Close
Faqja 298 prej 1135 FillimFillim ... 198248288296297298299300308348398798 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,971 deri 2,980 prej 11341
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga krishterprizren Lexo Postimin
    oj koker

e arabise

arabet vete deklarojne
    gjthashtu edhe te gjithe muslimanet por kur te ziheni ju ngusht thoni qe po trillojme por keto jan fakte nuk eshte vetem nje hadith qe flet por ka shume une i kam postuar vetem disa hadithe

une i kam pyetur edhe shume njerez qe kan studiuar ne siri e arabi por ato me kan dhene arsyetime se kinse atebote kan qene femrat me te rritshme edhe vete aisha ka qene shume madhore me trup edhe pse ishte minorene

une nuk e dij pse nuk e pranoni kur ju vete e besoni
    por une e dije pse sepse nuk po ju le NDERGJEGJJA

ik edhe ti sapo hyre e flliqe temen

MOS MBROJ NJE PEDOFIL

52 VJEQAR EDHE PO TE ISHTE AISHA 13 APO 14 SE MO 100 MOSHA NA DHAT JU KOKRAT E ARABISE
    MUHAMEDI DO TE ISHTE PEDOFIL

POR FAKTET FLASIN 52 ME 6 VJEQE NDERSA SEXI KA ARDHUR NE MOSHEN 9 VJEQE AJO ATE BOTE SKA DITUR GJE VEQ TE LUAJ ME TOPAT E MUHAMEDIT SE FEMIJE ISHTE AISHA
    Pershendetje Krishterprizren. Nuk duhet me kalu ne ofendime as ndaj myslimaneve e as ndaj askujt se Bibla e ndalon kete gje. A ka qene Muhamedi pedofil a jo, kete myslimanet nuk e pranojne, pra as shkrimet e tyre te shenjta ja kane fillu me i mohu a ka ma keq se ta, veq ishalla nuk i mohojne para nje muxhahidi se ai ja pren koken si qafir, e mohun xhihadin, e mohun terrorizmin e islamit, i mohun cmendurite e Kuranit sesi 'dielli po na perendojka ne nje vend me lum te zi', kshtu qe a ja vlen veq me humb kohe kot me debatu me ta per islamin, se nuk po bazohen ne shkrimet e shenjta te islamit (Kuran e Hadithe). Keta myslimanet e Kosoves sidomos sja kane haberin per fene islame, te Maqedonise jane ma nom, bile kane njohuri me te madhe per fe dhe terrorizmin e islamit nuk e marrin si 'hadith te dobet' por mundohen ta praktikojne vet, siq ishte rasti edhe ne Amerike ku iu kishin ndihmuar qe te vrasin amerikane, se pak Al-Kaida ka vra veq edhe ketyre me ja nimu pak, megjithese edhe ata ne shume raste ne injorance sa kam lexuar disa punime te tyre ne internet.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga sam1r Lexo Postimin
    Sigurisht, asnjeri ska asgje personale ketu! E tera qe bejme eshte nje diskutim te lire, dhe shprehim mendime tona..

Ndersa sa i perket asaj se kush e vlerson Muhamedin, nuk kam koh te rigjej nje material interesant ne internet, ku permenden edhe me emra.
    Qendrimi im ishte kshtu:
    Jeni bo si Deshmitaret (e rreme) te Jehovait, edhe ata qishtu si pranojne faktet po ja fillojne me injorance duke i mohu faktet dhe ja fillojne prej vetes shpikin gjera kur t'i zen ngusht, se dreqi duhet me shpike dicka per me mbijetu e me i mbrojte doktinat e tij qe po e shkatrrojne njerezimin.

I kom lexu ato materiale, po te garantoj se nuk ka forumist ketu ne kete forum qe ka lexu ma shume se une qasi materiale, ato jane krejt shpifje te islamikeve dhe disa 'dijetareve' qe nuk kane pas njohuri per Muhamedin, por kane shpike gjana prej vetit. Hadithi thote, Muhamedi ka dale fitimtar me terror, 'dijetaret' islamike i genjejne njerzit duke shkaktuar konfuzitet edhe ne mesin e myslimaneve duke e pershkruar Muhamedin si njeri te paqes. E a ja vlen me humbe kohe me kete injorance, JO.

Respekt

pėrjashtuar pėr [.] qefi Maska e carbondcd
    Anėtarėsuar
    30-11-2007
    Vendndodhja
    n'Mal
    Postime
    161

Lightbulb

U.ammar
    me
    Postime: 6

rrnofssh burr se kta me shum postime sun po e gjejn fijen ne mes te oborrit....shkaku >??????

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Kisha desht m'u nderlidh ketu nese me lejohet, 'dijetaret' qe e vleresojne Muhamedin si nje figure me e shquar e historise njerezore jane gabim, ose i duhet nje injorance deri aty ku duhet m'u mohu Hadithet ne te cilat tregohet cmenduria e Muhamedit, ne kete rast martesa me femije, femijet jane per kukulla e lodra e jo per martese me njerez te vjeter. Une personalisht kurrfare interesi nuk kam qe ta njollosi Muhamedin dhe as qe me intereson dicka per te, une thjesht kam cituar argumente historike (dhe biografet islamike, pra jo armiqte e tij, por ithtaret e tij).

E juve nese ju duket shembull dhe figure me e shquar nje person qe ia lype femijen e shokut me te ngushte per martese, atehere vazhdoni beni kete edhe lypjani shokeve dhe miqve tuaj vajzat e tyre, e sidomos ne Kosove me ja lyp nje i vjeter 52 vjecar per martese nje femije, 99.9999999999999999% e rasteve kane me te konsideru si te luajtur nga koka.

Respekt, mos e merr personale.
    Mua me duket ai besimi yt me i qmendur per nga koka qe se kap llogjika hiq s e kjo fundja edhe po te jete ashtu te drejtat jane , po si llogjikoni ju se a nuk jeni ju ata qe s llogjikoni fare ajt leje se pa llogjik je vet e i shet men dikujt tjeter.
    KOSOVA E MADHE

Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga Borix Lexo Postimin
    Eldonel, mos te te shpallim nje fatwa intelekti ne, ateistet, qe t'i thuash trurit tend pa rrudha te gjeje vend e te futet!
    Nga menyra si flet perqart ai nuk edi sa eshte niveli inteligjences se tij ai njeri per mua nuk ka edukat , nuk ka prinder te edukuar sepse femija pasqyron edhe familjen andaj si rrjedhoje ai njeri per mua eshte hiq si nuk i hek ato gjera nga goja , dhe tani ti me akuzon mua per gjera te tilla mos harro nje gje edhe ti po bjen ne nivelin e tij me dashje apo pa dashje andaj kujdes sepse nuk ja vlen , ai me mua as nuk guxon te diskuton sepse nga tash etutj ediskutimi im me ta do te jete i nivelit si sillen ata andaj i propozoj atyre qe te shprehen si duhet ose le ti bartin vet pasojat , ashtu si di te sillem mire (shprehem ) edhe 10 fish di keq andaj edhe e di se edhe ky personi kur di keq di edhe mire prandaj do jem i barabart me te mirpo s ma do mendja qe do e baj . kalofshi mire.
    KOSOVA E MADHE

i/e regjistruar Maska e Archicad
    Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Ne boten tridimensionale
    Postime
    283
    OK. Borix. Ska problem..... Jemi bere me tabore a? Pershendetje...

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Degjo ti eldonel!

Qe sa hap gojen, cdo shprehi e ke me nje qellim negativ. Jo sepse te pelqen te debatosh, apo te mesosh ndonje te re nga te tjeret, por sepse pret te kapesh pas cdo fjale te tyre, duke ekuivokuar kuptimin. Kjo te ben medioker.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Borix : 25-04-2008 mė 19:16

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga eldonel Lexo Postimin
    Nga menyra si flet perqart ai nuk edi sa eshte niveli inteligjences se tij ai njeri per mua nuk ka edukat , nuk ka prinder te edukuar sepse femija pasqyron edhe familjen andaj si rrjedhoje ai njeri per mua eshte hiq si nuk i hek ato gjera nga goja , dhe tani ti me akuzon mua per gjera te tilla mos harro nje gje edhe ti po bjen ne nivelin e tij me dashje apo pa dashje andaj kujdes sepse nuk ja vlen , ai me mua as nuk guxon te diskuton sepse nga tash etutj ediskutimi im me ta do te jete i nivelit si sillen ata andaj i propozoj atyre qe te shprehen si duhet ose le ti bartin vet pasojat , ashtu si di te sillem mire (shprehem ) edhe 10 fish di keq andaj edhe e di se edhe ky personi kur di keq di edhe mire prandaj do jem i barabart me te mirpo s ma do mendja qe do e baj . kalofshi mire.
    eldonel,ishte muhameti pedofil?po,ishte. dhe jo vetem kaq,ishte dhe i ēmendur,shikonte endrra me xhebrahila me sy hapur,ishte dhe vrases.....apo jo?
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga Borix Lexo Postimin
    Degjo ti jashteqitje (eldonel)!

Qe sa hap gojen, cdo shprehi e ke me nje qellim negativ. Jo sepse te pelqen te debatosh, apo te mesosh ndonje te re nga te tjeret, por sepse pret te kapesh pas cdo fjale te tyre, duke ekuivokuar kuptimin. Kjo te ben medioker, pervecse nje bajge te thare.

Prandaj, jo vetem qe nuk bejne pershtypje fjalet e tua qe mbajne ere, por as mos prit te te ndricoj ate trurit tend te sheshte. Nese do te debatosh, pergatitu fillimisht me argumenta, pastaj eja me allahun tend dhe pedofilat e tjere fetare te na dirigjoni simfoni xhamish! Turp per kombin tone qe ka felliqesira te kesaj magnitude!
    oj smuja e lopeve te kines sa per argumenta i ki argumentat ma te medhaja se koka jote , shiko temat perpara po tu ka ba kryt sa pc e tu ka ba per lesh se s di ndryshe vetem ashtu te thuash , po qfar kombi ke ti bre po ti skew komb far eoj arusha e maleve per qfar kombi flet ti po ti se rrun fare per komb po ec mushu atje ku eki vendin si ti puna jote mos paqt kurr shqiptaria se as pe nr s na duheni se zeni vend andaj ik ku e ki vendin en male atje shko ndoshta te ben mire xhungla pak , o te rejat e juaja as femijes si duhen e le me mua , po te ju thoja kafsh me duket se hy ne gjynah po me posht se ato jeni se atyre kur ju thuhet ust ato ndalen e ju as ateher nuk e beni the qafen ku te duash .
    KOSOVA E MADHE

Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga land Lexo Postimin
    eldonel,ishte muhameti pedofil?po,ishte. dhe jo vetem kaq,ishte dhe i ēmendur,shikonte endrra me xhebrahila me sy hapur,ishte dhe vrases.....apo jo?
    Ishte n..... jote rrospi se nga ajo del nje kopil si puna jote edhe ti me sy hapur je andaj kujdes apo jo .
    KOSOVA E MADHE

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •