>>> Drague, perfundimisht je simpatik!!!
> Me shkrive me pergjigjen. Sidomos kur shoh ate foton dhe i bashkoj me fjalet e tua krijojne vertete nje atmosfere komike. Respekt.
>>> Drague, perfundimisht je simpatik!!!
> Me shkrive me pergjigjen. Sidomos kur shoh ate foton dhe i bashkoj me fjalet e tua krijojne vertete nje atmosfere komike. Respekt.
La verita' ti rendera' libero!
>>> Tani ju jeni ata qe pretendoni se njihni shkencen apo jo? Dhe thoni qe shkenca kundershton kete , shkenca kundershton ate.
> Shkenca i ka mbyll hesapet me kete dhe ate.
> Gjersa dilni ne keto konkluzione duhet te jeni goxha afer me shkencen besoj.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga VOLSIV : 02-11-2009 mė 14:38
Gomarlliqet te kategorise "Une kam te drejte, po ti s`e kupton dot" jane veglat me te sterperdoruara te te paaftit...ose hipokritit. Gjej ndonje metode te re, apo harrova qe edhe per kete duhet aftesi.
Shko lexo Wikin tani per listen e filozofeve qe kane vrare veten qe te na shtangesh me "fakte".
P.S Po lexoje dy here se po vjen pastaj dhe po na flet per vetevrasjen e Shopenhauerit.
-
>>> Kavir te shoh pak te nxehur me duket?
> Mos te ofendova gje? Pastaj nese ti nuk e mendon si mua nuk u be qameti.
> Ti je i lumtur ne boten tende une ne timen. Rendesi ka te jesh i lumtur.
> Peace brother, uli armet!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga VOLSIV : 03-11-2009 mė 06:47
Barcelonist.
Ti mer dak, ke qejf t`i besh qejfin vetes.
Shumica e liderve jane besimtare?? Ku e di ti? Ti quan besimtar nje njeri qe vete ne Kishe/Xhami? Edhe Sadami i falej Allahut. Edhe Bin Ladeni deklarohet besimtar. Ti si mendon jane besimtare lideret e botes meqe deklarohen si besimtare?
Ti meqe shikon presidentin amerikan qe betohet ne Bibel dhe vete ne Kishe e konsideron besimtar? Po normal qe do veje ne kishe se nuk eshte budalla. Si do e fitoje perkrahjen e besimtareve amerikane po nuk shkoi ne kishe?
Sa per shkencetaret, u mbars mali dhe polli mi. Nga "gjithe ata" shkencetare nxore vetem Ajnshtajnin. Po mund te me thuash cfare besimi kishte Ajnshtajni?
Ajnshtajni besonte se kishte nje Zot, por iahte shume larg konceptit te Zotit qe ke ti si mysliman.
Sa per ilustrim. Ju mendoni qe Zoti krijoi Token dhe Adamin (alias Ademi) Ademi theu urdherin, Zoi e perzuri nga parajsa, etj etj pastaj Zoti permbyti boten. Pastaj dergoi profetet e tjere etj etj etj.
Kesaj superhistorie Ajnshtajni iu pergjigj me nje thenie epope:
ZOTI NUK LUAN ME ZARE!
Pikerisht pse permende Ajshtajnin tregove qe nuk e ke kuptuar se cfare do te thote kjo shprehje.
Volsiv.
Nuk kam ngritur armet qe t`i ul. Te tregova qe shprehja "une kam te drejte" nuk verteton veten. Kur te debatosh me argumente, pa bere "inteligjentin" me pyetje "inteligjente", flasim.
-
Obama deklarohet besimtar per ti terhequr besimtaret, pse nuk deklarohet jobesimtar per ti terhequr jobesimtaret
nuk eshte e nevojshme te besosh se a e perzuri apo e futi dikend ne parajz Zoti mjafton te besosh ne Zote dhe te derguarin e tije
Kavir
Shumica e besimtareve, jane besimtare sepse kane zhvillim te dobet trunor.
je shume poshte me kete shprehje
me e keqja eshte se fut ketu edhe gjeniun me te madhe te kohes:![]()
I'm MUSLIM and I'm proud
Krijoni Kontakt