Close
Faqja 893 prej 1135 FillimFillim ... 393793843883891892893894895903943993 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 8,921 deri 8,930 prej 11341
    i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin
    Jo nuk gjenden more zoteri sepse vete une ekam ndjekur ate film vizatimore si shumica e botes
    Meqė ti e paske shikuar paske tė drejta mė shumė se unė ...

Por meqė nuk je i sinqerė unė kam tė drejta mė shumė se ju ... !!!
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Ke sjell "film" pėr moshė mbi 18 vjeē dhe nuk ėshtė ASPAK film pėr fėmijė, pavarėsisht se ti e dije kėtė qė mė parė, por si duket sot more udhėzimet e hoxhės si duhet vepruar me filmat vizatimorė dhe "gabove". (Mos pėrfaqėsuesit e allahut nė tokė kanė marrė urrejtje dhe ndaj Tommy & Jerry se i shuajtėt tė gjithė macet pastaj).

ILMGAP, mjaft shkrove me ngjyra, ose lexo rregulloren dhe mos u ēudit kur pastaj tė tė shkojė mundi i shkrimeve kot.
    Prektora

Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar mė parė nga darwin Lexo Postimin
    Ke sjell "film" pėr moshė mbi 18 vjeē dhe nuk ėshtė ASPAK film pėr fėmijė, pavarėsisht se ti e dije kėtė qė mė parė, por si duket sot more udhėzimet e hoxhės si duhet vepruar me filmat vizatimorė dhe "gabove". (Mos pėrfaqėsuesit e allahut nė tokė kanė marrė urrejtje dhe ndaj Tommy & Jerry se i shuajtėt tė gjithė macet pastaj).

ILMGAP, mjaft shkrove me ngjyra, ose lexo rregulloren dhe mos u ēudit kur pastaj tė tė shkojė mundi i shkrimeve kot.
    Le tė shpresojmė qė ju tė keni tė drejtė ...

Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=68042
    Prektora

i/e regjistruar Maska e Luarasi
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    108
    Citim Postuar mė parė nga ILMGAP Lexo Postimin
    Le tė shpresojmė qė ju tė keni tė drejtė ...
    ILMGAP na lodhe me keto nje fjalishet tende, shpreh ca mendime qoftese ke mendime fare! Hiqe cekanin dhe vire gishtin ne ate koken tende te vogel.

Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=68042
    Thjesht pėr Kuriozitet ...

A do ju hiqen edhe kėtyre antarėve postimet :

Toni77_Toni
    Jarigas
    Gerrard32 (ndoshta pak gabime)
    etj.

... ?!

Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    a) nuk i kam vėnė re tė shkruajnė kėtu

b) Toni77 me sa e kam lexuar shkruan me gėrma tė theksuara tė zeza (do i ndryshoja dhe ato, po nuk mundem nė vende tė tjera sepse nuk kam "juridiksion")
    Prektora

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    Mos e humb edhe ti si Xhaferri simiten

Hena u nda ne dysh, madje "u deshmua" per kete. Abdullah ibn Mas'ud (tha) : “Ne ishim ne Mina me te Derguarin e Zotit, kur papritur hena u nda ne dy pjese. Nje pjese gjendej nga ana tjeter e malit dhe nje pjese nga ana perballe e tij. I Derguari i Zotit na tha: "Deshmoni per kete".

Fjalia "hena u nda ne dy pjese" (wa’nshaqqa al-qamar) perbehet nga fjalet "ndahet" dhe "hena". Po ta devijosh nga arabishtja, fjala "ndahet" ka kuptimin e 'mbirjes se nje bime, pasi toka eshte mbjelle" pra "carje" te saj ne pjese, ose "ndarje" Dmth me shqip: dy copa qe shquhen lehte me sy te lire.

Pllakat tektonike jane disa e jane pjese e mantelit te tokes. Levizja e tyre mund te ndihet xhan, jo shihet( lum si ti qe e ke pare). Nese kjo s'eshte fusha ime, si duket as e jotja.
    Angelina ti a per Kur'an a hadithe po flet ?? Sepse me sa di une tema eshte per Kur'an.

1. Momenti (i katastrofės sė pėrgjigjthshme) ėshtė afruar, e hėna ėshtė ēarė (nė dysh).
    Ja ajeti qe bene fjal per kete ndarje . Pra kjo ndarje do te behet ne kohen e kijametit e jo qe eshte tani Hena e qare ne dysh .

Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    a) nuk i kam vėnė re tė shkruajnė kėtu

b) Toni77 me sa e kam lexuar shkruan me gėrma tė theksuara tė zeza (do i ndryshoja dhe ato, po nuk mundem nė vende tė tjera sepse nuk kam "juridiksion")
    Pse a vetėm pėr kėtė forum janė tė ndaluara shkronjat e theksuar, me ngjyrė etj., a?!

Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    po

(10 gėrma)
    Prektora

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •