Close
Faqja 888 prej 1135 FillimFillim ... 388788838878886887888889890898938988 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 8,871 deri 8,880 prej 11341
    Citim Postuar mė parė nga Adaes Lexo Postimin
    Epo un hera e pare qe postova te forumi mysliman, per vajzat e mbluara, me shembuj dhe me argumente, pa i fyer, po thjeshte duke thene qe me dhimben neper te nxehte sesi durojne, e un per vete se kisha bere dicka te tille, mu hodhen trecereku, duke me thene qe ti ske vend ne kte nenforum sepse je ateiste. Nqs kjo qenka fyrje, un se kuptoj se ca do behej nqs do fyheshin me te vertete.

Kurse te nenforumi jone vijne, slen gje pa thene per ateistat, jo po jeni te paditur, jeni injorante, ata qe sbesojne ne zot sjane njerez, dhe ne duhet ta leme me aq???...Pse apo se ata besojne ne zot e ne jo???
    Heres tjeter kur te shkruash te nen-forumi myslyman, keputi nje te share direkt atij Gim Mahmut-it se si te flasesh tamam, si jo, verejtjet do i hash njelloj. Nqs ai nuk eshte me keta plehrat e jihad-it, me thercin mua.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Heres tjeter kur te shkruash te nen-forumi myslyman, keputi nje te share direkt atij Gim Mahmut-it se si te flasesh tamam, si jo, verejtjet do i hash njelloj. Nqs ai nuk eshte me keta plehrat e jihad-it, me thercin mua.
    sigurshit qe nuk ke pa keq nga plehrat e xhihadit.neso do fillojme me plehrat e perendimit nuk mjafton database e forumit.

Citim Postuar mė parė nga paridi26 Lexo Postimin
    sigurshit qe nuk ke pa keq nga plehrat e xhihadit.neso do fillojme me plehrat e perendimit nuk mjafton database e forumit.
    Nuk kam pare aspak, vetem se dua qe t'i var me kembe perpjete, t'ua pres mishin me gersher, dhe pastaj t'u ve zjarrin se kam frike se edhe sorrat do qelben nga ata felliqesira.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    Nuk kam pare aspak, vetem se dua qe t'i var me kembe perpjete, t'ua pres mishin me gersher, dhe pastaj t'u ve zjarrin se kam frike se edhe sorrat do qelben nga ata felliqesira.

mir mir .bej ēte duash.duket sa edukat ke ne bised

Citim Postuar mė parė nga paridi26 Lexo Postimin
    mir mir .bej ēte duash.duket sa edukat ke ne bised
    Edukate me ty?! Ehhhh...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    Edukate me ty?! Ehhhh...
    pse ē'ke me mua?apo duhet gjith njerezit te nje lloj si ty?

Citim Postuar mė parė nga refet2008 Lexo Postimin
    Nje ateist shkruan
    Jam Ateist, shyqyr Zotit !
    Zoti ? Ehu ka koh qe i kam ra kryq.

O shoki po kur nuk njeh zot,ateher cfar budallej ka kuku,thot i trillavi shiqir zotit.Hahahahaha
    E ke fjalen per ket?

Po ca te merrni vesh ju arabet nga shprehjet dhe figurat letrare. Kur s'e kuptoni ironine therese te kesaj shprehjeje, deshmoni dhe i here origjinen arabe me gjithe pasojat e kesaj (IQ shkretetire).

i/e regjistruar Maska e ms13
    Anėtarėsuar
    22-01-2009
    Vendndodhja
    Prishtin
    Postime
    192
    ishalla allahu ju ndihmon juve veq se katastrof jeni juu te shqipriss jo krejt po do do

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    webcam or email ne tek tvsh21@yahoo.com
    Postime
    825
    Citim Postuar mė parė nga Adaes Lexo Postimin
    Gjths eshte bukur ta lexosh, se kupton me teper sesa pyke eshte nje qe beson kto prralla...
    Si ndodhi Big Bang?... Boni po*** zoti
    perralle e konsideron cfare thote dhe prek perdita nga shkenca ti?

eshte me e besueshme big bang sepse entiteti i shkences ka nxjerre miliarda gjera konkrete qe ti i ndien e prek me dore. produktet dhe teorite e shkences jane konkrete!

cfare thote e ka bere feja? emri i zotit eshte kukudh. as numrin e kepuces me fjale nuk ka thene e jo me te kemi konkretisht si ben shkenca kepucen dhe pantallonat e kukudhit.
    asgje konkrete!

myslymanet psh. filluan ramazanin nje feste e tyre sot kur hena nuk ishte e plote. keta as fene e tyre, as ligjet, gjithshka nje perzierje corbe qe nuk merr vesh i pari te dytin. shkenca eshte ekzakte e perpikte ne ligje dhe e besueshme.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    webcam or email ne tek tvsh21@yahoo.com
    Postime
    825
    infinity windy city? cool. vend i gangsterave

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •