Close
Faqja 240 prej 1135 FillimFillim ... 140190230238239240241242250290340740 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,391 deri 2,400 prej 11341
    DRAGUNOV Maska e SNIPER 79
    Anėtarėsuar
    10-03-2008
    Vendndodhja
    TE CEPI I LAPRAKSAVE NE STADIUMIN QEMAL STAFA
    Postime
    252
    o xhamia shembulli konkret esht mesia4ever
    i ngja shum majmunit se vec copy paste bo
    po deshe me prova sjellim ne shoku
    SHKELMIN NE FYT GJITHMON minjve bardh e blu
    ULTRAS PARTIZONI

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga SNIPER 79 Lexo Postimin
    eeeeeeeee keta rrobotet bejn pjes te teoria e evolucionit ore xhami
    evolucion=evolim e shqiperuar permisim ose perfeksionim
    dole vet te teoria e evolucionit shoku
    po ti beso se ke te drejten tate
    o zoteri keta po qe bejne pjese ne evulucion por keta vete nuk arriten te ndertohen . Eshte e njejta gje po te thuash duke lene disa materiale te plastikes , mirkoqipa etj pjese te komp. mas disa milion vitesh do te formohet kompjuteri kjo eshte budallaki shoku

i/e regjistruar Maska e Pan
    Anėtarėsuar
    25-09-2005
    Postime
    60
    Une mund te them se sikur te kishe bere biologji do dije se evolucioni eshte nje, nuk ka evolucion gjigand e evolucion shkurtabiq.

Persa i perket analogjise tende, mendoj se eshte me e ndershme ta lesh temen ketu, sepse argumenti yt deshtoi dhe s'ke si e dredh. Me mir ler nje tjeter ta provoje bingon tani, se mezi po presin.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Pan Lexo Postimin
    Une mund te them se sikur te kishe bere biologji do dije se evolucioni eshte nje, nuk ka evolucion gjigand e evolucion shkurtabiq.

Persa i perket analogjise tende, mendoj se eshte me e ndershme ta lesh temen ketu, sepse argumenti yt deshtoi dhe s'ke si e dredh. Me mir ler nje tjeter ta provoje bingon tani, se mezi po presin.
    o shoku po flas per at lloj evolucioni qe kalon prej nje gjallese ne tjeter .
    Edhe pse jam jashte teme po ta beje nje pyetje ti si ekspert biologjie : a eshte njeriu pra kulmi i evulucionit ? - nese jo qka do te behet me njeriun ?

i/e regjistruar Maska e Pan
    Anėtarėsuar
    25-09-2005
    Postime
    60
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    o shoku po flas per at lloj evolucioni qe kalon prej nje gjallese ne tjeter .
    Edhe pse jam jashte teme po ta beje nje pyetje ti si ekspert biologjie : a eshte njeriu pra kulmi i evulucionit ? - nese jo qka do te behet me njeriun ?
    Ska nevoje te dalesh jashte teme, po kalo dhe bej pyetje sa te duash te tema e evolucionit dhe respekto temen e drityt. Megjithese sa lodh njerezit ne forum, me mire sikur te hapje ndonje liber biologjie. Nuk do vdesesh.

Kush e krijoi zotin?

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Baptist sidukt se nuk e ke lexuar si duhet albani1 , nga ana tjeter une te kuptoj ty se cfar deshiron te thuash por nuk te kuptoj si mund ti dalish ne ndihme dikujt qe e ka marre ujevara e Nijagares te poshte !!! Po u fute ne ujerat e asaj ujevare , ke ikur per lesh edhe ti !

Ti thua citim:"Tani ne lidhje te drejteperdrejte me pyetjen: feja e tij nuk thote e ka ekzistuar edhe nje person tjetr me fuqi te njejta por se fryma e perendise ishte misheruar ne trupin e tij. Prandaj ai nuk kishte fuqite e njejta me te por je pjese te vogel te 'ndihmes' qe deshmohej me mrekulli"!

Ndersa alban1 thot
    Citim Postuar mė parė nga alban1
    Dhe shiko e di cfare do te them do te them kete tjeteren se nqs Perendia eshte Dashuri atehere Ai ka dashuri perjete dhe jo vetem per nje fare kohe por nese Perendia ka qene vetem fare si person attehere kujt do tia shfaqte Ai dashurine?
    Me siguri ka patur perball vetes nje objekt te perjeteshem qe ska fillim ashtu si edhe Perendiaa dhe keshtu Zoti ka dashur kete objekt ose person nga perjetesia ne perjetesi.
    Por ky person duhet te kete qene i barabarte me Perendine per nga thelbi dhe natyra ne menyre qe Perendia te kete marrdhenie dashurie te plote.
    Pra nese e lexon mire ai e pranon qe ka ekzistuar nje person tjeter, dmth tanhi behet fjale per dy Zotra e jo nje!

Feja e tij ndoshta kete nuk e thot , por dikush qe i predikon fene ketij duke u bazuar ne Bibel eshte duke thene kete , dhe fakt i pamohueshem eshte se shumica dermuese e kristijaneve nuk dine se cfar besojne , nje Zot, dy ose tre!!
    WE WILL NOT GO DOWN!

Inxhinier Maska e albani1
    Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840

Smile Si je Gostivar mire?

Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Baptist sidukt se nuk e ke lexuar si duhet albani1 , nga ana tjeter une te kuptoj ty se cfar deshiron te thuash por nuk te kuptoj si mund ti dalish ne ndihme dikujt qe e ka marre ujevara e Nijagares te poshte !!! Po u fute ne ujerat e asaj ujevare , ke ikur per lesh edhe ti !

Ti thua citim:"Tani ne lidhje te drejteperdrejte me pyetjen: feja e tij nuk thote e ka ekzistuar edhe nje person tjetr me fuqi te njejta por se fryma e perendise ishte misheruar ne trupin e tij. Prandaj ai nuk kishte fuqite e njejta me te por je pjese te vogel te 'ndihmes' qe deshmohej me mrekulli"!

Ndersa alban1 thot

Pra nese e lexon mire ai e pranon qe ka ekzistuar nje person tjeter, dmth tanhi behet fjale per dy Zotra e jo nje!

Feja e tij ndoshta kete nuk e thot , por dikush qe i predikon fene ketij duke u bazuar ne Bibel eshte duke thene kete , dhe fakt i pamohueshem eshte se shumica dermuese e kristijaneve nuk dine se cfar besojne , nje Zot, dy ose tre!!
    Besimi im eshte ne nje qenie te vetme supreme , pra nje perendi i vetem por jo ne kuptimin absolut te fjales i vetem por i perbere ne tre njesi qe jane persona vetjak(Ati, Biri, Shpirti)

Bibla kete me tregon mua qe Perendia eshte trepersonal dhe jo nje personal.
    Dhe une e besoj sepse Jezusi me ka treguar kete gje ashtu sic ua ka treguar shume besimtareve te tjere.

Jezusi kur erdhi ne toke kishte dy natyrat ate njerezore dhe ate Hyjnore qe e kishte kete te fundit qe nga perjetesia ne perjetesi.

Pra une nuk besoj ne tre Perendi por ne tre persona qe jane nje Perendi.

1*1*1+1
    Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.

Inxhinier Maska e albani1
    Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840

Smile Per shkencen.

Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Nuk e di se kur shkruan dicka ae lexon vete ate qe shkruan, ose vetem shkruan cfar te te vj ndermend!!!
    Nuk i kuptoj te krishteret, pse vetit njerezore mundohen tia atribojne Perendise?!!! Dhe interesante eshte se kur po bejne kete pune, futen aq shum ne qorrsokak ( rruge te verber ) sa qe kjo rruge kthehet ne nje lavirint per ta ne te cilen enden ne pafundesi dhe kete nuk e kuptojne.
    Pra nese e Lexojme me kujdes postimin e Albanit del qe PERENDIJA eshte DASHURI qe doemosdo te ket pasur nje person, force, tjeter me te cilen te ndaj ate "dashuri"!!!
    Pra ketu hyn ne pune "Biri i Perendise" si nje "person" tjeter me te njejtat veti si Ati ?!!
    Te nderuar forumista , Albani a predikon ketu nje fe monoteiste ose Politeiste?!!
    A jam une qe e kuptoj keshtu qe Albani na tregon se sipas Bibles paskan qene "dy" Zotra ,Biri dhe Ati , ose eshte Albani ai qe flet ose shkruan gjera te pallogjikshme !!!

Perendija nuk kufizohet me shkencen, ketu e ke drejte, por Perendija shkencen e ka krijuar ( mendoj ligjet fizike , kimike etj etj ) qe njerezit te kuptojne perendine ne menyre te sakte!!!
    Pra shkenca nevoitet sic e thash per te kuptuar Perendine ne menyre te sakte!!
    E di ti qe edhe ato fiset primitive qe jetojne rreth brigjeve te lumit Amazon, besojne ne Perendi , njelloj si puna e jote edhe ata nuk bazohen ne shkence ( sepse nuk kane lidhje me shkencen) , tani nese i permbahemi llogjikes tende se per mes sheknces nuk njihet Perendija , atehere del qe edhe ata fise besojne ne menyre te vertete dhe te drejte.
    Edhe dicka , shkenca ka bere shum gjera, qe ti sot je duke i perdorur duke filluar nga interneti e deri tek gjilpera!!!
    Zoti ka krijuar ligjet , njeriu per mes sheknces i ka zbuluar ato ligje dhe ka prodhuar gjera te ndryshme, andaj mos thuaj se sheknca nuk ka be asgje per neve!!!

Gostivari_usa
    POR NUK KA ZBULUAR DOT PERENDINE

PRANDAJ PERENDIA ERDHI VET NE TOKE PER TE NA ZBULUAR VETEN E TIJ NESE TI NUK PRANON QE SE ZBULON DOT PERENDINE ME MENDJEN TENDE JE KRENAR DHE KRENARIA JOTE NUK TE LE TA NJOHESH

SIC E THE DHE VET SHKENCA ESHTE NE DOBI TE NJERIUT JO PER TE ZBULUAR PERENDINE POR PER TE GJERA TE PERDITSHME.
    A KA ZBULUAR NDONJE SHKENCETAR RUS AMERIKAN KINEZ ARAB APO EVROPIAN GJERE ME SOT ZOTIN ? JO. VETEM PERENDIA NA E ZBULON VETEN E TIJSIC EDHE SHKRUHET
    NESE TI FSHIHESH O PERENDI KUSH DO TE KERKONTE LLOGARI PER KETE TI JE ZOTI DHE NESE TI SHFAQESH HAPUR POPULLI YT DO TE GEZOHET.
    Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga albani1 Lexo Postimin
    Besimi im eshte ne nje qenie te vetme supreme , pra nje perendi i vetem por jo ne kuptimin absolut te fjales i vetem por i perbere ne tre njesi qe jane persona vetjak(Ati, Biri, Shpirti)

Bibla kete me tregon mua qe Perendia eshte trepersonal dhe jo nje personal.
    Dhe une e besoj sepse Jezusi me ka treguar kete gje ashtu sic ua ka treguar shume besimtareve te tjere.

Jezusi kur erdhi ne toke kishte dy natyrat ate njerezore dhe ate Hyjnore qe e kishte kete te fundit qe nga perjetesia ne perjetesi.

Pra une nuk besoj ne tre Perendi por ne tre persona qe jane nje Perendi.
    1*1*1+1

Tre persona nuk jane nje Perendi, nese tre persona kane veti hyjnore del qe jane tre Perendi!
    Duke u bazuar ne llogjiken tende , kush eshte me i fuqishem nga keto tre personat Perendi ?!! Ati , Biri ose Shpirti ?!!!
    Kush eshte "bokseri" ne mesin e ketyre tre personave dhe kush eshte "thesi" per te ushtruar!!

Gostivari_usa
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar Maska e ujkus
    Anėtarėsuar
    17-10-2006
    Postime
    327
    albano e ke bere lemsh kete muhabet fare qe thua ti .
    merre mor me shtrruar se nuk te denon njeri se mendon dhe llogjikon qe thua ti.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •