sipas llogjikes tende te nuk ka as nje lidhes "dhe " atje ne bibel qe se ka shtuar dora e njeriut.
sipas llogjikes tende te nuk ka as nje lidhes "dhe " atje ne bibel qe se ka shtuar dora e njeriut.
Pse jeni kaq te mbyllur ne mendje dhe si nuk arrini te kuptoni se ekziston nje Perendi, cili ka krijuar gjithcka, qe kontrollon gjithcka dhe qe drejton gjithcka me baze dashurine e tij te pakufi per te gjithe njerezit pa perjashtim, edhe per ata qe e besojne, edhe per ata qe nuk e besojne dhe blasfemojne kunder tij. Kjo dashuri dhe meshire do te vazhdoje deri diten gjykimit te tmerrshem neper te cilin do te kalojne te gjithe njerezit. Ate dite nuk do te jete me i meshirshem por i drejte ne te gjykuar.
Si mundet qe disa njerez zemerngurte dhe mendjeerresuar te mos kuptojme mesimet dhe thesaret e cmuara te Bibles? Dhe ajo qe eshte me e keqe gjykojne kete liber te shenjte, ne te cilen eshte shkruar fjala e Perendise?
Megjithese nuk cuditem shume per kete fakt, se perderisa e mohuan, e perbuzen, e ofenduan dhe me e keqa e kryqezuan Zotin Jisu Krisht, patjeter qe do te kete njerez te cilet do te bejne te njejten gje edhe me mesimet e Tij.
Nuk kam c'tju them me shume vellezer te dashur, Perendia ju ndricofte nje dite qe te cliroheni nga erresira ne te cilen ndodheni, te peruleni dhe te njihni te verteten.
Feja eshte krijuar per te kontrolluar masat injorante te asaj kohe me kercenime te tilla si puna e "gjykimit te tmerrshem" apo "Ate dite nuk do te jete me i meshirshem".
Gjithashtu duke i mbushur me keto genjeshtra i detyronin te "perulen" para atyre qe "njihnin te verteten". Feja eshte me te vertete shpikja me e madhe e njeriut.
Po te dal une dhe te them qe kam vendosur te SHFAQEM. Une jam zoti, perulu dhe mos bej shume pyetje. Do me besonte njeri?
Nuk kam cte te them z. Qyfyre, se keto jane pasoje te periudhes te veshtire komuniste, e cila mbolli farem e mosbesimit thelle ne shpirtrat e njerezve.
Vetem ne shqiperi sheh nje injorace te tille persa i perket ceshtjes se besimit.
He who learns but does not think, is lost! He who thinks but does not learn is in great danger.
Kete qe me the, nuk ta marr shume per baze, sepse e di mire qe vjen si pasoje e injorances qe permenda me siper?
Ne cilat vende te botes te shkoj? Patjeter qe do te me sugjerosh ndonje vend perendimore...
Ju qe shpreheni se jeni ateiste, nuk e besoj se mund te jeni te tille ne jete...
booooooooooooooooooooooooooooooooooooh me ne fund pashe nje pergjigje te sakte.
kush e krijoi zotin?askush.ai nuk egziston.
gjithe kjo teme e madhe per nje pergjigje kaq te thjeshte
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
e di lol
drity nga nje postim i imi ne nje teme tjeter mori spunto qe e hapi kete teme
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Krijoni Kontakt