O ILMGOP kisha nje pyetje per ty une:
Hoxha t'i ka mesuar keto shprehje si: "...do vazhdosh te tregosh barcoleta" qe i perdor vend e pa vend dhe cdo here qe dikush te plas realitetin surratit apo i ke mesuar duke pare filma vizatimore si ajo qe ke sjelle?!
Po ashtu, hoxha ta ka mesuar se si te flasesh me ironi apo edhe ate e ke mesuar duke pare "Dora, the Explorer"?
Ca eshte barcoleta njehere?
Mund ta kėrkosh nv Fjalorth, aty e gjen pėrkthimin ndoshta edhe ndonjė koment mbi atė fjalė ...
Fjala Barcolet nuk bėn pjesė nė temėn : http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=79149
pėr kėtė tė jesh i sigurtė.
...
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
Lum Allahu per hipokrita si puna jote qe mengjes, dreke, darke vetem arabisht nxirni nga goja. Ke shume te drejte te sjellesh ate teme si shembull kur ti edhe kur mendon e ben ne arabisht, edhe ne nevojtore kur shkon, lutesh ne arabisht.
Megjithate te pershendes per dinakerine qe ke sepse hiqesh shume inteligjent, vecse mos harro se sa mend ke ti ne koke, qeni im i ka ne (e kupton vete ti)
Pse paska mend dhe nė vende tė tjera, apo ... ?!
...
Kam disa fjalorthė kėtu nė shtėpi, dhe disa libra mbi gramatikėn dėshiron t'i sjell ... ?!
...
E kuptove qė e kishe gabim ... ?!
...
Interesant jeni ju, tregoni barcolet kur ju mungojnė pėrgjigjet, pėr atė dhe ju adhuroi (simpatizoi) ... !!!
Krijoni Kontakt