Duhet te riathdhesohen nje % e madhe e ekstremisteve, te tjeret te integrohen, kjo s'osht racizem, por dashuri per vendin e tyre. Ne kete vend qe jetoj une, populli e urren pa mase islamin dhe islamistet, por edhe te huajt (fatkeqesisht), por fatkeqesisht politika eshte asi soji, pra me vet fajin e popullit qe i voton ata.
http://news.bbc.co.uk/hi/english/sta...ht/denmark.stm
E djathta ekstreme eshte shpresa e vetme, perndryshe evropa eshte e humbur, i presin 11 shtatoret e tjere. Keta po i kercenojne ne shtetet e tyre, e ndersa liberalet e majte (te cilet jane ne pushtet) po shohin endrra me sy qele, deri sa ta kuptojne se jane qu 'jerem'.
Europianizimi i ka shkalluar disa
Qetėsi burra dhe gra, se nuk ka lezet tė degradohet nė kėtė mėnyrė muhabeti. Cabohetkeshtu, njėēik mė shum respekt pėr moshėn se sa je ti dhe nja tre katėr vite sipėr ka djalin Saura, lėri tė tjerat pastaj qė ka gra, burra, femra, djem qė i vritet syri me fjalor tė till. Tė gjithė e shkelim po deri me njė farė mase, jo kaq banalisht.
Mė sė shumti me pelqeu kjo foto.
![]()
ai debili nobelist? ai debil eshte sepse me sa duket nuk ka stocks tek kompanite e armatimeve por tek ato te "jeshilet" dhe merr nje rroge te majme, perfiton shume nga grants, gifts dhe prizes..
botes i duhen hajvanet fetare ata mbajne nje industri armatimesh gjalle dhe konkurenca per job market eshte me e vogel sepse keta psikopatet i futen industrise se fese. nje balance perfekt dhe jam i frikesuar nese ky balanc prishet.
ky debili nobelist duhet ta qepi gojen gojen. a ka me realist se kaq?
europianet jane gay
E di ēfarė do tė thot tė marrėsh ēmimin Nobel? Epo ik lexoje "Blogun e Aflred Nobel" dhe hajde thuajė qė Sapolsky qenka debil ti dhe disa tė tjerė jeni tė zgjuar. Tė gjithė qė mohojn Islamin ti i portretizoke (Idiota, budallenjė, skicofren, injorant) e mė the e tė thash. Palose gjuhėn dhe mbaje brėnda kur nuk ke big balls pėr ta kundėrshtuar dhe ja hedhur poshtė atė tezė Mr. Sapolsky-t. Na thuajė ndonjė Muhaxhedin qė ka fituar njė ēmim Nobel pėrveē nobelistit Turk "Orhan Pamuk" me librin "Unė jam e kuqja".
Nuk ja vlen tė diskutosh asnjė sekond me ju, pasi ėshtė totalisht humbje kohe. Kur mė mirė e vras duke shtuar humorin me ndonjė cep sesa tė mundohem tiu tregojė tė vėrtetėn e hidhur ju tė verbėrve.
Krijoni Kontakt