Mos ma nxjerni ket maxhupin se na ka shkatru shum,e doni edhe nje si ky te vjen perseri po do tju rrjep te gjall bre.
Mos ma nxjerni ket maxhupin se na ka shkatru shum,e doni edhe nje si ky te vjen perseri po do tju rrjep te gjall bre.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Para disa viteve kur i ndegjonim Shkiet (serbet) duke share Zotin, Diellin, Buken etj. na vinte per tu habitur, per tu qmendur, dhe thonim ēfar race e poshter jan keta Shkiet qe e shajne Zotin sikur kur hajne buke e djath.
Ne shqiptaret nuk e kemi pase kurre tradite, zakon e shprehi ta shajm Zotin, Buken, Diellin etj. Shqiptarin nuk e lejon ftyra, mentaliteti, kultura, karakteri dhe respekti te shaje ne ate menyre, por ē'ti bejme, na kan msue "vllezerit" tone ballkanik qe te mos kemi kurrfar fytyre, mentaliteti, kulture, karakteri dhe respekti.
Pra sot po i ndegjojme fjalet dhe sharjet me te poshtra te Shkieve nga goja e Shqiptarve. Bravoooo![]()
Kan thane: "Qysh t'jenė moti ndrrohet gzofi" (d.m.th ashtu siē eshte moti duhet te vishesh), e na Shqiptaret duhet patjeter t'iu pershtatemi ballkanasve te tjere, kjo eshte e domosdoshme, ku ke pa qe ne mes te ballkanit te jesh njeri.
O na Shqiptart e qyrravt s'kemi t'gjalle pa Shkie, Grek, Tuqi e tash kohen e fundit edhe Arab. Na duhet sa ma shpejt me ba naj far konfederate me ta, ose sa ma shpejt me u ba koloni te tyne se ēkasmos msojme na prej tyne, krejt kemi me u knaqe tu msue sene t'reja prej tyne, asi far gjanash qe ma heret me pas ndodhe e me i pa n'anderr na Shqiptart, na kish ardh tan javen trishtim e gerrdi.
Vazhdoni keshtu vllezer, veq tepara, rroft vllaznim/bashkimi ballkanik, rroft "kultura" ballkanike, rrofshin te gjitha kultrat tjera (perjashtuar ate te paster Shqiptare), rroft mish-mashi kulturash sllavo-aziatike qe po e quajn "Kulture Shqiptare".
Tung
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zėu_s : 29-12-2007 mė 23:29
Je nje person i jashtezakonshem. Di me shkru po sdi me lexu. Shume interesant. Lexoje vampiro njehere e mire se qka kam postuar une dhe me pas mund te tregosh nese jam esell, sepse esell nuk je nese din te shkruash mirpo esell je nese jeni ne dijeni ne lidhje me ate qe po e shkruani.
Tradhetar per ty na qenka qdo njeri qe te kundershton. Une tradhetar e quaj njeriun i cili e ofendon(tradhetar) njeriun e atdheut te tij.
Une nuk po shoh pike patriotizmi, po quditem se ku mund te keni pare nje fije patrioti tek ky personi qe din te shkruaje shqipe. Patriote je nese ndjen dashuri ndaj vendit tend, nese e shpreh me vepra zemerimin tend ndaj armikut... dhe jo duke e fyer qdo te dytin shqipetar ketu ne forum. Patriot une nuk do t'i thosha njeriut i cili fshihet pas kompjuterit, i cili i di me se miri pasojat nese keto gjera-keto fyerje qe po ju adreson shqipetareve, i thote ne fytyre-balle per balle. Patriotizmi nuk tregohet duke ofenduar bashkeatdhetaret e tu.
Forumista te nderuar vetem lexoni njehere se qka ka postuar. Une ende ne jeten time nuk kam ndegjuar per ndonje robot me tru. Nese ka menduar per vetveten atehere eshte gabim i imi-kerkoj falje.
Po Gostivari_usa ketu keni te drejte. Mese 90% e ushterave te UĒK-se kane qene musliman, dhe sipas llogaritjeve te robotit primitiv i bie se 90% te ushtareve te UĒK-se kane qene tradhetar. Nese per te qdo musiman eshte ... atehere? Ne si komb qenkemi te gjithe tradhetare-me perjashtim te tij, i cili eshte nje hero, nje trim, nje zemerluan, nje patriot, nje...
Imagjinata eshte me e rendesishme se dija sepse dija ka limit ndersa imagjinata perfshin tere boten
Goldanitus, une per ty vetem nje pyetje kam:
-Po u ngrit arabia ta pushtoje shqiperine; Hajt, kunder kujte do te luftosh ti?!!
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Allahu eshte ai qe vendos per fatin tend (sipas fese). Po ky burri qe po kundershtoni, ēka benete ky? Te vriste te falte, te ēonte ne xhehenem (Burrel), te jipte buke, te lente unet.. Profetet e tij ishin Mehmeti, Nexhmia...... Populli i lutej, i thurte sure.......
Rrolin e Allahut e kishte...
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Po shoh qe me paske cituar kur nuk kam patur mundesi te pergjigjem...no problem.....degjo ketu,ta marrim punen pak me seriozisht,shkenca nuk eshte pune arabesh me alucinacione qe shikonin endra me sy hapur,kurani dhe shkenca jane dy gjera krejt te ndryshme,njera eshte dogme dhe tjetra jo(zhvillohet vazhdimisht).........nuk dua te hyj ne hollesira me budalliqet e kuranit,e kam bere me pare,dhe pse shkrimet me jane fshire,tani nuk i lodh me duart kot.
PS.staf i forumit.........ketu une jam tek ateizmi dhe shkruaj cfar te dua kunder feve,![]()
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Kurani......fjala e mendjes se mjegulluar te dikujt qe shihte endra me sy hapur
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Sikurse te kishin liri njerzit te thonin ate qe mendojne per Kuranin dhe fene, dhe mos te kene frige nga represalit, atehere do ta shihnit se fjale e kuj eshte Kurani. Keshtu nuk guxon njeri ta thone mendimin, se e pret ndeshkimi, jo nga Perendia por nga te semurit fanatik. 1001 nate do te kishte me shume respekt. Dhune , dhune e veēse dhune, kjo e karakterizon kete fe.
Kombi mbi te gjitha
Te thuash se Kurani ka lidhje me shkencen, eshte sikure te quajsh Somaline per shtetin me te perparuar ne bote.
Kombi mbi te gjitha
Zeu_s po m'doket tu kan perzi edhe ty pak Allah e Krisht me Zotin, po ata asnjani Zot s'muj bahen.
Enverin nuk e kam ndi tu ia sha Zotin kurkujna se ia qike nanen popullit e s'kish kohe! Veq qaty: po jau shane nanen shkijeeeev', pik' e vi pertej Moske, e po ju thot' hajdeni he nanen jau hangsha se keni me hanger hekerhahahaha
Kjo ke per Urime Festat (thuhet 'festat' se vitin e ri e feston secili per vete e ua uron tjereve qe festojne per veti e qe i ka per zemer, se viti i ri asht feste individuale e kush ka pse e feston per veti, e kush jo, ua uron atyne qe kan pse me e festue e gezohet bashk me ta e u thote nji-nga-nji urime festen, se dhe une po gezohna per ju)
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Krijoni Kontakt