Close
Faqja 258 prej 1135 FillimFillim ... 158208248256257258259260268308358758 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,571 deri 2,580 prej 11341
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Citim Postuar mė parė nga diocleziano Lexo Postimin
    Argumentet qe solla une sigurisht nuk jane te miat,une i kam mesuar ,i kam lexuar,bie dakord.
    mendoj qe nuk eshte detyra e ateisteve te vertetojne egzistencen e zotit,ata vertetojne joegzistencen e tij.
    i takon hoxhallareve truthare dhe me aluēinacione te na spjegojne se ku e kane pare kte zot/allahun e tyre,pse fshihet ai?ku eshte hahahahaha

era ti e ke pa zotin
    Ma se pari nuk duhet tja nisesh vetem duke i kritikuar vetem anetaret e nje feje ne rastin tend gati vetem muslimanet fyhen.

Une jam musliman ,vllau im eshte ateist dhe kam e kaloj shume mire me te kam edhe shoke tjere ateist dhe nuk kemi ksi probleme sikur qe kane disa anetar extemist neper forume padallim ndaj tyre fetar apo ateista.

Edhe vete kam qene ateist me nje kohe dhe i kuptoj disa mendime te ateistve shume mire.

As une nuk besoj dhe nuk mendoj siē mendojn ateistet per fene dhe Zotin.
    Nuk do me thene se ateistet e kane mire ne mendimet e tyre vetem pse mendojn me nje menyre te caktuar.

Siē duket jane mesuar extremistat vetem me nje gje ,te gjithe njerezit simbas extremistve fetar apo ateist duhet te mendojn sikur ata se ndryshe nuk ben.

Une mendoj se mosbesimin ne Zot e ka lene vete Krijuesi per shume arsye ,disa e kuptojn dhe nuk duan te besojn verberisht sikur disa fetare qe nuk jan fetare te devotshem.
    Ka ateist qe mbas mosbesimit te tyre jane bere besimtar , me mosbesimin e tyre kane bere shume pyetje dhe kane gjetur shume pergjigje , kjo eshte e vetmja menyre per disa qe te gjendet besimi i vertet dhe jo ai besimi i verber.

Nje gje me pelqen tek ateistet me shume se tek disa fetare qe veē besojn verberisht. Ateisti e thete gjendjen e tij se si ndodhet e shume besimtar nuk e dijn gjendjen e tyre.

I vetmi fakt qe mundem une te te jap eshte ky shkrim i imi me posht

Nuk existon asnje krijese qe se paku nje here te mos kete besuar ne Zot ,ne e quajm Zot e dikush tjeter diēka te mbinatyrshme .

Edhe ateistat ma te medhej qe kane existuar komunistat me te medhej lenini stalini , merksi ,enver hoxha etj .etj se paku nje here ne jeten e tyre kane besuar se ka diēka te mbinatyrshme ;
    Jam 100000000% i sigurt se edhe ti dhe ateistat e tjere ne kete forum se paku nje here ne jeten e tyre kane besuar ne Zot apo diēka te mbinatyrshme secili simbas botekuptimit te vet.

Shumica e njerezve besojn vetem kur kane veshtirsi ne kete kategori hyjn edhe nje shumice e besimtarve ne kete bote.

Para se ta analizoni aē shume fene dhe te kritikoni aē shume duhet ta analizoni veten e juaj ta gjeni pse besoni apo nuk besoni ,kur besuat dhe kur nuk besuat

Mirembetsh.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    une nuk kritikova asgje,absolutisht asgje,solla mjaft argumente logjike qe vertetojne jo egzistencen e zotit........nuk pashe asnjerin te sjelli kundrargumente nje per nje per te kundershtuar ato qe solla une.ju po tregoni qe te gjithe se ēa besoni ju,nuk me intereson aspak ate qe besoni,mua me intereson e verteta.

po pres pra ti kundershtoni postimet e mia nje per nje qe nga i pari......evitoni videot dhe shkrime copy-paste,propagande.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

-Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anėtarėsuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    une nuk kritikova asgje,absolutisht asgje,solla mjaft argumente logjike qe vertetojne jo egzistencen e zotit........nuk pashe asnjerin te sjelli kundrargumente nje per nje per te kundershtuar ato qe solla une.ju po tregoni qe te gjithe se ēa besoni ju,nuk me intereson aspak ate qe besoni,mua me intereson e verteta.

po pres pra ti kundershtoni postimet e mia nje per nje qe nga i pari......evitoni videot dhe shkrime copy-paste,propagande.
    Asgje nuk kritikove???
    Po "hoxhallaret truthare" kush e tha???
    Ku e mer kte te drejt te ofendosh njerezit, vetem se nuk ndajne te njejtin mendim dhe besim me ty??

Pastaj qfare ishin ato arguumentet logjike qe solle, sepse un si pash askund??
    Te formulosh nje fjali me terme te huaja, te pakuptueshme(edhe perty) italino- latine, ty te duken fakte logjike??

Lere fare, se nuk je kerkah njeri!! Ajo qe bere( ofendove islamiket ), tregon se qfare je, dhe per qfar ke aftessi, nese i fare i ke..

Vazhdoj te mendoj se je "llumi i ketij forumi"...
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    injorance e thelle islamike,per mua eshte e kuptueshme pse ju sulmoni personat qe postojne shkrimet dhe nuk debatoni aspak ēfare permbajne.

ps.shkruhet ēfare dhe jo qfar
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 16-03-2008 mė 13:39
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Po per ty qe nuk ki fare lidhje se si ke ardhur ne kete bote dhe ku do te shkojsh pas kesaj bote (ashtu si nuk e ke ditur para se ke lindur se do te vish ne ket bot je i njejti) eshte veshtir shum qe ta gjejsh te verteten po shihet,shpresoj se do mund te ia dalesh e ta dish se pse ke ardhur dhe ku do te shkojsh kush te ka pruar etj.Por asghje nuk eshte krijuar kot dhe as ti nuk je krijuar kot ndoshta per xhennet e ndoshta per ne xhehnem dhe gjithashtu asgje nuk eshte krijuar rastesisht logjiko pak sikur te ishin shkruar fjalet e mija rastesisht pa i shkruar un ose ti kisha gjuajtur germat e ato te ishin radhitur vet e ti te kishe mundur ti lexoje Inshalla Allahu te udhezon e te behesh njeri prej thirresve ne rrugen e zotit ashtu sikur je duke gabuar ne thirrje per ti humbur njerezit nga e verteta dhe duke i drejtuar per ne ne zjarr githashtu dije se edhe familja jote mundet me psuar ndersa me mir ti do te ishte te ishe thirres i te vertetes te cilen nuk e paske kuptuar.Me raspekt Arsimi

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Dorontina Lexo Postimin

sa me shum takoj kso bisha "diocleziane" greko/latine aq me shum po i du islamiket ....
    dori ik e futi i tfalme ne gjami dhe ngrije meneren perpjet.
    ps.nuk me intereson fare i do apo nuk i do ti islamiket.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Gjak_Shqiptari_Londer Maska e Fatrii
    Anėtarėsuar
    28-10-2006
    Vendndodhja
    " Para Allahut "
    Postime
    153
    Citim Postuar mė parė nga Sawyer Lexo Postimin
    Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahaha cfare injorance
    Ja edhe kjo Goca qeshte dhe tallej si puna jote me Kuranin,,derisa e mori denimin prej Allahut!! Allahu nuk ju denon menjehere pas mekateve dhe ju jep afat, kohe te pendoheni,,edhe nese nuk pendoheni ,, Denimit te Allahut nuk i shpetoni dot !!

"Lutja e atyre qe u behet e padrejte, eshte me e shpejte se era"

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

ps.ju lutem islamikeve te mos sjellin video koti propagande, qe nuk thone asgje,po te doni sillni argumenta logjike....mos e qelbni temen.
    booooooooooooooooooooooooo erdhi fatriiiiiiiiiiiiu qe te njejtat video qesharake te trukume i poston 100 here ne forum

ps.faterriiiiiiiiii
    UNE JAM TI-TI JE UNE

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar mė parė nga Fatrii Lexo Postimin
    Ja edhe kjo Goca qeshte dhe tallej si puna jote me Kuranin,,derisa e mori denimin prej Allahut!! Allahu nuk ju denon menjehere pas mekateve dhe ju jep afat, kohe te pendoheni,,edhe nese nuk pendoheni ,, Denimit te Allahut nuk i shpetoni dot !!

http://www.youtube.com/watch?v=mcONY...eature=related
    cudi qe e kishin vene ke fundi tavolines dhe kishte floke te gjata qe ta mbante trupin te mcef ke tavolina dhe te mbulohej nga floket pjesa e qafes qe mos dukej.

vertet kaq injorante jeni qe i besoni keto gjera apo i ke sjelle ketu per tu tall!?

Gjak_Shqiptari_Londer Maska e Fatrii
    Anėtarėsuar
    28-10-2006
    Vendndodhja
    " Para Allahut "
    Postime
    153
    Citim Postuar mė parė nga Sawyer Lexo Postimin
    cudi qe e kishin vene ke fundi tavolines dhe kishte floke te gjata qe ta mbante trupin te mcef ke tavolina dhe te mbulohej nga floket pjesa e qafes qe mos dukej.

vertet kaq injorante jeni qe i besoni keto gjera apo i ke sjelle ketu per tu tall!?
    tallu,,tallu,, se do vije nje kohe qe nuk do mund te tallesh me !!

"Lutja e atyre qe u behet e padrejte, eshte me e shpejte se era"

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •