Close
Faqja 427 prej 1135 FillimFillim ... 327377417425426427428429437477527927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 4,261 deri 4,270 prej 11341
    Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Te dashur shqiptare,

Mos hapni keshtu temash se nuk beni gje vetem "coni uje ne mulli tjeter".

Gl_Branch, derjansi, vllezer une e kuptoj tmerrsish mire se c'paraqet kjo teme por dijeni qe nje pjese e njerzve ketu ne forum jane me sentimentale karshi kesi fenomenesh, dhe diskutimin i temave te ketilla nuk ben gje tjeter vec percarje.

Se c'jane ata njerez shqiptaret e maqedonise e dine mire, nuk jane gje pos "Bollanot" islamike ne Maqedoni. Ata marrin nga 350 EU deri ne 800 EU (mbase me shume) ne muaj vetem per propagande (tre fish me shume se Bollanot e himares).

Do ju lutesha patrioteve te mi nga Maqedonia, Injoroheni kete teme dhe mos bini pre e provokimeve kot se koti ...

Tani me shume se kurre mes shqiptareve kerkohet UNITET dhe jo percarje ...

P.S. Te pershendes Tetova Mas

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693

Smile

Citim Postuar mė parė nga TeovaMas Lexo Postimin
    Hej Dibrani 2006 !!

Une personalishte jame me avatere Tetova Mas, per fate te keqe, ky avatere ende s'eshte rregulluare. Jame nga Tetova ,shqipetare ,dhe i takoje religjionit islam .

S'imbas mundesive te mija do te mundohem te jape disa shembuj, shume te thjeshte qe jo vetem ju dibrani 2006 ,,pore gjithe shqipetaret e maqedonise ,t'a kuptojne thelbin e temes ne fjale . Ne luften e Bosnjes , s'imbas disa statistikave per shkake te terrorit serbe kane emigruare nje numer shume ,shume i madhe boshnjak muslimane, ne evropen perendimore. Edhe pse boshnjak te religjionit muslimane ,pjesa e madhe e medjave evropiane i trajtonin muslimanet boshnjak s'i njeres shume te civilizuare duke,filluare nga arsimimi ,civilizimi inetegrimi , dhe sjellja e tyre ne shoqeri. S'imbas medjave evropiane ,verrehet ,hetohet nje dallim shume i madhe ndermjet muslimaneve boshnjak, dhe atyre arabe , turke ,apo aziatik,pra muslimanet boshnjak ,respektohen s'i njeres shume te perparuare ne shkence, kulture,etj.etj.

Peronalishte mendoje se asnje shqipetre i perkatesive tjera fetare shqipetare nuk na urrejne neve shqipetareve te maqedonise , per arsye se i takojme religjionit islame , pore, pore une mendoje se kerkohet nje bashkim intelegjente punetore ,perparimtare ,civilizuese , sepse varferia primitivizmi ,intelegjente , ekonomike fetare ,kombetare te detyron , qe s'a here te okupoje armiku duhet t'i ndryshojme religjion apo kombin, dhe problemet vetem se vine duke u shtuare dhe pa zgjedhje .

Te gjithe ne shqipetaret e Maqedonise, duhet te jemi te gatshem te bashkepunojme me shtetin ame dhe gjithe shqipetaret ane e kende botes,duke i qare hallet me njeri tjetrin, dhe te shoshiten te mirat (pozitivet )dhe te keqiajat (negativet) bashkerishte. KOMUNIKIMI S'I VELLEZER ESHTE I DOMESDOSHEM

TETOVA: te kuptova mos me shkruaj per boshnjaket se e di, per ata nuk me intereson, per ata keq po interpreton per boshnjaket ketu ne europe, per gjithesisht per ata nuk me intereson mua me intereson per tanet.

Po edhe une jam kundra disave qe veshen si taliban dhe mjekrosha deri ne kembe, me thene te drejten as nuk du me i pa ato, por puna eshte mos felliqni te gjithe, duhet vendosur vulen atyre qe jane ashtu dhe fanatik por jo te gjitheve.

S'mund te fajsoj gjyth boten per dy tre hajdute apo teroriste nese ka ne kete bote, duhet pare dhe menduar vertet jane te gjithe apo?.

FUND SE LAME NAME ME KET TEME.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga Scion Lexo Postimin
    Te dashur shqiptare,

Mos hapni keshtu temash se nuk beni gje vetem "coni uje ne mulli tjeter".

Gl_Branch, derjansi, vllezer une e kuptoj tmerrsish mire se c'paraqet kjo teme por dijeni qe nje pjese e njerzve ketu ne forum jane me sentimentale karshi kesi fenomenesh, dhe diskutimin i temave te ketilla nuk ben gje tjeter vec percarje.

Se c'jane ata njerez shqiptaret e maqedonise e dine mire, nuk jane gje pos "Bollanot" islamike ne Maqedoni. Ata marrin nga 350 EU deri ne 800 EU (mbase me shume) ne muaj vetem per propagande (tre fish me shume se Bollanot e himares).

Do ju lutesha patrioteve te mi nga Maqedonia, Injoroheni kete teme dhe mos bini pre e provokimeve kot se koti ...

Tani me shume se kurre mes shqiptareve kerkohet UNITET dhe jo percarje ...

P.S. Te pershendes Tetova Mas

Gjithashtu edhe une ju pershendes Tirana ,SCION !!

Pajtohem me ju plotesishte, Tani me shume na duhet UNITETI ,komunikimi gjithe shqipetare. Bollanot islamik ne Maqedoni , shume e vertete.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga dibrani2006 Lexo Postimin
    TETOVA: te kuptova mos me shkruaj per boshnjaket se e di, per ata nuk me intereson, per ata keq po interpreton per boshnjaket ketu ne europe, per gjithesisht per ata nuk me intereson mua me intereson per tanet.

Po edhe une jam kundra disave qe veshen si taliban dhe mjekrosha deri ne kembe, me thene te drejten as nuk du me i pa ato, por puna eshte mos felliqni te gjithe, duhet vendosur vulen atyre qe jane ashtu dhe fanatik por jo te gjitheve.

S'mund te fajsoj gjyth boten per dy tre hajdute apo teroriste nese ka ne kete bote, duhet pare dhe menduar vertet jane te gjithe apo?.

FUND SE LAME NAME ME KET TEME.
    Vellau i mire , une shembullin per boshnjaket ta dhashe qe te kuptohemi s'a me lehte , kurse sa i perket shqipetareve tane, une mendoje se terrorizmi aktualishte luftohet ne xhdo skute (vrime ) te botes . Mjekroshat tane me uniforma arabe, ndoshta jane ata te cilet dikush i paguane,me cmime te larta qe s'i e s'i t'a shperndajne kete virus ,antishqipetare , antibesimtare, duke u bazuare ne situatat tona te veshtira politike ,ekonomike gjeografike etj.etj.

Duhet vendosur vulen atyre qe jane fanatik dhe jo te gjitheve: Pajtohem me ju ,pore mbaroi koha kurre shqipetaret ,nuk dini se c'ka mshefet ne anen tjeter te kufijve . Bota s'a me shume po globalizohet ,kurse ne anen tjeter s'a me shume ngushtohet, Nje grupe njerezish s'i qe i pame te gjithe ne video , ne kete bote te gushtuare ,quhen cerdhe te rrezikshme me virus antikombetare antishqipetare per internacionalizim negativ te pergjithshem s'i kombe .

Une mendoje se askushi nuk thote se gjithe shqipetaret e Maqedonise, jane arabe , pore pakica e paguare "virusat me mjekra " de detyrojne qe te mednojme pake me thelle ,sepse ardhemria jone nuk eshte ne Arabi , pore eshte evropiane .
    Reformat qe jane duke ndodhur ne Evrope , ne shqipetaret duame apo nuk duame ,jemi te detyruare t'i pranojme ata.

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    bollanot islamik .bollano nuk eshte nje fanatik fetar por nje idiot qe do vec pasaporte greke .thoni me mire haxhi qamilist lol.gjithsesi bollano islamik shprehje e goditur
    te pershendes
    Nuk e thash ne aspekt fanatik, por nga aspekti material, te dy palet marrin "pensione" per punen e tyre ... dhe ne ketu ne forum cajme derrasa falas, biles u japim kredibilitet duke i diskutuar.

P.S. Ka menyre me te mire per te bere publicitet falas?

Edhe nga aspekti material jemi te humbur, sic e shifni vete ...

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Hej mos nxirni ēfare do lloj video ketu sepse ai nuk eshte shqipetar por maxhup"XHIP"

shihet nga 1000 metra qe eshte maxhup mos beni keshtu gjeste se nuk ju ka hije, ne youtube ka shume propaganda qe bejne me keto videot, duhet pare realitetin njerez dhe shkruar per te diskutuar ate qe nuk ben per kombin shqipetar, dhe ate qe eshte e drejte dhe jo duke postuar video.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dibrani2006 : 12-08-2008 mė 08:20

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Pik se pari duhet te kuptoni se ne cdo fe ka sekte te ndryshme, duke pasur parasysh kete vijmne ne perfundim se ne cdo komb ka njerez qe zgjedhin te besojne ne nje menyre tjeter dhe ca te tjere ne nje menyre krejt tjeter.
    Nuk eshte vetem feja islame qe i ka keto fenomene, shikojeni kristijanet, cfar nuk ke ortodoks, katolik, kristijan, protestant, deshmitaret e jehovas, evangjelist etj etj.
    Tani per nje moment ta marim se psh deshmitaret e jehovas pergezojne nje epitet te keq ne popullate, shumica e kristijaneve qe u perkasin rrymave tjera i quajne satanista e ku ta di une se cfar.
    Duke pasur kete parasysh dhe duke ditur qe pjestare te kesja feje kemi edhe ne shqiperi , a duhet neve ti pergjithsojme te gjith kristijanet si satanista?!!
    Ma merr mendja nje pergjithsim i tille nuk do ishte real.
    E njejte eshte edhe puna e ketyre muslimaneve memjeker, perndryshe te njohur si vehabista. Perkrahes te ketij grupacioni nuk ke vetem ne Maqedoni, ke edhe ne shqiperi, ke edhe ne Kosove, dmth nqs neve shqiptaret e Maqedonis paskemi qene arab shqipfoles, kjo vlen edhe per juve atehere , pra Kosovaret na qenkan edhe ato arab shqipfoles dhe shqiptaret e shqiperis po ashtu na dalin se jane arab shqipfoles.
    Si perfudim te gjithe paskemi qene "arab"!
    Ate qe dua te them eshte se per nje grup te vogel vehabistash qe i kemi ne Maqedoni, nuk ben te etiketohen te gjithe shqiptaret si te tille, eshte pa drejtesi kunderjet shumices se shqiptareve ne kete pjese te Shqiperise Etnike qe nuk kane lidhje me ate grupacion.

Me Respekt GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    nje gje qe asnjehere se kam kuptuar.pse perhere neper xhami kendohet arabisht dhe jo gjuha perkatse e atij vendi qe eshte xhamia.dhe pse besimtaret kur falen falen ne arabisht.na qenka arabishtja gjuha e zotit valle dhe zoti nuk i njihka gjuhet e tjera???
    sepse me ngjan me propaganden greke para shpalljes se pavarsise kur nuk i lejonin ortodokset shqiptare te faleshin ne shqip dhe i thonin qe jezusi nuk ju kupton kur faleni shqip por duhet te faleni greqisht.te gjihte e dime tani qe niepr kisha cfaredo qofshin katolike,protestane apo ortodoske te gjitha meshat ne shqipt behen dhe kjo nuk ndodh ne xhami.a na qenka vullneti i zotit te harrojne gjuhen e vete ato besimtare myslimane qe e praktikojne kete fe.
    dhe pike se dyti pse myslimanet thone allah dhe jo zot.allah i thohet zotit arabisht,e pse do i thone edhe shqiptaret allah,mos jane gje arab?pergjigjja eshte qe nuk jane arab por thjesht jane viktima te makinacioneve te ndryshme dhe jane te gjithe te mashtruar.te gjitha keto qe permenda me siper jane quhen te gjitha asimilime qe arabia po perpiqet ti beji gjithandej.gje qe kisha u mundua ne mesjete gjithashtu ti bente,deshtoi dhe u terhoq.

Inxhinier Maska e albani1
    Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840

Smile Si perfundim

..............Rrjedh qe ateizmi eshte nje fe qe i kundershton te gjitha fete e tjera te cilat besojne ne nje Zot ose shume zota .

Megjithate une njoh ateist qe merren me joga ose meditim transhendetal dhe madje edhe shume gjera te tjera qe une i quaj satanike nuk po them se te gjithe satanistet jane ateist pasi ata besojne ne egzistencen e djallit dhe te Zotit por nuk po them as qe te gjith ateistet merren me okultizem por vetem sa po sqaroj se ateizmi ka brenda vetes se tij disa norma dhe disiplina ose rregulla per te jetuar ne jeten e perditeshme dhe per menyren e sjelljes ose per te fituar para dhe keto rregulla ose norma jane perftuar prej ateisteve nga libra te ndryshem qe ata mund te lexojne ose gjera te tjera dhe keto libra madje mund ti mbajne edhe si bestytni por nejse kjo eshte teme tjeter une po fokusohem vetem tek jeta e ateisteve e cila tregon per nje shembull qe ata ndjekin se ata nuk i shpiken gjerat vete apo jo por i mesuan neper pjese te ndryshme te jetes se tyre dhe ateistet jetojne sipas thenieve te disa njerezve te caktuar ose koka sic mund te quhen prej ateisteve mbase ata mund te adhurojne ndonje prej ketyre kokave dhe duan te ndjekin shembullin e tyre te jeteses pershembull disa te rinj ateist u pelqen te ndjekin stilin ehitlerit disa te stalinit disa te enverit disa te filozofeve te ndryshem dhe keta persona koke behen idhuj te shume ateisteve dhe keta behen si zotat e tyre ne thonjza.
    Une mendoj se ateizmi i ka rrenjet ne kopeshtin e edenit aty ku Adami u rebelua ndaj Zotit dhe kerkonte te jetonte nje jete pa Zotin pra te bente nje sistem te vetin ose stil jetese qe eshte larg standarteve te Perendise .
    Por sa me shume kalonte koha ne vite njerezit aq me shume u larguan nga Perendia dhe madje ata filluan te thoshin qe ska Zot ashtu sic iu tha Noeut nga njerezit ne ate kohe qe ti je i cmendur sepse ti mendon se te ka folur Zoti per nje permbytje te madhe per shkak se ne jemi mekatare , dhe qeshnin me tallje me Noeun duke qeshur dhe duke e percmuar , por Noeu qendroi i palekundur ne ate qe Perendia i kish thene ai nderoti arken e vet pra pranoi fjalen e Zotit dhe iu bind Atij si dhe jetoi nje jete te Perendishme.
    Ne fund historia e sakte ne tregon se Noeu dhe familja e tij shpetuan sepse iu binden Zerit te Zotit dhe i besuan Noeut ndersa pjesa tjeter per shkak te mosbesimit te tyre dhe te pabindjes se tyre si dhe duke mos dashur te hiqnin dore nga gjerat e neveritshme pasi une besoj se ata e dinin fort mire qe jetesa e tyre ishte ne mekat plot e perplot me neveri .Ata gjeten ate qe kerkuan te jetonin pa Zotin dhe fjalen e Tij te mrekullueshme qe na nxjerr ne nga balta kur e besojme dhe e veme ne praktik.Keshtu ata te gjith u ndeshkuan ne ate permbytje te tmerrshem po ashtu dhe ne ferr dhe keshtu eshte edhe dita e Fundit ose dite e Zotit kur Ai te vije do te marre te gjith ata qe i besuan dhe do te hedh ne liqenin e zjarrit ata qe nuk i besuan kjo me deshiren e tyre sepse nuk zgjodhen te besojne dhe te duan Zotin Ai na ofroi ne nje dashuri te perjeteshme dhe maredhenie te Perjeteshme ndersa njerezit nuk i duan prandaj largohen prej Tij A na ofron te miren dhe ne kerkojme te keqen.Une i besoj Zotit per nje shpetim te shume prej atyre qe e lexojne kete mesazh uroj qe Perendia tju dhente qe shume shpejt te besoni tek Jezusi sepse shume afer eshte koha kur Ai po vjen edhe njehere e theksoj Ai po vjen te marre te zgjedhurit e Tij qe domethene te gjith ata qe zgjodhen te besojne tek Krishti si shpetimtari i tyre. Zoti ju ndricofte.
    Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    si perfundim, asnje njeri, as edhe sub-njerezit fetare, nuk e marrin mundimin te lexojne!!!
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •