Close
Faqja 87 prej 1135 FillimFillim ... 37778586878889971371875871087 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 861 deri 870 prej 11341
    Fine Wine Maska e ildushja
    Anėtarėsuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Rr. A Kasemi, N'ajėr
    Postime
    832
    Citim Postuar mė parė nga land
    A girl should be two things,wise and sexy
    Mos fol ashu se do t'shaj coco chanel...
    "and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Me behet zemra mal kur shoh se si njerezit vijne ne fene tone.
    Kam pershtypjen se do i bejme konkurrence feve me prejardhje judaike.

Vellezer muslimane, ejani ne fene tone, perveē se eshte vazhdim i fese muslimane, perderisa Draguti p.q.m.t eshte shok me pejgamberin tuaj, do ju lejohet te pini alkol sa te doni, e te hani mish derri sa te plasni, sepse alkoli e derri jane krijuar prej Zotit, e si te tilla jane dhurate prej tij. Virgjereshat qe sot e tutje nuk do i keni ne parajse, por jeni te lire qe ne kete bote te shkoni me ke te doni(me konsensus natyrisht).
    Vellezer te krishtere, ejani ne fene tone, sepse duke qene Draguti p.q.m.t shok i pejgamberit Muhamed, e muhamedi shok i Jezusit, i bie qe profeti yne te jete edhe shok i Jezusit. Madje e ka njohur personalisht. Si besimtare te fese sone, ju prifterinj mund te martoheni, e ju besimtare nuk do keni nevoje te shpetoheni prej krishtit, mund t'ja kerkoni vete zotit.

Ne emer te Zotit dhe Profetit tone Dragut Paqja Qofte Mbi Te.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga ildushja
    Mos fol ashu se do t'shaj coco chanel...
    Insults are prohibited
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Hyj-Njeriu
    Po me bere kryedishepull do te besoj...po kunder kujt feje e kemi ne,se te krishteret e kishin me paganet , myslymanet e kishin me te krishteret,i bie te bejme lufte e ti kthjejme myslymanet me dhune ne fene tone,apo gabohem?
    We are against violence,shikoje pak firmen time ē'thote "we don't need no thought control",krye dishepull kemi x-files,dhe unfortunately ne nuk bejme zgjedhje ne ēdo 4 vjet
    UNE JAM TI-TI JE UNE

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Hyj-Njeriu
    Epo srri dot une pa u bere kryedishepull,do bej nje sekt me vete,do bej revolucion,si shiitet dhe po qe se ndalohet rakia do shpallem bektashi ca gjuhe eshte shkrimi shenjte njehere se nuk pyeta,arabisht greqisht apo latinisht
    Shkrimi i shenjte eshte Shqip por kjo sdo ti imponohet asnje lloj kombi,mund te perdoren dhe gjuhe te tjera,por vetem perendimore,se psh kush ja ka ngene tani te mesoje afganistanisht apo arabisht,dhe te bej thirje te mos besh kryengritje understand?
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,340
    Postimet nė Bllog
    22
    Pyetjen qe ke bere me lart, duhet ta kishe shtruar ndryshe ne menyre qe te kishe marre nje pergjigje te sinqerte:

Ne cfare NUK BESONI ju ateistet?

Po te besonin ne dicka, nuk do te quheshin ateiste por besimtare. Ata besojne ne mosbesim.

Albo

KORCARE 4 EVER Maska e zhorzhi
    Anėtarėsuar
    09-01-2007
    Vendndodhja
    atje ku lindja e diellit te jep nje shprese te re....
    Postime
    610
    Citim Postuar mė parė nga Albo
    Pyetjen qe ke bere me lart, duhet ta kishe shtruar ndryshe ne menyre qe te kishe marre nje pergjigje te sinqerte:

Ne cfare NUK BESONI ju ateistet?

Po te besonin ne dicka, nuk do te quheshin ateiste por besimtare. Ata besojne ne mosbesim.

Albo
    SAKTE............

keshtu duhet te ishte pyetja ne fakt.
    se nje ateist ,mendoj se nuk beson ne dicka..............
    respekte ALBO.
    dont worry be happy

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga zhorzhi
    SAKTE............

keshtu duhet te ishte pyetja ne fakt.
    se nje ateist ,mendoj se nuk beson ne dicka..............
    respekte ALBO.
    The advocate is useless in that case
    UNE JAM TI-TI JE UNE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2007
    Vendndodhja
    Ne bote
    Postime
    192
    Hm..une e shof ndryshe mbase pergjigjja apo konstatimi pohues kerkon detyrimisht nje evidence qe e mbeshtet ate per te cilen ke konstatuar qe e beson. Kurse ajo mohuese nuk kerkon verifikim.

Dhe per ata te cilet kane deshmojne qe ateistet nuk besojne ne asgje, doja te ju kundershtoj ne kete, mbase kjo "asgje" duhet permbaje fjalen Zot, sepse me sa di une, ateizmi pikerisht kete e nenvizon. Vete fjala Atheos dmth "pa Zot", dhe mbase rrjedh nga nje diskutim me te gjate, atehere as nuk mund ta vejme paralel me fjalen irreligjinet. Prandaj dhe mendoj qe ateizmi duhet dalluar nga agnostiket, te cilet mendojne qe eshte jashte perceptimit njeriut ta verifikojne ekzistencen e Zotit. Prandaj, konkludojme qe ateistet nuk besojne ne Zot, por mund te besojne ne kulturen, etiken dhe moralin e fese Krishtere.

A thue une mund te jem agnostik, Borix? Apo ka dhe nje definim tjeter ndaj agnostiket? Une besoj ne Zot sepse dua te besoj, por besoj qe eshte jashte perceptimit njeriut te verifikojne nje gje te tille, mos tjeter; eshte dhe large teknologjise dhe mjetet per te deshmuar nje gje te tille.

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    A thue une mund te jem agnostik, Borix?
    Nisur nga ato qe thua per veten, qe "...[agnostiket] mendojne se eshte jashte perceptimit te njeriut ta verifikoje ekzistencen (ose mosekzistencen, do te shtoja) te Zotit", atehere mendoj se je agnostike. Megjithate, kur thua "Une besoj ne Zot, sepse dua te besoj", mendoj se kalon ne misticizem. Ne fund te fundit, nese une te kerkoj arsye pse ti beson, atehere "sepse dua" nuk eshte arsye. Qenia njerezore eshte e veshur me logjiken, motorrin e mendjes. Nje 'arsye' e tille nuk mund te jete e pranueshme per mua, por mbase te mjafton ty dhe dikujt tjeter.
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •