Bien sur mon friend, kjo fe osht per tutti![]()
Bien sur mon friend, kjo fe osht per tutti![]()
Kur jam rrethuar nga njerėz tė vegjėl s'ndjej madhėshti, por mjerim! M.Roēi
Nuk e kuptoj, pozitat e Dragutit o.m.m (osht mė i miri) nė kėto momente janė ato qė kishte dhe Krishti kur filloi predikimin e fesė sė tij, apo dhe Muhametit. Vėshtirėsi kishin tė gjithė.Postuar mė parė nga mesia4ever
Pėrkundrazi kjo feja e re, mė pėlqen, mė pėlqejnė ndjekėsit e saj qė nuk janė mendje ndryshkur e pa karakter.
Jam pas jush vėllezėr e motra.
Per ty nuk asht shkrujt gja n'bajbell e n'quran,dhe mos na quj palla,e kena than ska diskriminacion,pranohen ene femra n'fen ton,epra mos na thuj palla,ti mando io in quel paese o ci vai da solaPostuar mė parė nga ildushja
![]()
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Patjeter, te gjitha sekretet e tyre do te mbeten ketu. Mos u frikesoni
Barca
Konfirmojė qėndrimin tim pėrkrah jush. Mė shumė se kurrė feja e re ka nevojė pėr njerėz qė tė ndihmojnė qė tė bėjmė njė shoqėri mė tė mirė. Njė shoqėri tė painfektuar me mbetje aziatike si krishtėrimi e myslymanizmi.Postuar mė parė nga land
Duhet tė besojmė jo nė dogma por tek veprat tona. Jam pėr veprim!
Kjo ishte kot fare, tka bo zoti dhe budall dhe kinez... tamom von qeka kujtu per ty...Postuar mė parė nga Artson
![]()
Land e di fatkeqesisht mua mka von ne korniz "zoti" dhe jo ne libra...![]()
"and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern
Postuar mė parė nga ildushja
Ildushe fakti qe po diskuton me te pafete e fese se re, s'do te thote qe Zoti yt i madh eshte ne gjume, shkoj shpejt e kryej faljet.
Sapo ofendove nje krijese qe nuk i perket Zotit tend dhe te siguroj qe kalibri yt na bejne ne budallenjve te dallojme mbi masen.
Nderkohe qe feja juaj ka nevoje per erresire per te ndricuar, jona ka nevoje per drite per t'iu verbuar![]()
Kur jam rrethuar nga njerėz tė vegjėl s'ndjej madhėshti, por mjerim! M.Roēi
Un s'kam zot, boll grive sallat kot.Postuar mė parė nga Artson
"and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern
Hej Draguto t'takon ty me fol tani, se po dalim ne si bishti para sqeparit,je ti ai qe je tu fol me zotin apo jo.
UNE JAM TI-TI JE UNE
A girl should be two things,wise and sexyPostuar mė parė nga ildushja
![]()
UNE JAM TI-TI JE UNE
Krijoni Kontakt