Close
Faqja 911 prej 1135 FillimFillim ... 4118118619019099109119129139219611011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 9,101 deri 9,110 prej 11341
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    Citim Postuar mė parė nga Luarasi Lexo Postimin
    Teizmi ne Maqedoni eshte me i shprehur pershkak te represionit sllavokomunist mbi popullaten shqiptare atje. Programi i sllaveve ishte qe, shqiptaret ti lene te pa shkolluar dhe ate e kane aritur nepermjet te fese. Shumica e hoxhallareve ishin njerez qe punonin per sistemin duke propaguar qe shkolla eshte haram. Ne Maqedoni ka ende fshatra qe shkollimin e femres e konsiderojne si tabu, por nuk u mungon shkolla sepse kane ngritur nga dy xhami per cdo fshat atje. Kush e di sa te kete islami epersi ideologjike, realiteti flet ndryshe dhe tregon qe ku ka kapur ajo dore ka mbjellur vetem injorance dhe harbuteri.
    si poer shembull ne peru ?ne brazil?ne costa rika?ne mexsike?ne etiopi? e kshu me rrall?

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Sa i paske njoft 2-3 ?? Apo ne cilin rajon ??? Ndoshta ka Prizereni se tjera kah nuk ka shanc

Per ku je tu fol goldi ????
    Ai e ka fjalen xhamia aty ku banon.Sepse nuk i njef njeri,dhe kur bie muzgu shkojne tinazi ne Puff(shtepi publike e legalizuar nga shteti).Hajne makarona ose oriz tere javen(kursejne) dhe ja rrasin ne darke ne Beate Uhse Schop.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Testim Lexo Postimin
    Tė mungojnė:

1. Shembujt
    2. Faktet
    3. Statistikat
    shembuj te jap boll.
    sa per statistika nuk jetoj ne Kosove.

Prenku i Dalmatėve
    Anėtarėsuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Nė dritėn fosforike qė lėshojnė varrezat gjatė natės
    Postime
    1,008
    shembuj te jap boll.
    sa per statistika nuk jetoj ne Kosove.
    Plako, ke qenė ndonjėherė nė Kosovė?

Sa kosovarė pėrafėrsisht i njef?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar mė parė nga SystemA Lexo Postimin
    Ai e ka fjalen xhamia aty ku banon.Sepse nuk i njef njeri,dhe kur bie muzgu shkojne tinazi ne Puff(shtepi publike e legalizuar nga shteti).Hajne makarona ose oriz tere javen(kursejne) dhe ja rrasin ne darke ne Beate Uhse Schop.
    ke plotesisht te drejte
    xhamia me fal miku im po eshte shume e vertete kjo
    eurot qe marrin si ndihme per femijet i perdorin per ruset e rumunet
    hajr mos bashin si nuk jane tu ba
    JO SEKS PARA MARTESE

Į Я † ι $ † Maska e Homer
    Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Ne c'kuptim te kane dale turq?

Jacko lista eshte e gjate e ngjashmerive kosovar-turq ( ata qe kam njoht ) por e vetmja diferenc qe kam verejt ndermjet tyre eshte Gjuha ( sjam i sigurt per ket )

Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Sa i paske njoft 2-3 ?? Apo ne cilin rajon ??? Ndoshta ka Prizereni se tjera kah nuk ka shanc
    O Minar kam njoht sa 2-3 her fshati yt ne Kosove dhe te gjith i kam njoht ne mes te Europes, nuk e imagjinoj si mund e jen ata te Kosoves ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Homer : 29-08-2009 mė 06:34
    D'Oh!

Prenku i Dalmatėve
    Anėtarėsuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,008
    Jacko lista eshte e gjate e ngjashmerive kosovar-turq ( ata qe kam njoht ) por po te thom te vetmen diferenc ndermjet tyre: Gjuha ( sjam i sigurt per ket )
    Heeej o Homer a je nė vete ti? A ke pa kosovarė najherė?

Ti ēfarė gjuhe flet? Ēfarė krahine je ti? Ēa po tė doket ty vetja ma shqiptar se dikush tjetėr?

Ēa ki ti shqiptare pėrveē kėsaj gjuhe letrare qė e ke mėsu nė shkollė (edhe kjo ka plot orientalizma)??????

Ani IDIOTĖSI tė tipit: Lista e gjatė, ndėrkohė qė nuk ėshtė lista askund.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Testim : 29-08-2009 mė 06:45

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Kronikė Lexo Postimin
    Prizreni asht qendra e traditės Shqiptare ju qka dush thuni ma shum tolerance se Prizreni nuk ka gruaja muslimane martohet me burr Katolik manej Katoliki shkon blen pitajka per Ramazan bile bile asht e mujtun qe nese jeton me musliman apo nese gjendet ne te njejten pozitė (si psh ne pune) respektohet dej ne maksimum ku mundet edhe me agjėru edhe krejt qyteti i Prizrenit asht i mbushun me bredha prane festave te krishtlindjeve jo vetem ne prizren po sidomos tek dukagjinasit eshte e perhapur kjo harmoni fetare se ne vende tjera sidomos ne Shqipri/Maqedoni Muslimani krishterit syt sdo me ja pa e ata anasjelltas kjo po vrehet edhe ne forum!
    Mos rrej se midis Prizerenit nuk mirret vesh a je nTurki a nKosove .

I vetmi vend qe mundesh mi ndi njerzit tu fol turqisht sepse askund tjeter .
    Citim Postuar mė parė nga SystemA Lexo Postimin
    Ne Kosove jo e per jashte eshte pune tjeter .

Duhet me bo dallim mes kosovarve jashte dhe aty brenda.
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    ke plotesisht te drejte
    xhamia me fal miku im po eshte shume e vertete kjo
    eurot qe marrin si ndihme per femijet i perdorin per ruset e rumunet
    hajr mos bashin si nuk jane tu ba
    o goldi per ata qe jane jashte eshte me ndryshe , se kan karakterin e kosovarve ne Kosove. E per ata qe jane jashte nuk e ve ne dyshim keto qe thua.
    Citim Postuar mė parė nga Homer Lexo Postimin
    Jacko lista eshte e gjate e ngjashmerive kosovar-turq ( ata qe kam njoht ) por e vetmja diferenc qe kam verejt ndermjet tyre eshte Gjuha ( sjam i sigurt per ket )

O Minar kam njoht sa 2-3 her fshati yt ne Kosove dhe te gjith i kam njoht ne mes te Europes, nuk e imagjinoj si mund e jen ata te Kosoves ...
    E kur smundesh mi imagjinu se paku mos fol hiq .

E qfare kem te perbashket ne me turqt??? Gjuhen ??? Dukjen ???? Kulturen ????

E qfare kem te perbashket me shqiptaret ne ??? Gjuhen ?? Dukjen ??? Apo Kulturen ?????

Bej llogarit vet .

Prenku i Dalmatėve
    Anėtarėsuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,008
    Veē tjerash ēfarė kemi tė pėrbashkėt me ata bukėshkalėt e diasporės qė era shqiptar nuk u vje???

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    webcam or email ne tek tvsh21@yahoo.com
    Postime
    825
    Citim Postuar mė parė nga Kronikė Lexo Postimin
    E kunderta e Ateizmit perderisa ateismi eshte teori qe e kundershton ekzistencen e Zotit kurse ne teizm perfshihen te gjitha dogmat fetare dhe ata qe besojn ne Zot
    qenkan te luajt nga mendte keta teistet.

ateizmi vetem ne teori??? aha sa i painformuar je. eshte dhe ne praktike!!! mohimi i ekzistences se zotit.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •