Close
Faqja 9 prej 1135 FillimFillim ... 789101119591095091009 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 11341
    Me zemėr nė Shqipėri Maska e bond james
    Anėtarėsuar
    15-03-2003
    Vendndodhja
    shtet i bukur por jo si mėmėdheu
    Postime
    74
    Mė duket o rraku se e ke humbur pak rrugėn, edhe pse shqiptarėt e maqedonisė janė mė fetar se tjetra pjesė e popullit shqiptarė besom se janė shumė mė shumė patriotė se ata shqiptarė qė shkojnė nė greqi e gjikundė dhe e ndrojnė emrin e mbiemrin veē e veē me jetuar pak ma mirė dhe e kanė ndėruar jo veē fene e baballarėve por edhe atė tė stėrgjyshėve tė tyre.
    E dyta jo vetėm myslimanėt por gjith konfesionet monoteiste besojnė nė nji fuqi mbinatyrore thire si tė duash, e dhe populli shqiptarė nė maqedoni ka dobėsitė fetare tė veta, por pėr ty sqenka asgja qė, aq tė reja shqiptare bėjnė prostitucion jo prej qejfit tė tyre por me zor e bėjnė at punė pėr padronėt e tyre, dhe japin nji image shumė mė shumė negativ sesa popullata fetare shqiptare nė maqedoni besom se jamė 17 vjet nė zvicėr dhe asnji here skam ndėgjuar tė flitet pėr fundamentalizmin shqiptarė nė maqedoni, por pėrkundrazi flitet zi e ma zi pėr prostitucionin dhe drogėn nga kartelet e drogės shqiptare, mendoj qė ne duhet tė ulemi dhe ta pėrmisojmė imazhin e gjithė shqiptarėve nėse dojmė tė hymė nė europė, por pėrderisa na udhėheqin hajdutėt dhe drogirashėt , b_shitėsit smundemi me hy nė BE
    pėrshėndetje
    :^Globi

Me zemėr nė Shqipėri Maska e bond james
    Anėtarėsuar
    15-03-2003
    Vendndodhja
    shtet i bukur por jo si mėmėdheu
    Postime
    74
    ato njerėz qė ke takuar nė mal tė zi as qė janė shqiptarė por janė xhelatėt e popullit shqiptarė qė na kanė vrarė me shekuj iliria, sepse shumica e shqiptarėve tė malit tė zi sot janė nė USA, kosovė e tė shpėrndarė nėpėr europė ok, kurse njė pjesė e vogėl qė ka ngelur, janė nė guci, plavė dhe ulqin.
    pėrshėndetje
    :^Globi

raku
    i/e ftuar
    pikerisht per kete e kam fjalen une o james bond.
    cfare te keqe ka kur ndonjeri ndryshon fene?
    per ju shqiptaret e maqedonise ajo eshte gje e madhe ashtu sic po na e deshmon ti neve.feja eshte besim personal i atij njeriu.te ndrosh fene nuk do te thote te ndrosh kulturen ose identitetin e njeriut.ja ketu eshte problemi!!

i/e larguar Maska e Honezmi
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    287
    Postuar mė parė nga rakku
    [punoja me nje shqiptare tjeter ne afersi te new yorkut dhe ky i fundit ishte i martuar me nje grua amerikane qe e kishe takuar ne disko dhe me vone u martuan.pastaj ai i kishte kerkuar gruas se tij te mbulohej me perce sepse ashtu ja kerkonte feja atij.kur shkov ne shtepine e ketij shoku me emrin ramadan ,ja pashe gruan te mbuluar me perce edhe brenda shtepise dhe u cudita se ajo ishte amerikane dhe ishte mesuar me kulturen e vendit te saj.perseri ky shoku nuk me prezantoi me gruan e tij dhe vazhdoi duke thene se ja kishte kerkuar te mbulohej me perce para se te martoheshin.edhe ne murin e tij kishte si pune qilimesh te varura me shkronja arabe.keta njerez e kane humbur fare ndjenjen e te qenit shqiptar sepse e konsiderojne te qenit mysliman me te rendesishme. [/B]
    ------------------------------------------------------------------------------------
    Ti je i "madh"o -rakku-!
    Me kete BROCKULLEN e fundit, me binde plotesishte, se je me i zoti dhe se NASTRADINI ne improvizimin e BOCKULLAVE.
    Po si ore nje "fanatik" u martua me nje grua qe e gjeti ne diskoteke!!!!Pale kjo gruaja qe flinte nate e dite ne diskoteke, na vuri dhe percen... bile dhe brenda ne shtepi?! Dhe kush nje AMERIKANE!!!!!!!!Hajde qyfire hajde ...Vashdo o -rokku- se me nxore merzitjen.ha...ha...ha...ha.....

raku
    i/e ftuar
    flm per pergjigjen iliri88.ashtu si e the ti eshte.po nuk binden keta njerez duke vazhduar ti menjanohen temes.

paqe dhe dashuri
    Anėtarėsuar
    23-12-2002
    Vendndodhja
    diku afer ketu
    Postime
    35
    O rakku hajde pra banu ti i pari qe ta nderrosh fene e pastaj te tjeret si te shohin ty ,ndoshta fillojn te marrin nj imazh te mire per ty ,por kjo qe thua ti ,nuk asht ashtu sepse ti po ben thirrje ne krishterizem e jo ashtu sic po pretendon ti ,ne shum mire po ta kuptojme qellimin tend ,kjo asht normale per neve sepse muslimanet gjithmone kan qene te sulmuar ne cfar do aspekti ,bile bile edhe nga bashkkombasit e vet ,neket rast shqiptaret.
    Po te trego dicka se gjithka ka ne ket rruzull dhe ne ket jet ,gjithcka te veprosh eshte e lidhur ngusht me fen ,
    Muhammedi deri sa ka nuk i *** shpallja ,ka qene njeriu me i dashur ne popull ,sepse njiheshte si njeri me besniku i asaj kohe ,per ate edhe mushriket pasurin e tyre e linin te ai ,kur shkoni te benin tregti,ndersa kur i erdhi shpalla ,urdhri per te thir ni Isalm ,ai person u shendrru ne njeriun me te padeshiruar ,ai u sulmua prej djemve te vellaut te vet ,bile ishte armiku me i madh i tij,qe dtth se ne ket bot gjithcka eshte e lifhur me fen me te cilen ti je, ja psh ,ti ne kete rast te pengon se pse ajo gruaja ka shami ,ti vet nje her thua se feja eshte e drejta personale e cdo kujt ,pastaj e kundershton ate sepse te pengon pa mas shamia e saj ,dicka shum jo e logjikshme per mendjen e fresket
    [COLOR=Lime]Selamualejkum ,Allahu na meshirofte me meshiren e Tij te madhe ...

raku
    i/e ftuar
    ti po me ben thirrje mua te nderroj fene?
    problemi eshte qe une nuk jam fetar.ja pra ky eshte ndryshimi me shqiptaret e shqiperise dhe ata te maqedonise.mos harro se gjysma e shqiperise nuk i perket asaj feje qe i perket zoteria jote.ketu se kam fjalen vetem per te krishteret dhe ortodokset por edhe ateistet dhe bektashinjte.e din ti zoteria jote se ka me shume kisha dhe organizata krishtere ne shqiperi sesa myslimane.une nuk po kerkoj ndryshim feje sepse e di ne c'nivel feja eshte ne vendin tim dhe jam shume krenar per ket.une e kam fjalen per ata ekstremista dhe me vlera antishqiptare qe na perfaqesohen si shqiptar.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    pėrjashtuar
    Postime
    1,008
    Rakku

Pajtimin tende me i88-shin dhe "sihariqet" qe po na i sjell dite per dite ketu dhe "kanosja" jote edhe me raste tjera "trillimiesh exklusive" si edhe pohimi yt se "ka nje shumice te madhe si keta" cet ne siperfaqe te te menduarit tend me prapaskene. Pasi na qenke ti ne Amerike (se bashku me kete ortakun tend i88) kryene punen tjeter ku e jo ketu. Ne e dijme se ne USA ka organe perkatese per keto pune si: FBI, CIA dhe perfaqesues te mjaftueshem te Mosadit (madje edhe UDBA, OZNA...). Ndaj, paraqitni ju keto raste ekstreme e mbase edhe do te merrni shperblim. Te tille si ju te dyte kemi pasur gjithmone dhe, per fat te keq, do te kemi edhe ne te ardhmen.

Cdo te mire!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Norēa.li : 20-06-2003 mė 10:41
    klipp&klar

paqe dhe dashuri
    Anėtarėsuar
    23-12-2002
    Vendndodhja
    diku afer ketu
    Postime
    35
    Se pari une do te kisha dashur ta di pergjigjen tende ,per pyetjen qe ta parashtrova pak me pare ,nuk me dhe pergjigje per te,ok?
    TUNG , me respekt
    [COLOR=Lime]Selamualejkum ,Allahu na meshirofte me meshiren e Tij te madhe ...

raku
    i/e ftuar
    ca thua ti o burr i dheut?
    une iliria88 nuk e njoh fare.une e kuptoj qe ky lloj realiteti eshte paksa i hidhur per ty dhe nuk te pelqen ta degjosh por ti nuk ke nevoje te ballafaqohesh me te.thjesht leviz ne nje teme tjeter se nuk po te prish njeri pune.cfare te keqe ka ajo qe them une?
    ne duhet ta ballafaqojme problemin perpara se te zmadhohet.sic e thashe me pare une jam thjesht patriot dhe nuk i perkas asnje lloj organizate.shpresoj qe te mirekuptohemi ne te ardhmen!!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •