Close
Faqja 828 prej 1135 FillimFillim ... 328728778818826827828829830838878928 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 8,271 deri 8,280 prej 11341
    luftėtare
    Anėtarėsuar
    23-05-2009
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    157
    Aman Chino,
    menyren e debatimit si e ke,
    krejt ironi, krejt nencmime e ofendime,
    me ato "Uf uf, ti" dhe "Tctctc " dhe te tilla te ngjashme, per ty segziston as argument, as Kuran, as Zot, as besim, je alergjik ndaj ketyre gjerave.
    aq me gerditesh sa qe edhe kur me intereson te te lexoj, nuk mundem te vazhdoj deri ne fund.

A e sheh veten se je i mbushur krejt urrejtje dhe vrer,
    po muslimanet e forumit a nuk jen shqiptar qe duhet ti te pakten si shqiptar ti nderosh,
    kush ta ka mesuar kete kultur, kush ta ka dhene kete edukat???

Aman Chino,
    ktheju postimeve te tua dhe lexo me gjakftohtesi vetem disa minuta,
    nuk e di per ty,
    por po te isha une ne vendin tend do te cuditesha nga vetvetja,

po edhe sikur jobesimtare te isha,
    asnjeher sikur ti zdo te doja te isha.

E di, e di,
    tash pasojne replikat e tua "te mrekullueshme" dhe "te pathyeshme" qe ne realitet nuk jan asgje vec ofendime, nencmime, perqeshje e tallje,
    ama mua aspak sme hyn ne koke, dhe as nuk me prekin fjalet e tua,
    thjeshte nuk meriton respekt.

Eh Chino Chino,
    pres ndonje teme nga ti te rubrikat tjera,
    pa urrejtjen qe e ke ndaj muslimanve,
    shpresoj se do lexoj dicka te bukur.

...nese din te shkruash dicka tjeter pervec kesaj qe shkruan ketu se bashku me kompanine.

Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar mė parė nga sajmiratn Lexo Postimin
    ----------------------------------
    une kisha thene me mire te ndalohet klonimi sepse si duket forumi na eshte mbushur plot me klona si puna yte
    Ti Sajmira/Century padyshim qe qenke nje psikopate mazokiste. Por s'ke faj ti jo, se ashtu te kan mesuar qe nga femijeria.

Citim Postuar mė parė nga sajmiratn Lexo Postimin
    E di e di, qe sa me shum te te "dhunoj" une ty me kete retoriken time dhe me karakterin tim te forte, aq me shum dashurohesh ti ne mua.

Lamtumire, se nuk ka ma knaqesi shpirterore per ty ... The End, mori psikopate e gjore ... nc nc nc.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zėu_s : 25-06-2009 mė 22:43

Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar mė parė nga safa Lexo Postimin
    aq me gerditesh sa qe edhe kur me intereson te te lexoj, nuk mundem te vazhdoj deri ne fund.

po edhe sikur jobesimtare te isha,
    asnjeher sikur ti zdo te doja te isha.

hopala, ēka po na shohin syte ... dikush po ēnuke nga retorika e dikujt ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zėu_s : 25-06-2009 mė 22:44

Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar mė parė nga luli2009 Lexo Postimin
    ku.. dote behet klonimi kur dreqi ben dreq e zeusi esht ai vet
    i shkreti qenka munduar perseri me leh diēka ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-06-2009
    Postime
    112
    shum be po ha m... a ndalesh ti naj her dhe hiqe at foto se e kurrit nuk e meriton ti at foto,se edhe foto esht nxor me ty o i mjer
    Shqiptar me fe islame .

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    Po e shof se kjo temė ka sjell konflikt.

Disa po provokojn nėri tjetrin, sidomos duke mar anė.
    Kjo nuk ėshtė mirė.

Fjala kėtu nė kėtė temė ėshtė pėr kuranin , por desha tė theksoj ,se po duket disa po inkurajohen nė sharrjen e kuranit duke menduar se librat e tjerė janė tė mir.

Jo, jo , njėmilion her jo!

Tė gjitha librat fetare futen nė njė thes.

NĖSE NE SHQIPTARĖT DĖSHIROJM TĖ PĖRDORIM NDONJĖ LIBĖR TĖ VJETĖR , ATĖHR LE TĖ PĖRDORIM ATĖ TONIN. KANUNIN E LEKĖS!

Kili

SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anėtarėsuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    Citim Postuar mė parė nga MIRIAM Lexo Postimin
    Kurani eshte gershetim i Tores e Bibles dhe tradites arabe, kete teori se luan as topi.
    si thoni me larte i tores i bibles dhe ipoullit hebre e arab se po i ndan vllezerit sipas te gjitha mendimeve fetare keta dy popuj kane trdita shum te njejta dhe jan pasardhsit e Ibrahimit " Abrahamit ' KULTURA E VARRIMIT MOS BESUESHMERIJA NE IKONA SYNETI DHE SHUM E SHUM LUTJE QE BEHEN PER HIRE TE PERENDISE QE ESHTE NJE SIPAS ABRAHAMIT E TRE SIPAS PASARDHSVE TE JEZUSIT " ISAS" KULTURA E KETYRE DY POPUJVE VLLEZER RRJEDHE NGA SEMI I ARDHUR NGA BABILONIJA E LIBRAT FETARE JANE SHUM ME VONE TE SHKRUARA SIPAS SHKENCES SE GJERTANISHME ANDAJ MENDIMI SE POPULLI ARABE NUKE KA KULTUREN NGA KURANI PO KURANI KA ELEMENTE TE KETYRE DY POPUJVE TE LARTETCEKUR PER ATA EDHE ESHTE DEDIKUAR JO NEVE SE ATA KAN LAJMTARE TE FESE PROFET

i/e regjistruar Maska e Jeton Aliu
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    Po e shof se kjo temė ka sjell konflikt.

Disa po provokojn nėri tjetrin, sidomos duke mar anė.
    Kjo nuk ėshtė mirė.

Fjala kėtu nė kėtė temė ėshtė pėr kuranin , por desha tė theksoj ,se po duket disa po inkurajohen nė sharrjen e kuranit duke menduar se librat e tjerė janė tė mir.

Jo, jo , njėmilion her jo!

Tė gjitha librat fetare futen nė njė thes.

NĖSE NE SHQIPTARĖT DĖSHIROJM TĖ PĖRDORIM NDONJĖ LIBĖR TĖ VJETĖR , ATĖHR LE TĖ PĖRDORIM ATĖ TONIN. KANUNIN E LEKĖS!

Kili

SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!

I nderuar une te pershendes edhe do ta jap nje keshill se Kanuni i Lekes nuk duhet ma te kthehet ne veprim se ka qen shkaterrues per popullin tone
    e sa per ate se te gjithe librat fetare hin ne nje thes e ke shum gabim te them me plot gojen dhe me plot argumente, sepse sikur ta kishin ruajtur origjinalitetin librat e tjere me te vertet do te ishin te njejt per nga besimi ne nje Zot, mirepo pasi qe e kane ndryshuar njerizt i vetmi liber i cili i sfidon te gjitha librat e tjera eshte Kurani sepse eshte liber hyjnore dhe eshte i pa prekur nga dora e njeriut, e nuk ka kush ta mohoj veqse nese nuk ka mendje te shendosh qe as nuk shef dhe qe as nuk ndegjon edhe nese i posedon shqisat

i/e regjistruar Maska e Jeton Aliu
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Qe kjo fjalia jote te mos mbetet vetem e zbrazet, do e vertetoj une se vertete cdo mendimdhenie pas kesaj "mrekullie" qe solle ti eshte e pakuptimte. *kudjes ironi*

Uf uf, ti a?

E para: Nuk eshte e mundur qe Allahu te kete derguar librat e meparshem. Sepse librat e meparshem mesojne te shijosh veren (alkoholin), te kenaqesh duke ngrene mishin e derrit. Sipas teje atehere, Allahu qenka instance e pavendosur, here lejonka alkoholin e derrin, here ndalonka keto. Shpresojme se Allahu tani pas Kuranit nuk do te luaj bisht prap.

E dyta: Qe Kurani abrogoi librat tjere, nuk eshte dicka per te cmuar. Sepse nese eshte ashtu, une qenkam edhe me i cmueshem se Kurani, sepse une e abrogoj Kuranin. Fakt eshte qe Kurani tentoi te zhduke librat tjere. Por qeniet me shqisa funskionuese e shohin kete gje si deshtim total te Kuranit.

Tctctc fillova ta akuzoj veten perse pergjigjem ne keso shkarravina. Po ku paska ketu argumenta mori e gjore?

Nuk ka liber ne bote qe e quan veten te shenjte, i cili nuk i ateston vetvetes keto gjera. Nuk eshte puna per autolavdata, por per argumente! Nese une i them vetit jam hyjnor, a jam vertete hyjnor? Jo pra. Ku eshte hyjnorja e Kuranit? Te tregosh kete eshte detyra e jote. Se ta quash Kuranin hyjnor, nuk eshte argument. As "garantimi i lumturise ne te dy boterat" nuk eshte argument, por vleresim mbi vetvete, lavdate ndaj vetes. E njejta sikur une te thoja: Me degjoni mua se ju garantoj parajsen. A me ben kjo gje mua hyjnor? Sigurisht nuk me ben. Atehere perse shiteni kaq budallenje? Aq te mposhtur shpirterisht e intelektualisht jeni te besoni ne keso bull-shiti a?

Hicu se nuk kam nerva te replikoj me ne kete nivel parashkollor. Nuk kam pare femije qe jane aq te pazhvilluar intelektualisht qe te besojne ne keso gjera qe besoni ju. Ju mendoni qe keni besim. Por as nuk e dini cka eshte besimi. Ju besoni per te besuar. Besimi i juaj bazon ne indoktrinim dhe mosafinitet per te logjikuar. Besimi i juaj nuk ka asnje bindje sado pak te thelle. Sepse sillni "argumente" te cilat u thyehen per 5 minuta. Kjo shihet ne kete teme. Keshtu mendoj te pakten une.

*
    Nuk dua te debatoj me ty se te kam treguar qe nuk ja vlen me ty te debatohet sepse je injorant dhe ke deshir vetem te ofendosh te mohosh te akuzosh dhe asgje te ti nuk shof perparimtare
    e te them qe te kesh kujdes ne postime sepse ti sillesh si njeri i ditur i menqur e nuk edi valle nga e ke ti kete vetbesim ne veten tende
    e une te tregoj se ketu tek ne ne Kosove e me Konkretisht ne Gjakove kur ndokush ta deshiron te keqen ai nuk te rrah as nuk te shan vetem e vetem te thot " U rritsh prej mendje " e siq po e shof une ty kjo te ka ndodh dhe te duket qe ska asnjeme te ditur se ti
    por une te them qdo postim qe kam pasur me ty dhe me te gjith ata qe te kane perkra ty une te kam sjell argumente te bollshme , por ti i ke mohue e nuk due te diqskutoj , por te them qe te mos mundohesh ti injorosh te tjeret nese ke argumente fol ama jo duke u sjellur si arrogant a
    Mos u sjell si Empedokle Agrigjentas 483-423 p.e.r qe ishte filozof dhe enderrojke qe do te fluturonte sepse edhe ai kishte mendje madhesi , mirepo kur tentoj te fluturoj bjen ne hendek dhe mbytet , prandaj une te keshilloj qe te mos silles si mendjemadh dhe te mburresh me keto njohuri shkaterruese qe i ke sepse nuk ke asnje fakt edhe me te vogel per ti mbrojtur keto qfare i thue por leri ofendimet e tua antiislame, antikomtare, antishqiptare, antinjerzore, leri me se u ban boll e eshte turp per ju

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar mė parė nga Napo Lexo Postimin
    qysh po thu ti,i vetmi liber qe nuk eshte pershtatur me KOhen qenka Kurani(famelarte),sipas mendimit tend a duhet dal 1 njeri tash ta rishkruaj Kuranin ''Moderrne'' e ti pershtatet kohes,por a mendon ti qe mbas 500 viteve duhet perseri dikush tejter ta shkruaj 1Kurane ''Moderrn'' si te asaj kohe,Kurani per te gjithe njerzit te cillet kan jetuar jetojm dhe do te jetojne ne kete bote do te jet i njejte. Fjalet e Allahut xh.h per te gjith njerzite e ksaj bote ne Kuran jane te njejta,kshtu qe ata qe Jane muslimane te sinqert,munden vetem ta komentojme Kuranin,por Kurr te tentojm ta ndryshojme ose ta rishkruajme se denimi osht shum i madh.

Kurr nuk eshte vone,per tu kthyer ne rrugen e drejte.

Me fal qe te pyes por Kuranet qe kane njerezit neper shtepi kur jane stampuar para 500 vjetesh apo sot edhe a je i sigurte qe jane perkthyer ne kuptimin e vertete ne cdo gjuhe te Botes, pastaj pse nuk vishesh ti si 500 vjet perpara se e paske marr ket 500 vjet edhe si shembull qe as e kuptoj cfare lidhje ka...
    Nqs do te kesh marredhenie te mira ekonomike, shoqerore fetare apo te cfaredo lloji, duhet ta pranosh edhe ti tjetrin per ate qe eshte, jo t'i imponosh ate qe mendon ti, duke u bazuar tek Kurani, duke pas parasysh pastaj qe Kurani eshte thjeshte nje bashkim ndermjet Torah edhe Bibles. Informohu mire e arsyeto me koken tende, jo me ate qe te mesojne Fete. Ne fund te fundit Fe-ja me e mire eshte pikerisht arsyeja, sepse te tjerat s'te cojne askund.
    La vita č bella...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •