Plako, ke qenė ndonjėherė nė Kosovė?shembuj te jap boll.
sa per statistika nuk jetoj ne Kosove.
Sa kosovarė pėrafėrsisht i njef?
Jacko lista eshte e gjate e ngjashmerive kosovar-turq ( ata qe kam njoht ) por e vetmja diferenc qe kam verejt ndermjet tyre eshte Gjuha ( sjam i sigurt per ket )
O Minar kam njoht sa 2-3 her fshati yt ne Kosove dhe te gjith i kam njoht ne mes te Europes, nuk e imagjinoj si mund e jen ata te Kosoves ...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Homer : 29-08-2009 mė 06:34
D'Oh!
Heeej o Homer a je nė vete ti? A ke pa kosovarė najherė?Jacko lista eshte e gjate e ngjashmerive kosovar-turq ( ata qe kam njoht ) por po te thom te vetmen diferenc ndermjet tyre: Gjuha ( sjam i sigurt per ket )
Ti ēfarė gjuhe flet? Ēfarė krahine je ti? Ēa po tė doket ty vetja ma shqiptar se dikush tjetėr?
Ēa ki ti shqiptare pėrveē kėsaj gjuhe letrare qė e ke mėsu nė shkollė (edhe kjo ka plot orientalizma)??????
Ani IDIOTĖSI tė tipit: Lista e gjatė, ndėrkohė qė nuk ėshtė lista askund.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Testim : 29-08-2009 mė 06:45
Mos rrej se midis Prizerenit nuk mirret vesh a je nTurki a nKosove .
I vetmi vend qe mundesh mi ndi njerzit tu fol turqisht sepse askund tjeter .
Ne Kosove jo e per jashte eshte pune tjeter .
Duhet me bo dallim mes kosovarve jashte dhe aty brenda.
o goldi per ata qe jane jashte eshte me ndryshe , se kan karakterin e kosovarve ne Kosove. E per ata qe jane jashte nuk e ve ne dyshim keto qe thua.
E kur smundesh mi imagjinu se paku mos fol hiq .
E qfare kem te perbashket ne me turqt??? Gjuhen ??? Dukjen ???? Kulturen ????
E qfare kem te perbashket me shqiptaret ne ??? Gjuhen ?? Dukjen ??? Apo Kulturen ?????
Bej llogarit vet .
Veē tjerash ēfarė kemi tė pėrbashkėt me ata bukėshkalėt e diasporės qė era shqiptar nuk u vje???
Krijoni Kontakt