Close
Faqja 263 prej 1135 FillimFillim ... 163213253261262263264265273313363763 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,621 deri 2,630 prej 11341
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    ke fol naiher me zotin ti besi????vetem m'thuj,se ta jap diagnozen e sakt n'ven, pa qen fare doktor.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Nje Ngjarje dhe mesim per Dioclezianon( ish Landi,Bill the Kid,shok i afert i Xfilles dhe Poashtu edhe me i afert me Augusta b )

Romes..

“Pyetjet janė :

"Cfare kishte para Allahut?" .
    [B][I][COLOR="Red"]

Shumica e asamblesė ishte ne qetesi. (A mund te ju pėrgjigjes ti kėtyre pyetjeve?) Ne mes te kėtyre dijetareve brilliant dhe studenteve qėndronte njė njeri me djalin e tij te vogėl. “ Oh babi im I dashur! Unė do I pėrgjigjem dhe do ja mbyll gojėn” tha djaloshi. .

Kėshtu qe djaloshi I pershperiti kalifes qe te marr leje te ju pėrgjigjet ne pyetje dhe u lejua..
    Romaku ju adresua djaloshit Musliman dhe e pėrsėriti pyetjen e pare, “Cfare kishte para Allahut? “ Djaloshi pyeti. “ A di te numėrosh?”.

“Po,” tha njeriu.

“ Atėherė numėro prej dhjete e me poshtė!”, “ dhjete,nėnte,tete,,,,,” deri sa arriti ne “njė” dhe nuk numėroi me” Por cfare ndodhet para numrit ‘njė’ ?” pyeti djaloshi..
    “ S'ka me asgjė para njėshit- kjo ėshtė ! kaq “ tha njeriu. “ Pra, nėse nuk qėndron aritmetikisht asgjė para ‘njėshit’, atėherė si pritni qe te kėtė diē para ‘Njė” I gjithėdijshmi, I pėrhershmi, I pari, I fundit, shpikėsi, I padukshmi?”.

Tash njeriu nga Roma I befasuar nga pėrgjigja direkt nuk mund te debatonte me shume..
    WHAT IS OCKHAM'S RAZOR???..................................universi eshte 1 dhe para tij nuk ka asgje.
    nese ti nuk e pranon kete dhe del ke veza dhe pula,kush e krijoi universin????une ndjek logjiken tende dhe te bej kunderpyetjen kush e krijoi zotin?dhe ketu ti ngec.

ps.nuk na the naj gjo,ca budalliqe the
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 24-03-2008 mė 20:27
    UNE JAM TI-TI JE UNE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-03-2008
    Vendndodhja
    Ne kete fshat elektronik!
    Postime
    56
    Citim Postuar mė parė nga hajdin hajdini Lexo Postimin
    une mendoj qe argumenti kryesor ke=under egzistence sse zotit eshte mungesa e argumentave per egzistencen e tij
    Dmth me argumentat e djallit do ishe bindur?Pergjigju 1 argumentieson apo jo.

Deep down underground

Perjashtuar Maska e besi84
    Anėtarėsuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    n'toke t'Zotit!!
    Postime
    440
    une mendoj qe argumenti kryesor ke=under egzistence sse zotit eshte mungesa e argumentave per egzistencen e tij
    Perkundrazi i dashur hajdin TRIMI.

Argumente ke sa te duash (bile pak si shume ndoshta), mjaftone te shetisesh njehere boten dhe te shikoshe se sa shume argumente do te gjeshe.

Problemi qendron tek besimi ose ''ZEMRAT E NDRYSHKURA'', qe edhe pse e dine shume mire realitetin, prape se prape ngurrojne ta pranojne ate.

per tmira
    besi

Anėtarėsuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    n'toke t'Zotit!!
    Postime
    440
    Citim Postuar mė parė nga diocleziano Lexo Postimin
    ke fol naiher me zotin ti besi????vetem m'thuj,se ta jap diagnozen e sakt n'ven, pa qen fare doktor.
    Pytje si kjo mund ti quash shizofreni .

Por se ke fajin ti jo, se tu jan ngatrruar gjerat pak si shume ty vllai.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga besi84 Lexo Postimin
    Pytje si kjo mund ti quash shizofreni

Por se ke fajin ti jo, se tu jan ngatrruar gjerat pak si shume ty vllai
    seventitu verxhins ar uejting for ju in peredajs,vetem ki kujdes mos dalin 72 gay dhe ta fusin lol
    UNE JAM TI-TI JE UNE

superman Maska e rolling
    Anėtarėsuar
    20-11-2007
    Vendndodhja
    rrokulli
    Postime
    132
    Citim Postuar mė parė nga TaulantM Lexo Postimin
    Dmth me argumentat e djallit do ishe bindur?Pergjigju 1 argumentieson apo jo.
    po as me te djallit as me te zotit. askush nuk ka dhene nje argument bindes se ai egziston.

superman Maska e rolling
    Anėtarėsuar
    20-11-2007
    Vendndodhja
    rrokulli
    Postime
    132
    Citim Postuar mė parė nga besi84 Lexo Postimin
    Perkundrazi i dashur hajdin TRIMI.

Argumente ke sa te duash (bile pak si shume ndoshta), mjaftone te shetisesh njehere boten dhe te shikoshe se sa shume argumente do te gjeshe.

Problemi qendron tek besimi ose ''ZEMRAT E NDRYSHKURA'', qe edhe pse e dine shume mire realitetin, prape se prape ngurrojne ta pranojne ate.

per tmira
    besi
    hajt tregoma nje arguent qe zoti egziston!!
    vetem argument te forte e jo disa gjera te bera nga vete njeriu

Anėtarėsuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    n'toke t'Zotit!!
    Postime
    440
    Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    Eshte veshtire te flitet se a egziston ose jo diēka qe as nuk dime se cka eshte.
    Pike se pari duhet gjetur definicionin se cka eshte Zoti. Sidoqofte, ashtu siē duan ta pershkruajne librat fetare, ajo eshte nje NONSENS dhe asgje tjeter. Kushdo qe din sadopak te llogjikoje, e sheh se librta fetare+Perendia+ realiteti, nuk kan shume te perbashket.
    KUSH DIN TE LOGJIKOJ thua ti ???

Logjik te duket ty se gjith ky kompleksitet u krijua rastesishte ose egzistoka gjithmone...ncncnc

p.s kesaj i thone ''MOS E VET SE TKALLXON VET''

shnet

superman Maska e rolling
    Anėtarėsuar
    20-11-2007
    Vendndodhja
    rrokulli
    Postime
    132
    pajtohem 100% me hajdinin ne cdo fjale

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •