Close
Faqja 921 prej 1135 FillimFillim ... 4218218719119199209219229239319711021 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 9,201 deri 9,210 prej 11341
    Citim Postuar mė parė nga paridi26 Lexo Postimin
    po aman e burri i dheut ,se kur fusni edhe Oriana Fallacin ke intelektualet ,mos nglet qen e qete pa u be intelektual,ajo ishte nje gazetare skandaloze dhe nje shkrimtare idiote,beri emer vetem sepse ushte dashnorja e grekut dhe shkruajti ca pislliqe mbi i slamin.
    Bravo, eshte nje koment mjaft inteligjent. Nga ato tjerat qe shkrova, ke ndonje gje te kundershtosh??

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-08-2009
    Postime
    102
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    ēere thu merr ,ēa shkolle je to bo ti merjahu ,me thone te drejten s'po ma mush menjen si rob me shume shkolle ti muve ,se per zotin do isha shume e knoqme te dilshin sa me shume Tironca me shkoll.
    E para s'jam Tironc,e dyta une jam 17 vjec,s'kam si te krahasohem me masterat e tuja zogu... Si ca shkolle,jo tgjith shqiptaret ikin ka ti coj era me shpres me gjet pun,nfakt ke sa te dush qe e bojn shkollen ne Cambridge/Oxford.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga gerrard73 Lexo Postimin
    Oriana Fallaci mund te jete edhe denuar nga ndonje gjykate komuniste, eshte pikerisht kjo demokracia e tepruar qe rrezikon te shendrrohet ne nje arme vdekjeprurse per Europen. Jemi te merzitur me protestat kunder intelektualeve europian, qe shpesh here nuk limitohen ne protesta por edhe ne eliminimin e tyre fizik. Oriana Fallaci ishte e denuar me vdekje nga ata pseudopacifistat islamik. I ndieri Van Gog e pagoi me jeten e tije, vetem se mori guximin te publikonte nje kortometrazh mbi jeten e grave ne vendet islamike. Jemi te merzitur me protestat e njeanshme qe disa grupe no-global apo qendrat sociale qe nuk jane gje tjeter vetem komunista te deshtuar. Jemi te merzitur me protestat e njanshme kunder Shteteve te Bashkuara apo Izraelit, ndersa kunder islamit nuk duhet protestuar, sepse rrezikon t'i ofendosh. Nuk mund te vazhdohet me, qe t'u mbyllet goja intelektualeve europian, sepse shteti i tyre nuk eshte ne gjendje t'i mbroje nga njerz qe perfajqesonje nje besim fetar te caktuar. Mund te kritikosh Papen e Romes mund te kritikosh Presidentin e Shteteve te Bashkuara, por islamin jo. Askush nuk eshte me i padurueshem se sa nje hipokrit.
    Djali te thash qe do iki ,hera e fundit qe shkruaj ,une komunizmin se dua se eshte diktatur dhe vij nga familje e djathte ,e dyta jam Europiane ,dhe e fundit nuk ndikohem nga zhurmat poshte e larte ,me kulturen qe kam di ti ndaj gjerrat.
    Jo po te ndertojme grupe nazi-fashiste tani per spastrim rracash .
    E dini shume mire se ēfare ndodhi me iden e ''superraces'',6 milion hebrenj te vrare ,jevfgj ,etj ,keni muzet ,filmat ,librat....
    Mos valle ti e ke zgjedhur vete qe te ishe i bardhe ?
    Po te kishe dale me ngjyre ,do ishe nje gabim ?
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Antar te nderuar, nuk jam imigrantėt qė e Islamizojn sot Evropėn, por autoktonėt !

Kotė e ka gazeta xenofobe e cila deshiron te keqen e imigrantėve.

Shiqone kete video.

Vetėm kėta persona kan konvertuar me mijėra bashkombas te tyre, qe pas kesaj, te konvertuarit kan konvertuar familjar te tyre e me gjer.

Islami ėshtė e ardhmja. A se keni ditur ?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-08-2009
    Postime
    102
    Jo po sikur tezja te ket L0qe... Po te kishte dal me ngjyr do ishte krenar per ca do ishte,po ja qe tezja s'ka L0qe.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga cabohetkshu Lexo Postimin
    Jo po sikur tezja te ket L0qe... Po te kishte dal me ngjyr do ishte krenar per ca do ishte,po ja qe tezja s'ka L0qe.
    Te kane ty k.oqe ne familje kjo mjafton psh per te pershkruar nje te bardhe Europian me shume shkolle'' gjoja'' ,hik o debil se sa shkolle ke ti dukesh nga edukata ne rralle te pare dhe nga menyra se si shprehesh ,kur behen dhe injorantet rracista te vrasesh veten ....
    Do preferoja te kisha komshi nje te huaj me ngjyre por te edukuar dhe kulturuar ,se sa nje te bardhe funderrine (qe kemi fatkeqsisht sa te duash ).
    Mua nuk me behet vone fare per fete se nuk ndjek asnjeren ,por i respektoj te gjitha ,si dhe zhgjedhjet e njerzve.
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Djali te thash qe do iki ,hera e fundit qe shkruaj ,une komunizmin se dua se eshte diktatur dhe vij nga familje e djathte ,e dyta jam Europiane ,dhe e fundit nuk ndikohem nga zhurmat poshte e larte ,me kulturen qe kam di ti ndaj gjerrat.
    Jo po te ndertojme grupe nazi-fashiste tani per spastrim rracash .
    E dini shume mire se ēfare ndodhi me iden e ''superraces'',6 milion hebrenj te vrare ,jevfgj ,etj ,keni muzet ,filmat ,librat....
    Faktikisht ketu nuk jemi duke folur per ngjyren e askujt. Ketu jemi duke folur per ideologji. Edhe fazhizmi ishte nje ideologji shkaterruese, pak a shume si islami, dhe nese dalim kunder fazhizmit sot, nuk besoj se mund te konsiderohemi racista. Apo jo?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar mė parė nga gerrard73 Lexo Postimin
    Faktikisht ketu nuk jemi duke folur per ngjyren e askujt. Ketu jemi duke folur per ideologji. Edhe fazhizmi ishte nje ideologji shkaterruese, pak a shume si islami, dhe nese dalim kunder fazhizmit sot, nuk besoj se mund te konsiderohemi racista. Apo jo?
    Racist je, te krahasosh fashizmin me Islamin eshte te jesh racist bir Racisti !

Pasojat e komunizmit, ende jan te dukshme.

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar mė parė nga paridi26 Lexo Postimin
    shiko se ne bashkin e kavajes ke nje fotografi te nje pishtari te vogel te demkracis,shko shikoje qe te me njohesh,dhe lexo ēka shkrunte gazeta rd per mua.nderkoh qe ty te nderronin panolinat.
    Uauu. Pishtari i Kavajes.
    Nje kavajs na tregon kujt i kthenim sumen????
    Keni filluar jeni bere humorista ju andej nga xhamia e Kavajes?
    -

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-08-2009
    Postime
    102
    Te kane ty k.oqe ne familje kjo mjafton psh per te pershkruar nje te bardhe Europian me shume shkolle'' gjoja'' ,hik o debil se sa shkolle ke ti dukesh nga edukata ne rralle te pare dhe nga menyra se si shprehesh ,kur behen dhe injorantet rracista te vrasesh veten ....
    Do preferoja te kisha komshi nje te huaj me ngjyre por te edukuar dhe kulturuar ,se sa nje te bardhe funderrine (qe kemi fatkeqsisht sa te duash ).
    Mua nuk me behet vone fare per fete se nuk ndjek asnjeren ,por i respektoj te gjitha ,si dhe zhgjedhjet e njerzve.
    Thuhet ik,jo hik. Persa i perket menimit tat per mu,s'e ke iden sa shum me rruhet...
    Po jam rracist,ti po deshe pallohu me na i tzi.
    Sa per shkollen time,s'ke goj me fol se nuk ia ke iden ku e boj un shkollen e se cfar shkolle eshte.
    Sa per menyren sesi shkruaj,shkruaj si tma haj palla,po s'te pelqeu mos mkthe pergjigje. Car robi mer ej,ter pordh. Ca bo ti anej ne Itali? Me shkollen tate sigurisht do kesh kap nai pune te mir.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •