974 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 4,731 deri 4,740 prej 11341
    Ernst Kaltenbrunner Maska e Bizantin
    Anėtarėsuar
    26-01-2008
    Vendndodhja
    Swabia
    Postime
    670
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    Bizantin "Herr komandant" ndoshta gabohem me Spiron por jam i sigurte per vitin.Forcat militare a para-militare greke, sjam i sigurte por jane futur gjer ne Erseke dhe jane zbrapsur si turqit e Reneas
    Herr Pianist, ka qene viti 1949, edhe komandant ka qene Petrit Dume.
    Slagt ham! Kristenmands sųnn har dåret. Dovregubbens veneste mų.

Gott mit Uns

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-07-2008
    Postime
    162
    Citim Postuar mė parė nga zenith Lexo Postimin
    o renea akoma poston ti mer taleban i felliqur,mer truthare.

po ti mer auloni mer te shk.erdhefsha te gjithe ata te rruges se allahut,dashke me vdek ti m.ut per allah,shko vdis ne pidhin e kurves tate atje ne arabi,zgjebje e qelbur.

keta talebane duhen denoncuar,duhen gjetur atje ku jane
    O ti nuk mundesh me bo debat sepse me bo debat duhet me dite me fol e ti ende je i ri, dhe vetem din me fy sepse shejtani vetem fyen sikurse ti, o pis tregoje fytyren e vertet te shoh paksa, dhe shko dhe kryje qishen dhe shikoje filmin e vizatuar dhe bjer e flej ama me pampers se felliqesh,,,,
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga auloni2008 : 08-09-2008 mė 21:19 Arsyeja: asgje

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Citim Postuar mė parė nga Bizantin Lexo Postimin
    Herr Pianist, ka qene viti 1949, edhe komandant ka qene Petrit Dume.
    Ja paskam keput kot pra nejse konluzioni i njejte ishte qe greket iken per lesh.
    p.s film i madh ai Pianisti vetem ne fund fare behet si ata qe po flasim per ket teme

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Zenith mooooooooooooooooooooos e trego fytyren se ta preu koken ky dhe ta ruan lekuren e fytyres si trofe

“Robi qė pluros kėmbėt e tij nė rrugen e All-llahut, nuk do tė pėrfshihet me zjarr!”

Po ai qe sdo me i bo pis me pluhur si i behet puna
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga white-knight : 08-09-2008 mė 21:24

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-07-2008
    Postime
    162
    Zenith mooooooooooooooooooooos e trego fytyren se ta preu koken ky dhe ta ruan lekuren e fytyres si trofe
    Jo more se nuk ja pres koken une veq dua ta njoh kush eshte, pasi ka guximin me fy e me sha , vetem kete dua dhe asgje tjeter...

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga auloni2008 Lexo Postimin
    O ti nuk mundesh me bo debat sepse me bo debat duhet me dite me fol e ti ende je i ri, dhe vetem din me fy sepse shejtani vetem fyen sikurse ti, o pis tregoje fytyren e vertet te shoh paksa, dhe shko dhe kryje qishen dhe shikoje filmin e vizatuar dhe bjer e flej ama me pampers se felliqesh,,,,
    shif njehere temen arabizem i skeduar,atje ti kam cuar postimet e tua te felliqura qe bien ere jevgu arabie.ngele duke hedhur balte mbi heronjt e kombit ti mer kamikaz i pedofilit muhamed.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-07-2008
    Postime
    162
    o zenith pse nuk di me bo debat ti por vetem me fy, hajde a pe don msn time dhe folim pse kaq urrejtje ti per Islamin... ama msn dhe folim

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

“Robi qė pluros kėmbėt e tij nė rrugen e All-llahut, nuk do tė pėrfshihet me zjarr!”

Po ai qe sdo me i bo pis me pluhur si i behet puna
    hahahahahahaha te me presi koken,une kte jevgun e bej sapun,te bjere ky ne doren time aushvicin ta quaj parajse
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-07-2008
    Postime
    162
    jo bre se nuk kemi nevoj me ber sapun njeri tjetrin ne mundemi me u mirr vesh me fjal...

dhe ndoshta kishim folur pak ne msn

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga auloni2008 Lexo Postimin
    o zenith pse nuk di me bo debat ti por vetem me fy, hajde a pe don msn time dhe folim pse kaq urrejtje ti per Islamin... ama msn dhe folim
    ca msn do ti mer trushpelare,ik mer zgjebje mos shkruj me ne forumin shqiptar,se na felliqe.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •