Close
Faqja 300 prej 1135 FillimFillim ... 200250290298299300301302310350400800 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,991 deri 3,000 prej 11341
    i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Problemi im fillon aty ku nuk arrij te shoh me konkluzione llogjike.
    Nuk mendoj se e ke problem. Mbase, mund te te krijohet nje i tille. Deri tani, sic mund te kesh siguruar dhe ti veten, nuk eshte se ke hasur ndonje problem, te pakten pa zgjidhje.

I lodhur nga dita?
    Sapo u nis nje e re ketu ku gjendem une. Po me ty, o e trazuar, nuk lodhesh kurre! Cinik eshte ai qe thote se lodhet me ty!

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga Borix Lexo Postimin
    Nuk mendoj se e ke problem. Mbase, mund te te krijohet nje i tille. Deri tani, sic mund te kesh siguruar dhe ti veten, nuk eshte se ke hasur ndonje problem, te pakten pa zgjidhje.
    Ne fakt, probleme pa zgjidhje kam ndeshur, por e kam perkufizuar perhere si mungese suksesi dhe jo si deshtim.

Sapo u nis nje e re ketu ku gjendem une. Po me ty, o e trazuar, nuk lodhesh kurre! Cinik eshte ai qe thote se lodhet me ty!
    Cinizmi do inteligjence dhe une jam ne gjendje t'i fal cinizmin nje njeriu qe eshte ne gjendje ta beje. Sidoqofte, te lodhesh te tjeret ne shume raste afatgjate mund te kete nje efekt pozitiv: shfrytezim kohe maksimal i cili mund te lere gjurme. E qe te dy e dime qe dikush qe s'ben dicka jashte normave te normalitetit s'le gjurme mbrapa...
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Sidoqofte, te lodhesh te tjeret ne shume raste afatgjate mund te kete nje efekt pozitiv: shfrytezim kohe maksimal i cili mund te lere gjurme.
    E rendesishme dhe jetesore eshte te mos biesh ne grackat e mediokritetit. Duhet te besh kujdes se me cfare cinikesh ke te besh; perndryshe, te lene pa gjume dhe, perhaps, dielli mund te mos shine again...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-04-2008
    Postime
    13
    Eh ti lexojm postimet e juaja shihet nje humbje e qart duke be ohhh eee haah e duke mos perdorur fjal me sjelle.
    Dhe sa per kaq ju po merni me Profetin ton mat mirin e gjith njerzis qe vet krishteret kan shkruar libra dhe ne 100njerzit me te mir ne bot e kan vuar dihet MUHAMEDINN.
    Falenderimi i takon ALlahut fitore per muslimant humbje per ju se doni dilni nga humbja e rruges me fyerje po jojo skeni faj keni humbur rugen po ju keni syre qe edhe spe i keni me to smundeni dalloni keqen prej mires bardhes prej zezes,keni vesh po sdini me ndegju miren e me njoft keqen,ju keni zemer si organ po se keni si funksion per ta kuptuar verteten.
    Nje humbje e madhe per juuuuuu.
    Nje fitore per neeeeeeee.
    Kurse mos mendoni se mundeni tja mbushni menden ndokuj se duke shar fyer vetem budalla si kupton to gjera njeriu inteligjent i kupton
    Dhe qe vet jan duke e kuptuar ndal ngadal antaret.

Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    U.ammar, falemnderit per shkrimin e mesiperm. Ashtu si cdo shkrim tjeter, u publikua edhe nje tjeter pa vlere.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    E rendesishme dhe jetesore eshte te mos biesh ne grackat e mediokritetit. Duhet te besh kujdes se me cfare cinikesh ke te besh; perndryshe, te lene pa gjume dhe, perhaps, dielli mund te mos shine again...
    Cili qenka ndryshimi mes nje vdekjeje te pergjumur dhe nje vdekjeje mbas nje nate gjumi te plote?
    Dikush mund te jete cinik ndaj meje vetem nese e lejoj une, ndryshe...le te mos iludohet askush. Ah, dhe dicka, e bukura eshte qe shpeshhere ai qe mendon qe po perdor, perfundon i perdorur(s'ka c'lirim stresi me te mire sesa nje e premte ne darke e zhytur ne mediokritet).
    Kam vetem nje limit: qiellin!

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    Cili qenka ndryshimi mes nje vdekjeje te pergjumur dhe nje vdekjeje mbas nje nate gjumi te plote?
    Dikush mund te jete cinik ndaj meje vetem nese e lejoj une, ndryshe...le te mos iludohet askush. Ah, dhe dicka, e bukura eshte qe shpeshhere ai qe mendon qe po perdor, perfundon i perdorur(s'ka c'lirim stresi me te mire sesa nje e premte ne darke e zhytur ne mediokritet).
    un gioco di parole,tutte bellinate,c'hai qualcosa di meglio!!
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e Archicad
    Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Ne boten tridimensionale
    Postime
    283
    Tre dite paqe ne shoqerine virtuale shqiptare !. Te mos kete ofendime per keto dite!!! A mund te duroni o anetare?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-04-2008
    Postime
    13
    Citim Postuar mė parė nga Archicad Lexo Postimin
    Tre dite paqe ne shoqerine virtuale shqiptare !. Te mos kete ofendime per keto dite!!! A mund te duroni o anetare?
    Mira kishte qen me i msu kto te paedukuar qe as din pse jan krijuar dhe cfar morali edukate duhet te pasur.
    Falenderimi i takon Allahut neve islami na ka msu moralin edukaten

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-04-2008
    Postime
    33
    Citim Postuar mė parė nga Archicad Lexo Postimin
    Ka pase edhe atehere armiq te Zotit , si puna e ketij krishterprizrenit, por ata nuk e kane akuzuar Te Derguarin e Zotit per nje gje te tille. Dmth kane mbreteruar te tjera norma ne ate kohe. Krishterprizreni i ka karakteristikat e Ebu Xhehlit.
    po po ashtu esht edhe e din ku e ka vendin ebuxheli Allahu naruajt

ashtu do ta ket edhe ky krishtr prizereni edhe shum te tjer nese nuk pendohen para Allahut per ate qe e kan then

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •