Close
Faqja 209 prej 1135 FillimFillim ... 109159199207208209210211219259309709 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,081 deri 2,090 prej 11341
    Kosovar me Zemer Maska e Yllushi
    Anėtarėsuar
    05-01-2008
    Vendndodhja
    Qaty dikund
    Postime
    38
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    O tru shperlar, ti cka di?
    E kam vene re se ketu njerzit ofendohen me fjal te renda kjo eshte gabim por nese mendoni se eshte mire vazhdoni.

Une siq thash edhe me lart nuk jam i specializuar ne kete drejtim ahhahaha se jam shume i ri por eshte me rendesi qe une te te ofroj ty dhe te tjerve fakte qe ju te bindeni qe ne kuran nuk ka asnje kunderthenje.
    Pastaj ke postimin e Gostivar_usa mendoj se askush me mire se ai sdo ishte ne gjendje te ta sqaronte kete pune e ka bere ne menyren me te mire te mundshme tash kisha pas deshire te dije arsyen tende pse nuk e beson librin e shenjt edhe para gjithe atyre fakteve qe sjelle ky liber hyjnore.

Respekto qe te jesh i Respektuar

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Ketu nuk te pergjigjem dot, sepse kete nuk e di, nuk kam qene prezent zotni.
    Si te duash teorine time , po ta jap.
    Por te te pergjigjem me fakte shekncore nuk mundem.
    Si teori eshte psh ajo qe mua me duket llogjike eshte psh ndryshimet gjenetike te Adamit dhe Eves ( Ademit dhe Haves ) kane qene krejtesisht te ndryshme.
    Asnje gjen qe ka pasur Ademi nuk e ka pasur Hava, kjo ben te mundur qe femijet e tyre te kene lindur me komplet variante te ndryshme gjenetike te cilet midis veti , mendj femijet nuk kane pasur as 5 % gjene te perbashketa. Icesti nuk do ta kisha quajtur per arsyeje se Ademi dhe Hava kane qene burre e grua , nqs se mendon per femijet e tyre , kisha thene , supozuar se ata jane shumuar me incest sepse nuk ka menyre tjeter llogjike qe mund te sqaroj shumezimin e tyre.
    Pr dua te theksoj se ma merr mendja se ngjashmerite midis tyre edhe pse kane qene vellezer e motra, besoj qe nuk kane pasur ngjajshmeri gjenetike.
    Ky eshte nje supozim i imi jo i garantur.
    Bere nje tentative ti pergjigjeshe pyetjes time lol......por ti the nje gje qe nuk the asgje,lexoje dhe njehere ca ke thene.
    ps.ose me mire lexo baptistin,si i eshte pergjigjur pyetjes,por mire ama ,se duhet tre muaj qe ta kuptosh ate qe thote baptisti nese e ke koken te mbushur me dogma. pekte lol
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga Yllushi Lexo Postimin
    E kam vene re se ketu njerzit ofendohen me fjal te renda kjo eshte gabim por nese mendoni se eshte mire vazhdoni.

Une siq thash edhe me lart nuk jam i specializuar ne kete drejtim ahhahaha se jam shume i ri por eshte me rendesi qe une te te ofroj ty dhe te tjerve fakte qe ju te bindeni qe ne kuran nuk ka asnje kunderthenje.
    Pastaj ke postimin e Gostivar_usa mendoj se askush me mire se ai sdo ishte ne gjendje te ta sqaronte kete pune e ka bere ne menyren me te mire te mundshme tash kisha pas deshire te dije arsyen tende pse nuk e beson librin e shenjt edhe para gjithe atyre fakteve qe sjelle ky liber hyjnore.

Respekto qe te jesh i Respektuar
    Cka di ti cka eshte respekti
    Kujt i duhet respekt nga trushperlaret apo me nje fjale papagallet. Aspak nuk me intereson mendimi i nje hiqi te programuar sipas shpellareve te shekullit te shtate e aq me pak te atyre te shekullit zero. Cfare respekti mund te kete nje qenie e pavetedishme perpos atij te frikes nga ndeshkimi i te fortit. Nje qenie e tille fundrrinore qe nderron 7 nicka per te postuar te njeten idiotesi qe nuk i ka pire uje askund asnjehere nuk meriton te marre fryme kot t'ua shpenzoje oksigjenin njerezve normal. Gostivari usa postoi te njejtin papagallizem kunderthenes qe mund ta besoje vetem nje kokebosh. Si s'te vjen turp nga vetja?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Kosovar me Zemer Maska e Yllushi
    Anėtarėsuar
    05-01-2008
    Vendndodhja
    Qaty dikund
    Postime
    38
    Cka di ti cka eshte respekti
    Kujt i duhet respekt nga trushperlaret apo me nje fjale papagallet. Aspak nuk me intereson mendimi i nje hiqi te programuar sipas shpellareve te shekullit te shtate e aq me pak te atyre te shekullit zero. Cfare respekti mund te kete nje qenie e pavetedishme perpos atij te frikes nga ndeshkimi i te fortit. Nje qenie e tille fundrrinore qe nderron 7 nicka per te postuar te njeten idiotesi qe nuk i ka pire uje askund asnjehere nuk meriton te marre fryme kot t'ua shpenzoje oksigjenin njerezve normal. Gostivari usa postoi te njejtin papagallizem kunderthenes qe mund ta besoje vetem nje kokebosh. Si s'te vjen turp nga vetja?
    O ty me te vertet qe qenke i krisur apo shume mendjemadhe kete spo arrij te kuptoj tek ty si guxone more edhe flet keshtu po kush je ty tregom qke bere ty ty qenke nje asgje apo nje hiq qe i pelqen vetem vetja e tyj leje more mos i ndegjo keto qe te bejne qejfin se ata vetem po te mashtrojne po te thojne qe je shume interesant hahhaha e ti mendon se me te vertet je ashtu ty qenke thjesht nje kerkush qe po bani sikur me qene dikush po llomotis ketu kishe po them diqka po ne realitet vetem se spo di as vet se qpo thua. Mundohu te gjesh rrugen e vertet dhe leji keto idiotsira se as ty e as kend tjeter nuk e kan shpene ne perparim pos ne humbje edhe ate te thelle keshtu qe te them te mos postosh palidhje . Une per dallim nga ty une nuk di te mirrem me individ siq ben ty po ty as kete sdi te besh si duhet.shko futja gjuma se po flet kot se kot ahhhh sorry ndoshta ende je ne gjume se po ty ishe zgjuar nuk do flisje keshtu.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Ty=ti per kete siperfolesin. Mos u keqkuptoni!

(cens.)

Gjithmonė kur kam qėnė i vogėl mė ka pėlqyer historia e Jonės tė cilin Perėndia e dėrgoi tek populli i Nivesė. Kjo histori ndodhet edhe nė Kur'an por ndryshe nga librat e tjerė nė kėtė histori ndodhet njė keqkuptim i vogėl

Nė Suren 7:145. Lexojmė
    E Ne e hodhėm nė njė tokė pa bimė (shkretėtirė), ndėrsa ai ishte i sėmurė.

"fa-nabadhnaahu bil-`araa“i wa-huwa saqeemun"

Sipas Sures 7:145 Jonah ėshtė raportuar tė jetė hedhur nė shkretėtirė, por kjo bie nė kontraditė me Suren 68:49 ku ėshtė raportuar se Jonah nuk ėshtė edhur nė shkretėtirė sepse mbėrriti mėshira e All-ahut

68:49. Sikur tė mos i afrohej atij mėshirė nga Zoti i tij, do tė hidhej nė shkretėrirė i demoralizuar. (pėrkthim i Sherif Ahmetit)

"law laa an tadaarakahu ni`matun min rabbihi la-nubidha bil-`araa“i wa huwa madhmoomun"

Eshtė interesante te citojme komentimin e Fetih Mehdiut qė i bėn Sures 68 :49
    Dhe vijojmė
    Dhe sikur tė mos i mbėrrinte mėshirė e Zotit tė tij do tė ishte hudhur nė vend tė shkretė dhe i urrejtur.

Unė thjesht nuk dua tė ofendoj njeri por do kisha dėshirė tė dija nga miqtė e mi Myslimanė nėse u hodh apo jo Jonah nė shkretėtirė?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KVS : 31-01-2008 mė 21:07 Arsyeja: cens. jashtė teme
    ☻/
    /▌
    / \ ...this is ... pergjigje.org

i/e regjistruar Maska e Musa`
    Anėtarėsuar
    05-01-2008
    Postime
    117
    Citim Postuar mė parė nga Dragut Lexo Postimin
    Silleni i herė kėt Musėn para pistonit para se tė lėshoni Bishėn
    noj morr tjeter knej?

i/e regjistruar Maska e Musa`
    Anėtarėsuar
    05-01-2008
    Postime
    117
    Po e nencmoni thellesine e cinizmit te tij. Ai me vetedije te plote tha "i sancos".
    ti perfundimisht je hipoteza e fundit e parezume, e darvinit per prejardhjen e njeriut nga majmuni.

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga Musa` Lexo Postimin
    ti perfundimisht je hipoteza e fundit e parezume, e darvinit per prejardhjen e njeriut nga majmuni.
    Hipotezat edhe mund lekunden - Por ti qe je Ligji i ngecjes se hallkes se evolucionit ne stadin me te ulte te tij...

Eh, Bukuroshi Vic (Musa) hebre i perzene nga Egipti prej grekut Ramzes menjehere pas Renies se Trojes dhe vdekjes se mbretit te fundit AT dardan. Mori rrugen per gyrbet e ua rrasi njerezve te vet e tu u kthy rruges e shkrujti Musafin

ne cilin stad te evolucionit ka ngecur halka juaj qe kurresesi nuk arrine e mbaje hapin me njeriun e bardhe perendimor.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Hipotezat edhe mund lekunden - Por ti qe je Ligji i ngecjes se hallkes se evolucionit ne stadin me te ulte te tij...

Eh, Bukuroshi Vic (Musa) hebre i perzene nga Egipti prej grekut Ramzes menjehere pas Renies se Trojes dhe vdekjes se mbretit te fundit AT dardan. Mori rrugen per gyrbet e ua rrasi njerezve te vet e tu u kthy rruges e shkrujti Musafin

ne cilin stad te evolucionit ka ngecur halka juaj qe kurresesi nuk arrine e mbaje hapin me njeriun e bardhe perendimor.
    Cila eshte lidhja mes renies se Trojes dhe debimit te "menjehershem" te hebrejve nga Egjipti?
    Aeneas Dardanus

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •