Close
Faqja 393 prej 1135 FillimFillim ... 293343383391392393394395403443493893 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,921 deri 3,930 prej 11341
    TORCH A M@S.UE Maska e live fast
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    ferr
    Postime
    80
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin

pra jezusi asht kopil e muhamedi asht pedofil.
    gjaja si m`ka bo me qesh n`mes nats..derjans mke shkri

ene i pytje,po tkishte qen gjall tani muhamuti kan do kishe pas shok t`ngusht(majkell xhekson)?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga live fast : 03-07-2008 mė 19:57
    fuuuuuuuk islaaam

i/e regjistruar Maska e javac
    Anėtarėsuar
    30-10-2005
    Vendndodhja
    GJILAN
    Postime
    35
    Citim Postuar mė parė nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    ما هو نوع انت مجنون؟ الفقراء غبي!
    kjo garant lexohet kylymyfylylyfy

sa ma larg ktyne o SHQIPTARĖ

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    lol,

Nėse egziston ndonje perkthyes le tua perkthej ketyre kelysheve

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Tema eshte hapur nga nje i krishter, dhe nuk eshte tem informatash per me shum dezinformatash.

Mendoj qe ta quani Muhamedin salallahu alejhi we selam "pedofil", eshte diku nje arme-mbrojtse kunder 50'000 + priftaash katolik qe dhunojn ashper femit e vegjel nė vit !

Hiq me larg se nje dy jav, ne Poloni me duket, eshte duke u shpallur nje debat se "a duhet qe vasha 11vjeqare te abortoj ?"... kush e dhunoj ? Mos u beni kinse nuk po e dini !!

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    Tema eshte hapur nga nje i krishter, dhe nuk eshte tem informatash per me shum dezinformatash.

Mendoj qe ta quani Muhamedin salallahu alejhi we selam "pedofil", eshte diku nje arme-mbrojtse kunder 50'000 + priftaash katolik qe dhunojn ashper femit e vegjel nė vit !

Hiq me larg se nje dy jav, ne Poloni me duket, eshte duke u shpallur nje debat se "a duhet qe vasha 11vjeqare te abortoj ?"... kush e dhunoj ? Mos u beni kinse nuk po e dini !!
    Une psh,nuk bej kinse nuk e dija,nuk e di per ēa rasti po flet por nese eshte i vertete ky informacion,ai qe ka dhunuar kte vajzen 11 vjeēare eshte njelloj i poshter si muhamedi qe dhunoi aishen 6 vjeē.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-06-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    190
    Desha te di dicka nese ka patur femije nga kjo martese. Nese nuk ka patur femije gjate parteses nuk mund te thuhet qe ka patur seks. Nese nuk ka patur seks nuk mund te thuhet se muhameti ishte pedofil. Sa per scarim une nuk jam me asnje fe por ne Zot besoj ama. Jo per gje por shkenca e ka vertetuar kete pasi rruga qe ka ndjekur universi ne shnderrimet e tij nuk mund te ishte kjo qe eshte pa nderhyrjen e nje force te jashtme rregulluese. Ju mund te thoni se eshte injorance te besoni ne Zot, kurse une po ju them se eshte injorance te mos besoni ne Zot si dhe te besoni ne Zot me ane te feve. Nuk na duhet fete per te na imponuar besimin ne Zot, por na duhet dija dhe arsyeja.

Por mesa kam pare une ne ato kohe nuk kishte pedofili apo incest apo homoseksualitet por me vone jane shpallur si mekate keto veprime. Mendoni per krijimin e botes me Even dhe Adamin (qe eshte nje perralle por le te kapim mentalitetin e atehershem) Ata bene femije dhe pastaj i bie qe femijet te kene shkuar me njeritjetrin, pra kemi patur te bejme me incest. Kurse persa i perket pedofilise mendoj se nuk shikohej mosha tek femrat por pjekuria. Nuk e di nese atehere ka patur ndonje femer 9 vjece te pjekur tamam. Kesaj nuk i dihet.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-06-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga sam1r Lexo Postimin
    Varet, prej personit, dhe me shume prej shkalles se injorances qe bart me vete!
    Kam pasur rastin t'i bej te njejten pyetje nje muslimani shum te "devotshem"(symbyllurazi), se a do te pinte raki,nese do ishte e vetmja shpres shpetimi prej ndonje smundjeje?
    Dhe pergjigja shum e qarte - jemi te perkoh'shem ne kte bote, andaj me mir te vdesim sot se sa te tradhtojm predikimet e profetit tone, dhe te vdesim neser...
    LOL. Ta garantoj se ka qen tu ba shaka me ty se po te ishte puna do ksihe pi raki e do ishte ba lluc fare, termet. hahahahahhaha

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-06-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    190
    Petja ime eshte se nese do e pranonin muslimanet te vinin nje zemer derri e tu shpetonte jeten a do pranonin me vone te hanin mish derri apo perseri do e quanin haram?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-06-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    190

Nje tjeter kondradite.

Bota filloi me even dhe adamin. Keta te dy bene femije dhe pastaj i bie qe femijet e tyre te jene martuar me njeri tjetrin ose me prinderit. Pra kemi te bejme me seks brenda familjes ose ndryshe me incest. Me vone thuhet se incesti eshte mekat madje jo vetem brenda familjes por edhe me larg nder kusherinj te aferm. Pra bota paska filluar me mekat dhe kete mekat e ka krijuar Zoti sepse nuk kishte zgjidhje tjeter vetem seksit brenda familjes. LOL. Atehere nje pyetje per te gjithe besimtaret. A e pranoni incestin sepse sipas jush bota ka filluar me incest? Po si nuk ju ka rene ndermend kjo atyre qe kan shkruar librat e shenjte te kishin thene qe bota filloi me even dhe daven dhe me adamin dhe lleshin. Sa rob te trashe. pupupupupu

Citim Postuar mė parė nga Prodigious Lexo Postimin
    Desha te di dicka...
    ...lexo temen

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •