Close
Faqja 94 prej 1135 FillimFillim ... 448492939495961041441945941094 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 931 deri 940 prej 11341
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Gurracake
    A bit malplaced, don“t you think Borix?
    You have fallen in love with Borix,don't you think gurracake?duke pare qe replikon gjithmone Borix-in,konkluzioni ky eshte,dashuria eshte si feja,kur te bie ne koke!!!! mos e merr si ofendim,vetem pak humor

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2007
    Vendndodhja
    Ne bote
    Postime
    192
    Po, ti ! Apo ta shkruaj me te medha: "TI".

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    Citim Postuar mė parė nga ronydestroyer
    You have fallen in love with Borix,don't you think gurracake?duke pare qe replikon gjithmone Borix-in,konkluzioni ky eshte,dashuria eshte si feja,kur te bie ne koke!!!! mos e merr si ofendim,vetem pak humor
    hahahahhhahahhahahhahahha :

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Le te kthehemi tek mishi i derrit. Kam postuar disa fakte me pare, nga organizata perkatese amerikane. Le te komentojme pak mbi ato rezultate te kerkimit shkencor. Meqenese feja islame pranon shkencen, madje e konsideron nenbashkesi te saj, atehere pse nuk i pranon keto rezultate shkencore? Mos valle jane genjestra?
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2007
    Vendndodhja
    Ne bote
    Postime
    192
    Mi paske lexuar gjitha postimet e mia, qe konkludon nje gje te tille. Might be you have fallen in love with me? Sa per informim- une jam mashkull.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2007
    Vendndodhja
    Ne bote
    Postime
    192
    Cdo shkence eshte e vertete, Borix?

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    me falni nese dola pak si shume nga tema.
    Mendoj se nuk ke dale aspak nga tema, sepse ne fund te fundit per kete po diskutojme, ky eshte thelbi i debatit te pergjithshem me ceshtjet e fese islame.

Cdo shkence eshte e vertete, Borix?
    Meqenese shkenca behet nga njerezit, atehere gabimet faktike jane te pritshme. Gjithesesi, ajo organizate ka disa dekada qe merret me kerkime shkencore ne fushen ne fjale, dhe rezultatet jane aplikuar, nuk jane vetem te teorizuara. Rezultatet e aplikuara ne laborator kane qene te suksesshme, ashtu si rezultatet e nxjerra nga eksperienca ne boten reale.

Po, cdo teorizim shkencor e ka nje pikethyerje, ashtu sic mund te revolucionalizohet nje teori e tere, ashtu sic ka ndodhur historikisht. Por nga gabimet nxirren leksionet me me vlere. A nuk ia vlejne te rrezikojme ne favor te zhvillimit te races njerezore?
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Mi paske lexuar gjitha postimet e mia, qe konkludon nje gje te tille. Might be you have fallen in love with me? Sa per informim- une jam mashkull.
    Pse ve nick femre ateher,ndoshta ke orientim seksual pak te ndryshem nga te tjeret,gjithesesi une bera shaka,ta thashe mos e mer si ofendim

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2007
    Vendndodhja
    Ne bote
    Postime
    192
    Une vej ate nik qe mua me pelqen. Nuk edija qe tye ta vret syrin niku im. As nuk e mora si ofendim, por thjeshte te informova qe mos te krijosh dic ndaj personazhit tim.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Une vej ate nik qe mua me pelqen. Nuk edija qe tye ta vret syrin niku im. As nuk e mora si ofendim, por thjeshte te informova qe mos te krijosh dic ndaj personazhit tim.
    Sigurisht qe ve nick qe te pelqen,dhe mua sma vret aspak syrin,perkundrazi duket qarte qe je inteligjent(e),vetem se maybe jam ngateruar,anyway,let's give peace a chance

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •