Close
Faqja 161 prej 1135 FillimFillim ... 61111151159160161162163171211261661 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,601 deri 1,610 prej 11341
    Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Mos ma nxjerni ket maxhupin se na ka shkatru shum,e doni edhe nje si ky te vjen perseri po do tju rrjep te gjall bre.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar mė parė nga fiso Lexo Postimin
    gjithekush ka te drejten te besoj ate qe doje, po ama nuk ka te drejten te shaje diēka qe nuk i perket dhe qe nuk ka aspak njohuri per ate fe, te shashe fene islame, nuk ju takon ju ...

sepse nuk jeni persona qe me aq kopetenca dhe vlera sa te flisni per te
    Para disa viteve kur i ndegjonim Shkiet (serbet) duke share Zotin, Diellin, Buken etj. na vinte per tu habitur, per tu qmendur, dhe thonim ēfar race e poshter jan keta Shkiet qe e shajne Zotin sikur kur hajne buke e djath.

Ne shqiptaret nuk e kemi pase kurre tradite, zakon e shprehi ta shajm Zotin, Buken, Diellin etj. Shqiptarin nuk e lejon ftyra, mentaliteti, kultura, karakteri dhe respekti te shaje ne ate menyre, por ē'ti bejme, na kan msue "vllezerit" tone ballkanik qe te mos kemi kurrfar fytyre, mentaliteti, kulture, karakteri dhe respekti.

Pra sot po i ndegjojme fjalet dhe sharjet me te poshtra te Shkieve nga goja e Shqiptarve. Bravoooo

Kan thane: "Qysh t'jenė moti ndrrohet gzofi" (d.m.th ashtu siē eshte moti duhet te vishesh), e na Shqiptaret duhet patjeter t'iu pershtatemi ballkanasve te tjere, kjo eshte e domosdoshme, ku ke pa qe ne mes te ballkanit te jesh njeri.

O na Shqiptart e qyrravt s'kemi t'gjalle pa Shkie, Grek, Tuqi e tash kohen e fundit edhe Arab. Na duhet sa ma shpejt me ba naj far konfederate me ta, ose sa ma shpejt me u ba koloni te tyne se ēkasmos msojme na prej tyne, krejt kemi me u knaqe tu msue sene t'reja prej tyne, asi far gjanash qe ma heret me pas ndodhe e me i pa n'anderr na Shqiptart, na kish ardh tan javen trishtim e gerrdi.

Vazhdoni keshtu vllezer, veq tepara, rroft vllaznim/bashkimi ballkanik, rroft "kultura" ballkanike, rrofshin te gjitha kultrat tjera (perjashtuar ate te paster Shqiptare), rroft mish-mashi kulturash sllavo-aziatike qe po e quajn "Kulture Shqiptare".

Tung
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zėu_s : 29-12-2007 mė 23:29

Volter.... Maska e Goldanitus
    Anėtarėsuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    328
    Citim Postuar mė parė nga vampiro Lexo Postimin
    o xhaxhi, mfal qe po te pys po ti kur shkrun je esell? e ke pa cfare kam pyt un? kot meqe te ra rruga ktej pra - hajt te flasim per patate te skuqura tashi
    Je nje person i jashtezakonshem. Di me shkru po sdi me lexu. Shume interesant. Lexoje vampiro njehere e mire se qka kam postuar une dhe me pas mund te tregosh nese jam esell, sepse esell nuk je nese din te shkruash mirpo esell je nese jeni ne dijeni ne lidhje me ate qe po e shkruani.

Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    Atėherė si njė shkėmb deti, ngrihet arapi)
    Atėherė n'luftė si turku, hidhet guximtari,

qerohu turko-afgan i felliqte ti do ta quash dikend emra. Boll ma, Avicen, boll se na lodhe mithen, boll ma me patriotizem afgan, arap, magjup, qyrran. A din ti me shkru nji (1) shkonje per shqiptaret, nje te vetme, vetem nje.

E dijme ne kush je ti,
    ti e cifti yt, qe neser ia shti flaken shqiperise vullnetarisht po ia kerkoi dikush prej arabije.

--
    se harrova:
    tradhetar!
    Tradhetar per ty na qenka qdo njeri qe te kundershton. Une tradhetar e quaj njeriun i cili e ofendon(tradhetar) njeriun e atdheut te tij.

Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    O babtist vetja si duket shum patriot eshte ka te duket me shum se sa je .
    Nuk do te thot qe nese je musliman nuk je patriot i Kosoves . Adem Jashari e Hamez Jashari qka ken ata ?
    Nuk je i vetmi ti patriot o burr i dheut .
    Une nuk po shoh pike patriotizmi, po quditem se ku mund te keni pare nje fije patrioti tek ky personi qe din te shkruaje shqipe. Patriote je nese ndjen dashuri ndaj vendit tend, nese e shpreh me vepra zemerimin tend ndaj armikut... dhe jo duke e fyer qdo te dytin shqipetar ketu ne forum. Patriot une nuk do t'i thosha njeriut i cili fshihet pas kompjuterit, i cili i di me se miri pasojat nese keto gjera-keto fyerje qe po ju adreson shqipetareve, i thote ne fytyre-balle per balle. Patriotizmi nuk tregohet duke ofenduar bashkeatdhetaret e tu.
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    Ty qe s'te vjen turp tia falesh me nje fjale te piste te kopjuar nga demagogjia harapoide token prej te ciles e ha buken e perditshme sikur qenka preone e jotja me tapi te turkut, ti do i japesh dikujte tru?

Ti shko haje buken e bajgen qe te takon andej ne turqi e ne azi, se token arberore nuk e pjerdhi askush po u fitua me gjak e u mbrojt me gjak per shekuj dhe serish do te mbrohet
    Ti do t'i tregosh dikujt kush cka ka krijuar. Shko tani gjeje ate ate shpifjeqe ua krijuam ne dhe kerko prej tij te ta krijoje nje bote tjeter se kjo eshte e jona. Krijese prej bajge. Trimi i turqise. Kapaciteti yt i sajeses prej bajge do i mesoje njeriut dicka. Robot primitiv pa tru. -Me keto ide pansllaviste turko-arabe do na shitesh edhe patriot tani.

Si s'te vjen turp prej vetes kur flet marrezira kaq qesharake? A e degjon ti veten se cfare idotesishe pjerdh nga vendi ku do te duhej ta kishe trurin?
    Forumista te nderuar vetem lexoni njehere se qka ka postuar. Une ende ne jeten time nuk kam ndegjuar per ndonje robot me tru. Nese ka menduar per vetveten atehere eshte gabim i imi-kerkoj falje.

Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Dmth kur vjen koha per tu mbrojtur shqiptaria neve ikim si hijenat!!!
    Okay! Ku ishe ti kur mbroheswhte shqiptaria ne Kosove, Presheve dhe Maqedoni !!!

Po mos ore burri i dheut , mos fol keshtu se nuk te ka hije. Askush nuk te thote te pranojsh islamim , por nuk te ka hije ti ofendojsh vellezerit e tu shqiptar qe jane musliman ( me siguri do te marr pergjigje per kete fjali prej teje duke thene se shqiptaret musliman jane vellezer te arabeve e jo te shqiptareve - e them kete sepse kam degjuar edhe fraza te tilla feminore edhe me pare).

Te thash edhe me pare 99% e ushtareve te UCK-se kane qene dhe jane musliman , kjo verteton se musliman , mendoj shqiptaret musliman , nuk jane duke tradhetuar atdheun e tyre.

Gostivari_usa
    Po Gostivari_usa ketu keni te drejte. Mese 90% e ushterave te UĒK-se kane qene musliman, dhe sipas llogaritjeve te robotit primitiv i bie se 90% te ushtareve te UĒK-se kane qene tradhetar. Nese per te qdo musiman eshte ... atehere? Ne si komb qenkemi te gjithe tradhetare-me perjashtim te tij, i cili eshte nje hero, nje trim, nje zemerluan, nje patriot, nje...
    Imagjinata eshte me e rendesishme se dija sepse dija ka limit ndersa imagjinata perfshin tere boten

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Goldanitus, une per ty vetem nje pyetje kam:
    -Po u ngrit arabia ta pushtoje shqiperine; Hajt, kunder kujte do te luftosh ti?!!
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Allahu eshte ai qe vendos per fatin tend (sipas fese). Po ky burri qe po kundershtoni, ēka benete ky? Te vriste te falte, te ēonte ne xhehenem (Burrel), te jipte buke, te lente unet.. Profetet e tij ishin Mehmeti, Nexhmia...... Populli i lutej, i thurte sure.......
    Rrolin e Allahut e kishte...
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Nuk te fajesoj kurr thua se Kurani eshte nje apsurditet kompet, fundja si ka pasur mundesi qe nje arab nga siujdheja arabike te kete ditur keto njohuri, Ai vetem ka shpifur dhe cuditerisht keto "shpifje" dita dites dalin te verteta.
    Fundja apsurditet ekziston ne fuqine e kuptimit te gjerave nga mendja njerezore, pra Kurani eshte apsurditet pershkak te kapacitetit te trurit tend.
    Po shoh qe me paske cituar kur nuk kam patur mundesi te pergjigjem...no problem.....degjo ketu,ta marrim punen pak me seriozisht,shkenca nuk eshte pune arabesh me alucinacione qe shikonin endra me sy hapur,kurani dhe shkenca jane dy gjera krejt te ndryshme,njera eshte dogme dhe tjetra jo(zhvillohet vazhdimisht).........nuk dua te hyj ne hollesira me budalliqet e kuranit,e kam bere me pare,dhe pse shkrimet me jane fshire,tani nuk i lodh me duart kot.
    PS.staf i forumit.........ketu une jam tek ateizmi dhe shkruaj cfar te dua kunder feve,
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Kurani......fjala e mendjes se mjegulluar te dikujt qe shihte endra me sy hapur
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Postime
    4,907
    Sikurse te kishin liri njerzit te thonin ate qe mendojne per Kuranin dhe fene, dhe mos te kene frige nga represalit, atehere do ta shihnit se fjale e kuj eshte Kurani. Keshtu nuk guxon njeri ta thone mendimin, se e pret ndeshkimi, jo nga Perendia por nga te semurit fanatik. 1001 nate do te kishte me shume respekt. Dhune , dhune e veēse dhune, kjo e karakterizon kete fe.

Kombi mbi te gjitha

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Postime
    4,907
    Te thuash se Kurani ka lidhje me shkencen, eshte sikure te quajsh Somaline per shtetin me te perparuar ne bote.

Kombi mbi te gjitha

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Zeu_s po m'doket tu kan perzi edhe ty pak Allah e Krisht me Zotin, po ata asnjani Zot s'muj bahen.

Enverin nuk e kam ndi tu ia sha Zotin kurkujna se ia qike nanen popullit e s'kish kohe! Veq qaty: po jau shane nanen shkijeeeev', pik' e vi pertej Moske, e po ju thot' hajdeni he nanen jau hangsha se keni me hanger heker hahahaha

Kjo ke per Urime Festat (thuhet 'festat' se vitin e ri e feston secili per vete e ua uron tjereve qe festojne per veti e qe i ka per zemer, se viti i ri asht feste individuale e kush ka pse e feston per veti, e kush jo, ua uron atyne qe kan pse me e festue e gezohet bashk me ta e u thote nji-nga-nji urime festen, se dhe une po gezohna per ju)
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •