O i nderuar, besimi monoteist vjen nga Lindja e Mesme por jo te gjithe i kane vrare te gjithe ata qe nuk e besonin nje person si Profet dhe fene dhe doktrinen qe e pruri ai. Jezusi ishte nga Lindja e Mesme (Izraeli), por ai nuk i vrau dhe nuk u beri thirrje pasuesve dhe dishepujve te tij qe t'i vrasin te gjithe ata qe nuk e besojne dhe t'iu impononte taksa poshteruese.
Ku po i len te krishteret, ateistet, jo-fetaret dhe laiket. Mbi 90% e shqiptareve myslimane nuk e kane lexuar Kuranin dhe nuk kane lexuar Hadithe, thjesht nuk e mbajne fene dhe jane ne nje fare menyre ne injorance, pra jane laike. Une nuk po them se myslimanet jane njerez te keqinj dhe askush ketu nuk ma merr mendja qe e thote nje gje te tille ketu ne forum e aq me pak per myslimanet shqiptare se jemi vellezer krejt te nje kombi dhe te nje gjaku, heronjte i kemi te gjithe te njejte, traditen e njejte, kombin e njejte. Edhe vet vi nga nje familje myslimane dhe myslimanet jane njerez te mire, por ata qe nuk e praktikojne islamin jane njerez te mire dhe gjithmone kane qene viktima edhe sot jane viktima te myslimaneve 'praktikues', une jam kunder urrejtjes ndaj myslimaneve, perkundrazi te krishteret, ateistet dhe te gjithe njerzit jo-islamike duhet t'i duan myslimanet duke ua treguar te verteten per kete kult te tmerrshem dhe per personin e quajtur Muhamed. Ai ishte vrases i klasit te pare, krejt vrasjet e tij i justifikon ne fene dhe kultin e tij te quajtur islam pa kurrfare baze dhe argumenti, ai madje ka kaluar ne cmenduri deri ne ate shkalle qe t'iu premtoje ithtareve te tij bordello atje lart. A e ben kjo ate Profet, nese kjo e ben Profet atehere edhe Hitleri na qenka Profet.
Adem Jashari nuk e ka hudhe veten ne ajer ne mes tregjeve por e ka mbrojtur vendin, kombin, lirine e tij. edhe UCK-ja, Amerika dhe bota perendimore i ka dale ne ndihme te drejtes sone gje qe nuk e kane bere arabet dhe bota islamike dhe as qe do ta bente ndonjehere. Nuk ka thene po luftojne qafirat sepse islami bazik i lufton te gjithe ata qe nuk e besojne kete fe. Adem Jashari thoshte se po luftonte okupuesit, shtypesit dhe po luftojme per ta cliruar vendin tone, e jo t'ia imponon islamin serbeve se shqiptari patriot nuk lufton per fe. Shqiptaret kurre nuk kane tentuar qe te bejne te tilla gjera.
Krijoni Kontakt