Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
alko17 nuk me kujtohet te me kesh paguar per te te ruajtur kopshtin. Nuk kam ndermend te merrem me interpretimet partizane ne se u zbrit apo u ngjit hekuri ne toke. Hekur ka pothuaj ne gjithe planetet e sistemit tone diellor, Merkuri dhe Marsi ne udheheqje. Merkuri bile ka edhe fushe magnetike e gravitacion.
Baptist, kush/si u krijua Kanuni?
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Me fal Styx por nuk e kisha qėllimin tė tė ofendoja e as tė mė ruash kopshtin mua. Ishte thjeshtė njė shaka dhe doja tė tė shihja nė kėtė temė edhe mė sepse ke njohje nė shumė lėmi gjė qė e ēmoj sepse mėsoj nga ti.
Dihet fare mirė se hekuri formohet vetem nė yje tė medhenjė qė i plotėsojnė kushtet.
Rrebeshi i meteorėve sigurisht qė ka goditur tėrė sistemin tonė diellorė dhe jo vetėm tokėn.
Mė thuani ju mua si qenka formuar hekuri pra nėse e pėrjashtoni mundėsinė e formimit tė tij nė yje? As edhe njė shkencėtarė qė e njeh mirė kėtė metal nuk thot se ėshtė krijuar nė tokė apo nė sistemin tonė diellorė, por se ėshtė metal jashtė tokėsorė i krijuar nė yje tė posaqėm dhe i sjellur mė vonė nė sistemin tonė.
P.s.Edhe jo 17 por 71
Why do people with closed minds always open their mouths?
Ka dallim midis profesionit te dordolecit te kopshteve shoqeruar me smileys me gjuhe jashte dhe debatit qe bej me Baptistin te cilin nuk e konsideroj sorre, gjithashtu. Sidiqofte.
Nuk mendoj se hekuri ka rene si shi asteroidesh, pervec po te konsiderosh si te tille mjegullnajen fillestare. Ju nxirrni nje varg te kuranit dhe e interpretoni. Une nuk hyj tek Dijetaret, tek interpretimi i te cileve bazohen fete. Por nuk jam as dakord me interpretimin qe ju i keni bere atij vargu. Ne nje teme tjeter, po ashtu nuk kam qene dakord me interpretimin qe i kene bere nje vargu tjeter. Por kjo eshte perqasje personale.
Me sa kam lexuar une, gjithe sistemi yne diellor (minimumi) mendohet te jete krijuar perafersisht ne te njejten menyre, me te njejtet elemente, dhe pak a shume ne te njejten kohe.
Kam shtruar nenje pyetje per Baptistin e cila duhej te ishte ne nje teme me vete. per mungese kohe e vura ketu.
Aeneas Dardanus
Jo "ju", por "ne" thuaj, sepse ju (astronomėt dhe gjeologėt) e pohoni njė gjė tė tillė dhe pėrputhet me atė varg.
Krijoni Kontakt