Close
Faqja 437 prej 1135 FillimFillim ... 337387427435436437438439447487537937 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 4,361 deri 4,370 prej 11341
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-07-2008
    Postime
    66
    Citim Postuar mė parė nga zenith Lexo Postimin
    jo sipas teorise time ai qe quan gjysmen e shqiptareve te shqiperise grek eshte nje **********,dhe ai qe citova une eshte pikerisht ashtu,apo ke dhe ti nevoje per perkthyes ne shqiperi...........ca tju bej une ju mer vete thoni qe duhet perkthyes ne shqiperi,pra une kuptoj qe nuk jeni shqiptare meqe doni perkthyes

sipas teje cfare jane shqiptaret e jugut????????????????thuaje,ne baze te pergjigjes tende,te them dhe ty kush je.

ti je komplet i cmendur o burr

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar mė parė nga auloni2008 Lexo Postimin
    Eshte per te ardhur keq pasi shkova ne >Shqiperi me gezim u ktheva i deshperuar, kam kaluar disa dite ne shqiperi, kam shetitur ne shum vende te ndryshme te shqiperis, kam qene ne jug dhe veri, qka kam pare, dhe ndegjuar?
    Une nuk kam pare ne jug te Shqiperis, shqiptare, kam pare grek te gjith grek ore, jam habitur, kam mbetur i shokuar se si traditat, fene, muziken dhe mbi te gjitha Gjuhen e kishin nderruar foleshin greqisht, ose nga pak munde te shifshe italian.

eshte per tu habitur se si ne Fier, Vlore, Elbasan, Ksamil, Gjirokaster, Tepelene, Butrint, e shum e shum fshatra ku kam qene dhe kam bere1500 km me vetur duke shetitur nuk kam degjuar fjale shqip perveq neper qytete te mdhaja qe flisshin te meshuarit shqip, VAllahi ne nje shitore na duhej perkthyesi, shkoni more merruni me ta e leni ofendimet..

Shume antare te forumit dine veten te shajne e jo te bisedojne shtruar, por ata nuk dine asgje me shum se ofendimi, sepse i kane lexuar nga dy libra...

Tung
    Kjo ėshtė tėrėsisht gėnjeshtėr! Turp tė tė vijė more idiot!

Pėrmend emra ku ke degjuar tė flitet greqisht nė Elbsan, Vlorė, Fier, Tepelenė Butrint? Apo mos vallė nuk e kuptoje shqipen prej magjypėrisė tėnde? Na e paske ndėrru gjuhėn?! Puhh ēar m.uti ky!

Unė gjithė verėn kam shėtit sidomos nė jug, dhe nuk degjova kund tė flitet greqisht, pėrveēse aty ku ka minoritet (Gjirokastėr psh).
    Life's too short to remove USB safely.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Shikoni ju pasi i sulmoni njerezit pse folin keshtu ose ashtu.
    Une sot kam ardhur nga Shqiperia ne Kosove pasi isha ne pushim,

Eshte per te ardhur keq pasi shkova ne >Shqiperi me gezim u ktheva i deshperuar, kam kaluar disa dite ne shqiperi, kam shetitur ne shum vende te ndryshme te shqiperis, kam qene ne jug dhe veri, qka kam pare, dhe ndegjuar?
    Une nuk kam pare ne jug te Shqiperis, shqiptare, kam pare grek te gjith grek ore, jam habitur, kam mbetur i shokuar se si traditat, fene, muziken dhe mbi te gjitha Gjuhen e kishin nderruar foleshin greqisht, ose nga pak munde te shifshe italian.

eshte per tu habitur se si ne Fier, Vlore, Elbasan, Ksamil, Gjirokaster, Tepelene, Butrint, e shum e shum fshatra ku kam qene dhe kam bere1500 km me vetur duke shetitur nuk kam degjuar fjale shqip perveq neper qytete te mdhaja qe flisshin te meshuarit shqip, VAllahi ne nje shitore na duhej perkthyesi, shkoni more merruni me ta e leni ofendimet..

Shume antare te forumit dine veten te shajne e jo te bisedojne shtruar, por ata nuk dine asgje me shum se ofendimi, sepse i kane lexuar nga dy libra...

Tung
    O katunar jena tu fol per arabt apo per grekt.nuk je tu ofendu ti qi tash.

Hapja e kesaj teme me kujton njehere e nje kohe ish-sigurimsat e shtetit, fuksat dhe 80 lekshat e asaj kohe. Qe jeta e ketyre njerezve ishte te spiunonin gjithe diten dhe te merreshim me ca tha njeri e ca tha tjetri. Nuk ju duket e turpshme nje teme e tille?!
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-07-2008
    Postime
    162
    Citim Postuar mė parė nga zenith Lexo Postimin
    jo sipas teorise time ai qe quan gjysmen e shqiptareve te shqiperise grek eshte nje **********,dhe ai qe citova une eshte pikerisht ashtu,apo ke dhe ti nevoje per perkthyes ne shqiperi...........ca tju bej une ju mer vete thoni qe duhet perkthyes ne shqiperi,pra une kuptoj qe nuk jeni shqiptare meqe doni perkthyes

sipas teje cfare jane shqiptaret e jugut????????????????thuaje,ne baze te pergjigjes tende,te them dhe ty kush je.
    O shqiptar perse te djeg ty qe ata flasin greqisht, flisshin edhe shqip por me shum greqisht d.m.th. mė me ėndje flisshin greqisht nuk po te genjej vetem po te them mos i ofendo te gjith e kur ta thot ty dikush te verteten te djeg qfar je ti, si perdore si fjal si te femijeve..

vAllahi perkthyes tu dashke sepse une e di gjuhen shqipe e ndoshta edhe me mire se ti sepse edhe une jam duke e kryer nje Fakultet po hajr.
    Selam

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    O shqiptar perse te djeg ty qe ata flasin greqisht, flisshin edhe shqip por me shum greqisht d.m.th. mė me ėndje flisshin greqisht nuk po te genjej vetem po te them mos i ofendo te gjith e kur ta thot ty dikush te verteten te djeg qfar je ti, si perdore si fjal si te femijeve..

vAllahi perkthyes tu dashke sepse une e di gjuhen shqipe e ndoshta edhe me mire se ti sepse edhe une jam duke e kryer nje Fakultet po hajr.
    Selam
    O selam ne na djeg si per ato qe flasin arabisht ,dhe per ato qe flasin greqisht.
    Mos u bo avokati i b........................

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-07-2008
    Postime
    162
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Kjo ėshtė tėrėsisht gėnjeshtėr! Turp tė tė vijė more idiot!

Pėrmend emra ku ke degjuar tė flitet greqisht nė Elbsan, Vlorė, Fier, Tepelenė Butrint? Apo mos vallė nuk e kuptoje shqipen prej magjypėrisė tėnde? Na e paske ndėrru gjuhėn?! Puhh ēar m.uti ky!

Unė gjithė verėn kam shėtit sidomos nė jug, dhe nuk degjova kund tė flitet greqisht, pėrveēse aty ku ka minoritet (Gjirokastėr psh).
    Mos efendo ti sepse po te gjej ta tregoj qefin une ty a u kuptove..
    Magari i keq ose edhe magar nuk je sepse e ofendoj magarin nese te them une ty magar, kam 8 deshmitar se qfar gjuhe flasin ata...

dhe nje gje ja se si kur te tregon dikush diqka ju si reagoni ndersa ju i ofendoni njerzit non stop.

Kujdes se te gjej
    Jack Watson qfar je ti amerikan a qka?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-07-2008
    Postime
    162
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    O selam ne na djeg si per ato qe flasin arabisht ,dhe per ato qe flasin greqisht.
    Mos u bo avokati i b........................
    Shiqo ti njeri une nuk desha te ofendoj vetem tregova sepse edhe une jam shqiptar dhe katastrof ishin punet atje posht shqiperis, se shqiptar jam, dhe me dhimbset mu shqiperia..

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Magari i keq ose edhe magar nuk je sepse e ofendoj magarin nese te them une ty magar, kam 8 deshmitar se qfar gjuhe flasin ata...

dhe nje gje ja se si kur te tregon dikush diqka ju si reagoni ndersa ju i ofendoni njerzit non stop.

Kujdes se te gjej
    mcefu jeck watson se te gjet ky lol

aulon meqe paske ik kaq i deshperu prej shqiprie te te jap ni kshill. mos shko ma kurr shko e baj pushimet ne turki ose mal te zi se ma merr menja se do i kuptojsh ma mir turqishten ose serbishten.

ene mjaft me shpifje
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549

Kujdes se te gjej
    O veshgjatė, o bagėti, mu mė ... ... ... ()

Dhe s'dyti talebanizmin tuaj, arabizmin tuaj, s'mund ta mbulosh me rrena tė tilla. Shko mė mir ule sumėn atje ku tė vjen mė mirė.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jack Watson : 19-08-2008 mė 19:01
    Life's too short to remove USB safely.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •