Jam e pajtimit me kete, qe kjo fraze e imja "sepse dua" eshte e boshatisur, per rrjedjoje nuk eshte arsye.
Une doja te dij dic tjeter, qe per mua eshte me relevante. Sipas kendveshtrimit tim kjo, dhe pikerisht kjo, eshte kuintesenca e nje debatit te tille. Pyetje eshte keshtu dhe vlen per ateistet: " Kur e keni konstatuar qe jeni ateist? ". Arsyeja pse mua me intereson te dij nje gje te tille, eshte pak apo shume e derivuar nga kuptimi im ndaj se si une e perceptoj nje ateist. Une mendoj se nje ateist behet ateist kur nje dite e ka verifikuar qe Zoti nuk ekziston( sepse kete dmth ka fjala ateizme, dhe ne fakt ateizmet per kete deshmojne- qe nuk ka zot, dhe mund te besojne shume gjera tjera) Si e keni vertetuar kete, qe Zoti nuk ekziston? Cfar "mjete " keni perdorur lidhur me kete deshmim apo konstatim? Sepse ateistet qe i kam takuar kryesisht jane bazuar ne faktet e shkences, kur deshmojne qe Zoti nuk ekziston. Por besoj qe nuk jeni gjithe ateistet shkencetar, apo? Nuk mund krejt te jeni elita? ( Me falni, ketu ka dhe tallje. Kerkoj falje per kete, por vertete nuk kam mundur ta shkruaj pa nje fije tallje te tille)
Borix, je zgjuar nje dite ne mengjes dhe pe Gurracaken ne teleskop, por nuk e pe Zotin, dhe per rrjhedoje konstatove kete?( I am only kidding, but I`m damn good at taking advantage of the meaning of euphemism. hehehhe)
Krijoni Kontakt