Mė Mirė Njė Besimtar I Mirė, Sesa Njė Hajdut Dhe Njė Kriminel Qė Vret Nėnėn Apo Gruan E Vet.
Mjaft Jeni Duke Pėrcarė Kombin Shqipėtarė, Po Shikoni Se Cka Bėhet Nėpėr Shqipėri Me Ca Shumė Psikopatė Qė Xhaxhi I Ka Lėne Akoma Te Jetojnė.
Mė Mirė Njė Besimtar I Mirė, Sesa Njė Hajdut Dhe Njė Kriminel Qė Vret Nėnėn Apo Gruan E Vet.
Mjaft Jeni Duke Pėrcarė Kombin Shqipėtarė, Po Shikoni Se Cka Bėhet Nėpėr Shqipėri Me Ca Shumė Psikopatė Qė Xhaxhi I Ka Lėne Akoma Te Jetojnė.
Do te doja qe dikush qe gjat kohes se luftes ne Kosov u shperngul ne Shqiperi - te na flas pak per mikpritjen atje(nga vellezerit shqiptar)...?
Do te doja qe dikush qe gjat kohes se luftes ne Kosov u shperngul ne Maqedoni - te na flas pak per mikpritjen atje(nga vellezerit shqiptar)...?
Sepse kan ndodh e jon deshmu ca gjona...qe sdi kend do quaja me par "vella" une..!!
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga sam1r : 31-07-2008 mė 19:35
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
Kjo qė po bėni vetėm po krijon pėrcarje ndėrfetare asgjė tjetėr.
Sui generis
tregona te kunderten ? ke fakte apo flet si ta kanda ty !
ma te drejt se mu ske as zemren tende.
Shqiptaret mjaft i kan perdor e sot pse perdoreni ende !
kam then them dhe dot them
shqiptaret kan tri fe ndaq merre ndaq le ndaq plasni PIK.
une jam arabe sipas jush mi marshi te kqijat, neser dot mesoj me vallzu arabisht per inat te jujin dhe do e perkrah ket popull vetem per te ju plas juve se mu sme pengon asgje, po u duroj zezaket e jo shqiptaret me kule ufffffffffff
po kush na qenka shqiptar Popi ke mjekerr e kruq ? Hoxha me shall e me mjekrr, Pederat ? drogirashet, mafiashet kush na qenka shqiptar ..
nese ju kan mbet edhe dy kokrra ne tru te gjith jemi shqiptar ...
ose votoni per nji kod .......
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dorontina : 31-07-2008 mė 19:42
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Po e pėrsėris, e gjithė kjo krijon vetėm urrejtje ndėrfetare..
Sui generis
Krijoni Kontakt