Close
Faqja 981 prej 1135 FillimFillim ... 48188193197197998098198298399110311081 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 9,801 deri 9,810 prej 11341
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    Ok, qysh dush ti kuptoje une te tregova tash ti e din Tung.

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    >>> Gjeja me keqe qe kane njerzit eshte budallaleku.
    > Ajnshtajni thoshte: "Dy gjera jane te pafund, universi dhe budallalleku i njerzve. Per te paren kam ca dyshime".
    > Kjo lind nga e keqja qe kane zemer. Nje njeri qe eshte i mire, eshte edhe i urte dhe para se te flasi , degjon pastaj flet.
    > Nje njeri qe eshte i nxituar nuk mund te gjeje te verteten sepse te arrish kete duhet qetesi jo gallate pakuptim.
    > Kam kuptuar gjithashtu se dikush qe eshte ne erresire eshte xheloz per harmonike ku jeton tjetri dhe ben c'mos t'ja prishe dhe ta zbresi ne humneren pa drite ku ndodhet.
    > Une u jap nje keshille ketyre te pareve. Ju kuptoj qe nuk rrini dot pa folur per Zotin dhe doni t'ja tregoni edhe te tjereve por mos bini pre provokimesh por dhe mos haroni qe nuk i duhet kujt ndihma qe po jepni nese bini edhe vete.
    La verita' ti rendera' libero!

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga VOLSIV Lexo Postimin
    >>> Gjeja me keqe qe kane njerzit eshte budallaleku.
    > Ajnshtajni thoshte: "Dy gjera jane te pafund, universi dhe budallalleku i njerzve. Per te paren kam ca dyshime".
    > Kjo lind nga e keqja qe kane zemer. Nje njeri qe eshte i mire, eshte edhe i urte dhe para se te flasi , degjon pastaj flet.
    > Nje njeri qe eshte i nxituar nuk mund te gjeje te verteten sepse te arrish kete duhet qetesi jo gallate pakuptim.
    > Kam kuptuar gjithashtu se dikush qe eshte ne erresire eshte xheloz per harmonike ku jeton tjetri dhe ben c'mos t'ja prishe dhe ta zbresi ne humneren pa drite ku ndodhet.
    > Une u jap nje keshille ketyre te pareve. Ju kuptoj qe nuk rrini dot pa folur per Zotin dhe doni t'ja tregoni edhe te tjereve por mos bini pre provokimesh por dhe mos haroni qe nuk i duhet kujt ndihma qe po jepni nese bini edhe vete.
    nuk e mora vesh ku do te dalesh?

Majtas apo djathtas??

Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    Potuar nga AtheistNjė shėtitje e rastit nė pavionin e tė ēmendurve tregon se besimi nuk provon kurrgjė. — Fridrih Niēe

>>> Kujdes mos i beso shume Nices se ai per vete vrau veten.
    > Si mund te marresh per te sigurta fjalet e nje njeriu qe thjeshte konstatonte realitetin dhe nuk bente filozofi.
    > Ate mund ta beje kushdo, ai thjeshte ishte i pari qe pefaqesoi ate kendveshtrim.

Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    >>> Si u be kalimi nga imateria ne materie, ka njeri informacion te shkurter qe ta shkruaje ketu dhe ta lexojne te gjithe?
    > Dhe c'jane hallkat e humbura ne teorine e evolucionit?
    > Nuk pres pergjigje kalamajsh. Kush nuk di te shpjegoje, ti leri rradhen tjetrit.
    > Te pakten kush na lexon te kuptoje dicka, pervec gallates.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga VOLSIV Lexo Postimin
    >>> Si u be kalimi nga imateria ne materie, ka njeri informacion te shkurter qe ta shkruaje ketu dhe ta lexojne te gjithe?
    > Dhe c'jane hallkat e humbura ne teorine e evolucionit?
    > Nuk pres pergjigje kalamajsh. Kush nuk di te shpjegoje, ti leri rradhen tjetrit.
    > Te pakten kush na lexon te kuptoje dicka, pervec gallates.
    hajde na jep ti dottore informacion .te kunderten nqs. eshte e mundshme.

Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    >>> E dini te verteten e konfliktit fe-shkence?
    > Po ju a them une.
    > Fete kane nje kryetar dhe pozicionimi i ketij te fundit perfaqeson te gjithe ate qe ai udheheq dhe perfaqeson.
    > Por historikisht feja ka qene si mjalti ku turren grenxat per boten, pak a shume e ngjashme me partite tona sot.
    > Gjithmone historikisht drejtuesit nuk kane qene shenjtore por ndoshta shume mekatare. Duke nisur nga papet e mesjetes deri tek udheheqesit shpirteror mysliman.
    > Tani duke marre ne konsiderate keto qe thashe nuk me duket shume e drejte te thuash se feja eshte kunder shkences sepse njerez te veshur me petkun e priftit apo imamit kane mbajtur kete pozicion te tille mosbesues ndaj shkences.
    > Edhe dicka per ta mbyllur. Shkenca nuk ka kuptim te jete kunder Zotit gjersa pershkruan te verteten por e keqja eshte se njerez te fuqishem arrine te deformojne rezultatet e shkences. Se c'interes kane mund te kerkoni dhe do ta gjeni. Se sa e vertete eshte kjo mund te gjeni informacion plot ne internet si edhe per deformimin e historise gjithashtu.

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Nicja nuk ka vrare veten o shoku qytetar. Ishte Jezu Krishti ai qe vrau veten.
    -

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Edhe po te kishte vrare veten, kjo nuk paraqet patjeter nje minus ne vertetesine e teorive te tij.

Njerezit vrajne veten per arsye te ndryshme. Vetvrasesit jane jo rralle besimtare. Apo te pakten joateiste. Kjo tregon se te qenurit ateist nuk eshte patjeter shkak per vetvrasje, dhe qe vetvrasja nuk mund te interpretohet ne ate menyre qe vetvrasesi paska qene gabim ne mendimet e tija. Perndryshe do te duhej te thuhej se cdo vetvrasje (edhe e besimtareve) qenka deshmi per mossaktesine e mendimeve te tyre (te besimplota). Pastaj vetvrasja mund te kete qene e bazuar ne arsye shendetesore, ku njeriu vret veten per te mos jetuar ne vuajtje te renda nga shendeti i lige. E tjera arsye, te cilat mund t'i shfaqen secilit nga ne.

Nuk jemi ne forum qe merremi me mesimet e Nices. Eshte tere bota. Prej ministrive, neper univerzitete e deri tek shkollat preuniverzitare.

Kisha e xhamia duhet te kuptoje sa me heret se jane mposhtur kohet e mbylljes se bisedave me urdher e kercenime, me tabuizim e stigmatizim. Eshte koha e luftes per ekzistence intelektuale e kishave e xhamiave, jo me pak.

*

Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    [QUOTE=Kavir;2470988]Nicja nuk ka vrare veten o shoku qytetar. Ishte Jezu Krishti ai qe vrau veten.[/QUO

>>> Kishe te drejte e ngaterrova me vdekjen e nje filozofi tjeter.
    > Thjeshte me kujtohej fundi tragjik i tij. Fundi i tij nuk paska qene vetevrasja, kerkoj edhe nje here falje sidomos per ata qe na lexojne.
    > Gjithsesi pati nje fund tragjik, nje ezauriment nervor per shkak te krijimtarise se madhe te tij. (Sipas enciklopedise wikipedia).
    > Por vetvrasjen e Krishtit nuk e gjeta ne enciklopedi.
    > Apo ti e nenkupton per shkak te vendimit qe mori mqns nuk reagoi kur e akuzonin?
    > Po pse ndryshon mendje lehte ti sado te te them une nje te vertete? E njejta gje ishte me Krishtin. Kujt t'ja thonte ai qe mos me vrisni se kam te drejte?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •