Close
Faqja 98 prej 1135 FillimFillim ... 4888969798991001081481985981098 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 971 deri 980 prej 11341
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Per ronydestroyer dhe xfiles.
    Un do ti kisha spjeguar po te njejtat qe ke aty po me fjal tjera, me fjal tjera aty i ke te spjeguara me mir se sa do ti spjegoja un,dhe disa prej temave jan diskutuar ne forum.
    Perndryshe, nese doni qe un te mbroj diqka konkretisht ateher urdheroni ...?
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcėn e njė populli

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga celyy
    Per ronydestroyer dhe xfiles.
    Un do ti kisha spjeguar po te njejtat qe ke aty po me fjal tjera, me fjal tjera aty i ke te spjeguara me mir se sa do ti spjegoja un,dhe disa prej temave jan diskutuar ne forum.
    Perndryshe, nese doni qe un te mbroj diqka konkretisht ateher urdheroni ...?
    Te te jap edhe une ca sajte per agnostiket dhe ateistet se ata i spjegojne me mire se une,jo jo une se bej kete,pse me k.o.q.e.t e te tjereve do mburresh ti,une po te them ty na sill ndonje fakt,qe te jete bindes.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-08-2007
    Postime
    192
    mbase vete zoti ka dashur qe njerezimi te kete shume fe, ne menyre qe njerezit duke debatuar mes tyre ta mbajne te fresket dhe ta persosin besimin tek ai.keshtu si debatojne disa bejne dhe vete perendine te cuditet.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    jo zoti ska deshte te ket shum fe
    kete e ka bere njeriu
    e para fe e vertet ka qen feja krishtere po ata e kan mbajtur deri ne momentin kur e kan shpall jezusin zot
    tani fe e vertet eshte islami

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-08-2007
    Postime
    192
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    kete e ka bere njeriu
    e para fe e vertet ka qen feja krishtere po ata e kan mbajtur deri ne momentin kur e kan shpall jezusin zot
    ku e di ti qe ska desh. apo pi kafen mjes per mejes me zotin ti.

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    o beatles nuk di sa ke njohuri ti per fene ( mos e merr si ofendim )
    dhe nuk di sa e ke lexu kur'anin
    vetem nje fe e perfaqson zotin gj.sh e ajo eshte kur'ani ti thuj qka te duash se nuk po me intereson qaq shum mendimi jot ti ndesh besoje ndesh jo un me zor nuk mundem te ta imponoj besimin tye a tjeter kuj

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    kete e ka bere njeriu
    po pra , si puna e qeverive,
    e para qeveri e vertete ka qene nena parti, po ne e mbajtem deri sa vdiq enveri.
    Tani qeveria e vertete eshte ajo demokratike.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-08-2007
    Postime
    192
    o beatles nuk di sa ke njohuri ti per fene ( mos e merr si ofendim )
    dhe nuk di sa e ke lexu kur'anin
    vetem nje fe e perfaqson zotin gj.sh e ajo eshte kur'ani ti thuj qka te duash se nuk po me intereson qaq shum mendimi jot ti ndesh besoje ndesh jo un me zor nuk mundem te ta imponoj besimin tye a tjeter kuj
    une kam aq njohuri per fene sa me mjaftojne per veten time.po nje gje duhet te dish se une nuk e kam lene besimin tim qe tma mesosh ti ketu ne forum.une bera vetem nje sugjerim,dhe nuk e kuptoj se ku eshte pjesa qe te ka irrituar.se dyti "kuranin " e kam lexuar dhe e rrespekroj, por dua te them qe pyetja "a e ke lexu KURANIN, eshte per mua karakteristike e injoranteve dhe atyre qe shkojne qorrazi ne besim.ti mbase e ke lexuar kuranin por nuk ke kuptuar asgje ne te(keshtu me duket mua te pakten).se treti, sipas mendimit tend ato qe nuk e kane lexu kuranin ,mos duhet me i fut ne burg per kete.dhe se kateri per te shku nga shqipnija ne kosove ka disa rruge (kur per te shku ne kosove) po per te besu zotin e madh duhet vetem nje rruge me pas?.se pesti .sipas mendimit tim zoti e krijoje njeriun dhe i dha atij lirine absolute te veprimit (qe askush nuk ja ndalon)madje edhe mundesine per te mekatuar(vjedhur, vrare,etj).por krahas kesaj i dha edhe lirine absolute te mendimit.per te kuptuar ate qe do te bente, ose ate qe beri.tani dua tju bej nje pyetje: a eshte fetare tja marresh njeriut keto liri qe i dha atij vete perendija?sot kohet kane ndryshuar.po ti presesh doren atij qe vjedh,(nuk do te thote qe ke zhdukur hajduterine) , perkundrazi i ben edhe me profesionista hajdutet e tjere qe sjane kapur akoma.po te ndertosh nje shoqeri te moralshme dhe punetore athere ska nevoje askush me te vjedhi.dhe e fundit -mrekullia e njerezimit qendron tek larmija e tij. tek rracat, popujt, kulturat, gjuhet, folkloret dhe tek besimet.pa kte larmi njerzimi do ti perkiste botes shtazore si specia HOMO NON SAPIENTISse ....nejse spo e them.

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    te thash ne fund te fjalis nuk e kam shkruar per te ofenduar se nuk te njoh e nuk e di sa ki njohuri per ate e shkruajta pa ofendim
    as un nuk e kam ndermend qe ty e as dikuj tjeter tja imponoj besimin ti per vete ndesh beso e ndesh mos beso eshte qeshtja jote
    jo asnje pjes nuk me ka irrituar edhe se di pse u shprehe qashtu
    sdi a une kam mbet larg shkences a sdi qka eshte bere te gjith po ma lexojn mendimin tim
    o shoqi kurr nuk kam thene e as mendu per kete qe kush nuk e lexon kur'anin te futet ne burg se kjo eshte mese absurde
    po ne kete pajtona me ty qe i dha lirin per te zgjedhur ne mes te keqes dhe te mires dhe qe askush nuk mund tja merr kete liri perveq zotit gj.sh

.:: Garda e VjeTeR ::. Maska e engjulli_peje^
    Anėtarėsuar
    15-11-2002
    Vendndodhja
    Jetoj ne Hen Ne Boten E Dashuris ,Larg Fierit Tim Te Dashur Larg Miqeve TE Mi Edhe Shqiperis.
    Postime
    430
    Citim Postuar mė parė nga ronydestroyer Lexo Postimin
    Nese supozojme ekzistencen e zotit qe eshte nje pse ka kaq shume fe te ndryshme(se bashku me te gjitha sektet dhe nensektet e tyre)kaq kontradiktore me njera tjetren(dhe brenda seciles fe sekte totalisht kontradiktorme njeri tjetrin).pra kush sekt esht ai i verteti,une jam agnostik,ma mbushni mendjen te behem pjestar i sektit tuaj
    Normale qe 1 zot eshte per te gjithve.
    E ke parasysh RRushin qe ka kualitete.ose varijete rushi Prap rrush mbetet.dhe Kshu eshte dhe puna e feve.Gjith secili Beson ne Fene e vete.Por ne te njejtin Zot.

ronydestroyer
    Ti duhet te besosh ne fen tende qe ke ,ose munde te rrish dhe pafe qe te mos besosh,Eshte e Drejta jote e Zgjelljes.smunde te te japi njeri mendimin per te besuar ne nje fe.Per mendimin time eshte Pyetje Absturde.
    FieRaK

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •