Djali te thash qe do iki ,hera e fundit qe shkruaj ,une komunizmin se dua se eshte diktatur dhe vij nga familje e djathte ,e dyta jam Europiane ,dhe e fundit nuk ndikohem nga zhurmat poshte e larte ,me kulturen qe kam di ti ndaj gjerrat.
Jo po te ndertojme grupe nazi-fashiste tani per spastrim rracash .
E dini shume mire se ēfare ndodhi me iden e ''superraces'',6 milion hebrenj te vrare ,jevfgj ,etj ,keni muzet ,filmat ,librat....
Mos valle ti e ke zgjedhur vete qe te ishe i bardhe ?
Po te kishe dale me ngjyre ,do ishe nje gabim ?
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Antar te nderuar, nuk jam imigrantėt qė e Islamizojn sot Evropėn, por autoktonėt !
Kotė e ka gazeta xenofobe e cila deshiron te keqen e imigrantėve.
Shiqone kete video.
Vetėm kėta persona kan konvertuar me mijėra bashkombas te tyre, qe pas kesaj, te konvertuarit kan konvertuar familjar te tyre e me gjer.
Islami ėshtė e ardhmja. A se keni ditur ?
Te kane ty k.oqe ne familje kjo mjafton psh per te pershkruar nje te bardhe Europian me shume shkolle'' gjoja'' ,hik o debil se sa shkolle ke ti dukesh nga edukata ne rralle te pare dhe nga menyra se si shprehesh ,kur behen dhe injorantet rracista te vrasesh veten ....
Do preferoja te kisha komshi nje te huaj me ngjyre por te edukuar dhe kulturuar ,se sa nje te bardhe funderrine (qe kemi fatkeqsisht sa te duash ).
Mua nuk me behet vone fare per fete se nuk ndjek asnjeren ,por i respektoj te gjitha ,si dhe zhgjedhjet e njerzve.
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Thuhet ik,jo hik. Persa i perket menimit tat per mu,s'e ke iden sa shum me rruhet...
Po jam rracist,ti po deshe pallohu me na i tzi.
Sa per shkollen time,s'ke goj me fol se nuk ia ke iden ku e boj un shkollen e se cfar shkolle eshte.
Sa per menyren sesi shkruaj,shkruaj si tma haj palla,po s'te pelqeu mos mkthe pergjigje. Car robi mer ej,ter pordh. Ca bo ti anej ne Itali? Me shkollen tate sigurisht do kesh kap nai pune te mir.
Krijoni Kontakt