Close
Faqja 821 prej 1135 FillimFillim ... 321721771811819820821822823831871921 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 8,201 deri 8,210 prej 11341
    el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Disa nga armiqt e Islamit pretendojnė se arabėt janė autorė dhe reveluesit e vėrtet tė Kur’anit.
    Une jam nga ata, qe mendojne keshtu. Nese me ben kjo armik te Islamit, atehere qenkam armik i tij. Por atehere dihet te pranojme se te gjithe muslimanet e botes qenkan armiq te te gjitha religjioneve tjera. Sepse edhe muslimanet pretendojne se librat e religjioneve tjera jane te shkruara nga njeriu.

Nė periudhėn kur zbriti Kur’ani, poezia kishte marrė njė zhvillim tė jashtzakonshėm. Njerėzit e pėrdornin tė folurit poetik pothuajse edhe nė bisedat e zakonshme dhe grindjet. Cdo vit organizoheshin konkurse poetike dhe poezia fituese shkruhej mbi njė copė me shkronja tė arta dhe varej nė muret e Qabes pėr tė qėndruar aty gjer nė konkursin e vitit tė ardhshėm. Me fjalėt e poetėve, tė cilėt konsideroheshin si heronj kombėtarė, fiset hynin nė luftė ose bėnin paqe. Meqė Muhamedi a.s. ishte rritur nė mesin e tyre, tė gjithė Mekasit e dinin fort mirė se ai sishte marrė kurrė as me poezi, as me prozė poetike, as me ligjėratė prozaike. Ndėrkaq, shprehjet enigmatike dhe mrekullore tė Kur’anit nuk u ngjanin as shprehjeve tė tij, as tė tė tjerėve, ato nuk hynin as nė fushėn e poezisė dhe as tė prozės sė zakonshme dhe asaj poetike, por, me origjinalitetin e tyre tė posaēėm, i mrekullonin dhe i magjepsnin tė gjithė! Prandaj, parėsia e politeistėve tė cilėt kėrkonin t’i largonin njerėzit nga Kur’ani, pėrpiqeshin ti kundėrviheshin, sipas tyre, me kėto fjalė: “Po tė themi se ėshtė poezi- s’ėshtė, po tė themi se ėshtė prozė poetike- s’ėshtė,po tė themi se ėshtė fjalė orakulli-s’ėshtė; as si vepėr e njė tė ēmenduri- s’ngjan; po u themi njerėzve se ėshtė magji, prandaj t’i mbyllin veshėt se, ndryshe i zė magjia!”. Por, ndėrsa mblidheshin, diskutonin e vendosnin sė bashku kėshtu, kur vinte nata, nuk rrinin dot pa shkuar fshehurazi nga njeri-tjetri pėr tė ndėgjuar Kur’an!
    Njerėz qė e donin tė vėrtetėn, si poetėt e njohur Hansa dhe Lebid pasi u bėnė musliman, e lanė poezinė dhe, kur kėrkohej tė bėnin poezi, shkruanin njė sure nga Kur’ani dhe ua dėrgonin kėrkuesve duke ua theksuar kėto fjalė: “Pas kėndimit tė Kur’anit, unė kam turp tė shkruaj poezi”.
    Informacionet e ketij paragrafi, sikur te jene te verteta, pra duhet te vertetetohet se njerezit e dinin se Muhaemdi nuk kishte keso aftesi, jo vetem te pohohet, jo vetem te flet autori paushall ne emer te te gjithe Mekasve te shekullit 7, pra edhe sikur te jene keto informacione te sakta, ne syte e mi deshmojne vetem se Kurani nuk ka mundur te shkruhet nga Muhamedi. Sepse ky nuk paska patur aftesite e nevojitura. Paragrafi pra nuk tregon - sic pretendon ti - se Kurani u diktua nga Allahu. Me kete deshmim paragrafi as qe mirret.

E kemi tė qartė faktin, se ēdo Pejgamber ėshtė dėrguar tė sfidojė popullin e tij nė ēėshtjen mė tė pėrhapur ndėr ta. P.sh.: Musai a.s. u dėrgua nė njė popull, ku magjia ishte shumė e pėrhapur dhe ai me mrekullitė e Zotit i sfidoi dhe i mahniti ata. Kėtė mrekulli e tregon Kur’ani i Madhėrueshėm:

Ai (Musai) e hodhi shkopin e vet, kur ja, u shfaq gjarpėr i vėrtetė. Ai (Musai)tha: “Hidhniju”! Ekur hodhėn ata (shkopinjė e litarė), magjepsėn sytė e njerėzve, i frikėsuan ata dhe sollėn njė magji tė madhe. E Ne e frymėzuam Musain (duke i thėnė): “Hidhe shkopin tėnd!” Kur qe , ai gėlltiste atė qė kishin magjepsuar. Atėherė u dėshmua e vėrteta dhe u zhduk ajo qė kishin pėrgatitur. Aty u mundėn ata (magjistarėt dhe faraoni) dhe u kthyen tė poshtėruar. E magjistarėt u hodhėn (u pėrulėn) nė sexhde), Dhe thanė: “Ne i besuam Zotit tė gjithėsisė, Zotit tė Musait dhe tė Harunit!” (Araf 107, 116-122)
    I tere ky citim bie dhe qendron me "mrekulline" e Moisiut. Une te pyes: Cilin fakt sado te vogel e ke qe Moisiu i beri keto gjera me te vertete? Dhe si do te deshmosh vertetesine e ketyre ngjarjeve, pa deshmuar njekohesisht edhe perrallat e zoterave te grekeve te vjeter. Edhe librat e tyre jane te mbushur me keso tregime. Tregojne se si Zeusi u shfaq dhe beri kete dhe ate, tha kete dhe ate. Sikur te akceptonim metodat tua per deshmim, ne do duhej te besonim te gjithe ata autore qe tregojne llafe te tilla. Do te duhej te pranonim Zeusin Zot.

Ndėrsa Isai a.s. u dėrgua nė njė popull qė e njihte mjekėsinė e shėrimin e sėmundjeve. Poashtu mrekullia e tij ishte pikėrisht nė sfidimin e tyre nė atė fushė. Ja si e tregon Kur’ani kėtė fakt:

“Dhe, tė dėrguar te bijtė e Israilit: unė kam ardhur nga Zoti juaj me argument, unė nga balta ju bėj diē si shpendi, i fryej atij dhe ai me lejen e All-llahut bėhet shpend, unė i sheroj tė verbėrit, tė sėmurit ne lėkurė, dhe unė me lejen e All-llahut ngjalli tė vdekurit: unė ju tregoj pėr atė qė e hani dhe pėr atė qė e depononi nė shtėpiat tuaja. Vertetė, kjo ėshtė fakt pėr ju nėse jeni besimtarė”. (Ali Imran 49)
    E njejta vlen ketu.

Ndėrsa Kur’ani erdh si mrekulli nė njė popull qė krenoheshin me letėrsi e ligjėrim, duke i sfiduar ata me mėnyrat e tija tė jashtzakonshme e tė shkėlqyera nė tė shprehur dhe nė ligjėrim! Velid Ibnul Mugire, njė jomusliman i parisė sė Mekkes, pasi e dėgjoi Kur’anin, ndėr tė tjera tha: “Kur’ani ka njė ėmbėlsi, qėndron nė njė lartėsi... dhe mbi tė gjitha nuk ėshtė fjalė njeriu”. Ndėrsa prof. Sadik er Rafii, ndėr dijetarėt e letėrsisė arabe tė shekullit tė kaluar, nė librin e tij “Mrekullia e Kur’anit”, fq. 218, thotė: “Pas daljes nė pah tė Kur’anit, arabėve s’u mbetėt mė emėr nė listėn e letėrsisė, pasi kjo mrekulli i sfidoi...”.
    E si mund tė mendojmė pastaj se Kur’ani ėshtė autorėsi e arabėve?!
    Fare thjeshte:
    Duke dyshuar se keta njerez (Velid I. Mugire dhe Sadik Raifi) kane ekzistuar ndonjehere. Pasi qe te deshmohet kjo, duke dyshuar se keta njerez kane ekzistuar ne kohe per te cilen flitet ketu. Dhe pasi qe te deshmohet kjo, duke dyshuar se keta i thane vertete keto gjera. Dhe pasi eshte deshmuar kjo, duke dyshuar se keta nuk ishin thjeshte mendimdhenes pa fije rendesie, pra njerez normale me gabimet e mosgabimet e tyre, pra duke mos pranuar aspak fjalet e tyre si "obligative" per mua. Apo duke i pranuar si poaq obligative si p.sh. fjalet e Voltaire i cili thote: "Kurani eshte liber i pakuptimte, tmerr per cdo arsye te shendoshe njeriu ne cdo faqe te tij". Vleresim te ngjashem ben edhe Albert Einstein.

Pra ky eshte programi yt. Deshmo. Se perralla bota ka mjaft.

*

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Teoria se Muhamedi a.s. e krijoi Kur’anin me qėllim qė tė bashkonte dhe ēlironte arabėt
    Kjo nuk eshte teoria ime. Teoria ime thote se Kurani eshte ligj arab, dhe deshmon se Kurani i permban te gjitha komponentet e nje ligji nacional, p.sh ato qe permban Kanuni Shqiptar. E vetmja gje e cila Kuranin e dallon nga ligji nacional, jane pershkrimet e Allahut, tentimet e arabeve per te bindur njerezit e thjeshte se ketu eshte duke folur Zoti. Kjo ishte teoria ime e shkurtuar. Gjeresisht gjinden argumentet e mia per kete teori ne faqet e para te temes.

Eshtė e vėshtirė tė mbrohet se bashkimi i arabėve nuk ishte qėllimi i tij sepse ideja qė qėndron nė thelb tė Kur’anit ėshtė njė bashkim i njerėzve nėn ombrellėn e Allahut pa dallim ngjyre, race apo kombi. Po tė jetė se uniteti i arabėve ishte ėndėrra e pėrhershme e Muhamedit a.s., atėher ai mjaft mirė do tė kishte pranuar ofertėn pėr tu bėrė mbret i Arabisė dhe nė kėtė mėnyrė do ta pėrdorte pushtetin dhe influencėn e tij pėr tė ndėrtuar njė Arabi tė bashkuar. Por Muhamedi a.s. e refuzoi njė ofertė tė tillė. Kėshtu tė pohosh se Muhamedi a.s. kishte pėr qėllim arritjen e pushtetit, lavdisė, apo bashkimin e arabėve nėpėrmjet tė shkruarit tė Kur’anit dhe atribuimin e tij Allahut, ėshtė njė naivitet i paskrupullt.
    Perralla arabe. Dyshoj se jane me te sakta sesa perrallat e Homerit mbi zotesine e Zeusit. Dyshoj qe Muhamedi refuzoi te behet mbret. Dyshoj qe nuk ishte qellimi i tij te beje bashkimin e arabeve. Presim deshmite.

Nuk i bej dyshimet per kokefortesi, por thjesht per te mesuar metoden se si mund te dihet e verteta e ketyre koherave e ketyre shkrimeve. Qe p.sh. te dij se si mund tre deshmoj se nuk eshte e vertete, nese nje dite dikush shkruan se Muhamedi kishte kater kembe. Apo ishte homoseksual. Si do te deshmoje ti Fisnik se Muhamedi nuk kishte keto veti, nese dikush nje dite shkruan se p.sh. Ibn Hamomi tha "Muhamedi pati kater kembe."?

Fakte tė tjera qė hedhin poshtė tezėn qė Muhamedi a.s. ėshtė autorė i Kur’anit ėshtė se vetė Muhamedi korigjohet nė veprimet e tija nga Kur’ani. Pėr kėtė do tė mjaftonte tė pėrmendej rasti kur Hamza r.a. axha i Pejgamberit a.s. u vra nė betejėn e Uhudit. Me nxitjen e Hindit, gruas sė Ebu Sufjanit trupi i tij u masakrua keq. Kur Pejgamberi a.s erdhi dhe pa ēfarė kishte ngjarė ai tha: “Kurr nuk kam ndjerė nė shpirt zemėrim si ky qė po provoj nė kėto ēaste, kur Allahu tė mė ndihmojė herėn tjetėr qė tė fitoj mbi Kurejshėt. Betohem se do tė masakroj, dėrmoj tridhjetė nga tė vdekurit e tyre”. Por menjėher pas kėsaj atij i erdhi ajeti Hyjnor ku ja tėrhjek vėrejtjen:

“Nė qoftė se doni tė merrni hak, atėherė ndėshkoni nė atė masė sa jeni ndėshkuar ju; e nėse duroni pa dyshim ai ėshtė mė i mirė pėr ata qė durojnė”. (Nahl 126)
    Ky paragraf me duket interesant. Sepse permban nje sure, e cila kunderthote nje sure tjeter:

"Vritni, kudo qe i zini, perndiqni nga atje, nga ata ju perndjekin; sepse perndjekja eshte me e rende se vrasja. I luftoni, mirepo jo tek Xhamia e Shenjte, perderisa ate nuk ju sulmojne juve. Por kur te ju sulmojne, atehere luftoni kunder tyre; kjo eshte hakmarrja per jobesimtaret" (Kuran, Al Bakara, sure 191).

Kunderthenie e plote me suren tende.

Qe kunderthenia edhe sipas autorit te Kuranit eshte shkak per te mohuar hyjesine e Kuranit, tregon kjo fjali qe solle ti:

...
    “A nuk e pėrfillin ata (me vėmndje) Kur’anin? Sikur tė ishte prej dikut tjetėr, pėrvreē prej All-llahut, do tė gjenin nė te shumė kundėrthėnie”. (Nisa 82) [/B]
    Edhe kjo sure paraqet kunderthenie me ate tenden:

"O ju qe besoni, luftoni kunder jobesimtareve qe jane fqinje te juaj; i leni ata te gjejne ashpersine tuaj dhe dijeni qe Allahu eshte me ata qe i frikesohen atij." (Kuran, At Taubah, sure 123)

*
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga chino : 21-06-2009 mė 17:17

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Buddy Lexo Postimin
    Big bang nuk ka te beje aspak me kuranin por me Lamaitre(prift) dhe me Hubble...kurse big crunch me nje nga tre mundesite e universit..1-universi statik.2-universi ekspansiv.3 universi oscilant(ktu supozohet nje riperseritje big bang dhe big crunch pafund,ne kte rast nuk eshte krijuar asgje por ka egzistuar cdo gje qe nga perjetesia)

ps.Pa na sill versetin e kuranit per big chrunch

sepse fisnikun e pame qe mburret me ***** e priftit Lamaitre se kuroni nuk ka
    Para se te ti sjell une verset e Kuranit qe folin per kete ceshtje, do te kisha dashur qe ti fillimisht te beje vet pak kerkime ne internet.

Me Respekt
    GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Octopus Lexo Postimin
    Ke ndonjė varg nga Kur’ani qė ta mbrosh kėtė “teori”? Na e sjellė qoftė njė varg tė vetėm nga Kur’ani dhe do tė tė besojmė qė e ke hapur atė sė paku njė herė nė jetėn tėnde.
    Ja njė varg qė e hedh poshtė kėtė “teori”:

“Po ai (Kur’ani) nuk ėshtė tjetėr vetėm se kėshillė pėr botėn (e njerėzve e tė xhinėve)”. (El-Kalem, 52).
    Zoterote,

duke shpresuar qe te pakten te jesh ne ate nivel intelektual qe te kuptosh se nuk mund te pritesh nga une qe te sjell sure nga Kurani qe tregojne eksplicit vertetesine e teorise time, te pergjigjem keshtu:

http://www.forumishqiptar.com/showpo...7&postcount=33

http://www.forumishqiptar.com/showpo...5&postcount=40

Nuk guxon te mendosh qe arabet jane aq budallenje te shkruajne shprehimisht ne Kuran "une jam vetem nje ligj arabi".

*

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Para se te ti sjell une verset e Kuranit qe folin per kete ceshtje, do te kisha dashur qe ti fillimisht te beje vet pak kerkime ne internet.

Me Respekt
    GV_USA
    Sille pra versetin qe flet per big crunch,dhe leri sugjerimet per kerkime ne internet.nuk me nevoiten e njoh shume mire teorine.

Ti nuk i sjell sepse nuk ka

i/e regjistruar Maska e Octopus
    Anėtarėsuar
    09-05-2008
    Postime
    124
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Zoterote,

duke shpresuar qe te pakten te jesh ne ate nivel intelektual qe te kuptosh se nuk mund te pritesh nga une qe te sjell sure nga Kurani qe tregojne eksplicit vertetesine e teorise time, te pergjigjem keshtu:

Nuk guxon te mendosh qe arabet jane aq budallenje te shkruajne shprehimisht ne Kuran "une jam vetem nje ligj arabi".

*
    Do tė thotė teori e mbėshtetur nė imagjinatėn tėnde. Eh sa marrėzi tė tilla kam dėgjuar. Merre me mend se ēka do tė ndodhte po ta merrnim tė gjithė si referencė injorancėn tonė pėr ndonjė gjė tė caktuar.

Ke tė drejtė, nuk jam nė nivelin tėnd intelektual.

i/e regjistruar Maska e Jeton Aliu
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga Testim Lexo Postimin
    Po ti ēa flet pėr evoluim kur e kundėrshton atė? Sipas teje ne rrjedhim nga ata dy arabėt Ademi edhe Hava.

LOL ēfarė mėnyre e tė shprehurit, tė mungon shkolla bre daj, "magari shtaza mė e pashkolluar" hahahahaha

"Vegla tė Chinos" hahahah pėr ēdo fjali nga njė perlė. Ti bėn mirė tė shikosh veten qė je bėrė vegėl e propagandės arabe.

O injorant, ti s'ke tregu asgjė, ti je lodėra e kėtij forumi, krejt po qeshin me paaftėsinė tėnde. Ti madje as nuk din se ēfarė ėshtė ateisti, as nuk din ēa ėshtė kombi.

Muslimanėt e kanė vetėm njė komb: Ymmeti Musliman, s'ka shqiptarė e boshnjakė e turq etj, vetėm muslimanė.

Shqipfolės ėshtė njė arab qė ka mbirė pas lufte si kėrpudha pas shiut.

Ti je atdhetar arab, jo atdhetar shqiptar.

Unė nuk pėrmenda askund Enver Hoxhėn. Ti je njė lopė e gjallė qė as debat nuk din me ba.

E Sulltan Murati qė ak qenė musliman, e sulltanėt tjerė qė e masakrun kombin tonė pėr 500 vite, as ti nuk je ma i mirė se ku ka njeri mė tė poshtėr e mė tė ndyrė se ai qė beson Allahun.
    Une e mohoj teorin e evolucionit se ne kemi prejardhjen nga majmuni, por nuk e mohoj qe njeriu i pare ka qene Ademi a. s.
    une e shof se je shum i pa afte me mbrojt ate qe e thue se muslimanet kane vetem nje komb kta po e thue ti e jo muslimanet e ti po sillesh kishe ma i ditur se vete muslimatnet ti po i tregon qfare kombi kane muslimanet a
    jo jo ne jemi musliman ama e kemi kombin shqiptare sikur qe turku e ka komin e vet, arabi te vetin, serbet te vetin edhe ne e kemi kombin tone Kombin Shqiptere
    pastaj thue se shqip folsi eshte nje arab , e nga kjo e kuptoj qe je edhe me shum se injorant se shqipfolsa ka pas edhe para lufte ata qe kane bashkepunue me armikun e qe kane mbytur shqiptare mos valle keta jane dal pas lufte veq kane mbyt shqiptare para lufte ketu shifet injoranca e jote
    une jam atdhetar shqiptare se me qen atdhetar arab do te isha ne Arabi por jame shqiptare dhe e kam mbrojt token shqiptare , por ti spo din ta identifikosh atdhetarin hahahah
    e fjalin ne fund as qe du me komentue ,se sja vlen me ty me diskutue sepse ti kam cek vetit e tuaja me lart ne postimet e me hershme se kush je ti ( ti je nje injorant , nje ateist , nje i pa fe , qe e shet kombin per leke )
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jeton Aliu : 21-06-2009 mė 18:06

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Octopus
    Ke ndonjė varg nga Kur’ani qė ta mbrosh kėtė “teori”? Na e sjellė qoftė njė varg tė vetėm nga Kur’ani dhe do tė tė besojmė qė e ke hapur atė sė paku njė herė nė jetėn tėnde.
    Ja njė varg qė e hedh poshtė kėtė “teori”:

“Po ai (Kur’ani) nuk ėshtė tjetėr vetėm se kėshillė pėr botėn (e njerėzve e tė xhinėve)”. (El-Kalem, 52).

Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Zoterote,

*
    Citim Postuar mė parė nga Octopus Lexo Postimin
    Do tė thotė teori e mbėshtetur nė imagjinatėn tėnde. Eh sa marrėzi tė tilla kam dėgjuar. Merre me mend se ēka do tė ndodhte po ta merrnim tė gjithė si referencė injorancėn tonė pėr ndonjė gjė tė caktuar.

Ke tė drejtė, nuk jam nė nivelin tėnd intelektual.
    Dtth ti mendon se teoria ime mund te jete vetem atehere e vertete, nese Kurani thote shprehimisht: "Une (Kurani) jam ligj arab".

Perndryshe, nje njeri, i cili duke lidhur faktet me njeri tjetrin argumenton se Kurani eshte ligj arab, e quan te marre.

Sipas teje, cdo gje e thene qe nuk eshte e thene shprehimisht ne Kuran, eshte marrezi.

Atehere, sikur te mendonim te gjithe keshtu si ti, do te duhej te quanim tere Kuranin marrezi. Sepse edhe Kurani mohon (indirekt) se Krishti eshte Zot. Atehere ti do te duhej te kerkoje nga Kurani te deshmoj kete mohim nepermjet te nje fjalie biblike. Asnje fjali biblike nuk e mohon zotesine e Krishtit. Perkundrazi, Bibla pohon shprehimisht se Krishti eshte Zot. Nese Kurani mohon zotesine e Krishtit (perkundrazi fjales se Bibles), atehere sipas formes se argumentimit tend, Kurani qenka shkruar nga njerez te marre.

Lum Islami per intelektin tend. Paste gjithmone te sojit tend.

*

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Jeton,

jam i bindur se shumica e te keqijave tua jane pasoje e mosdijes. Nuk je njeri i keq. Por si vella po te lutem, ne emer dhe ne te mire te fese qe i beson, largohu nga tema, sepse nuk ka kriter i cili eshte parakusht per te qene i afte te diskutosh me "Testimin" apo "Zeu s" dhe te cilin e permbush ti. Nuk je kongruent, nuk je simetrik ne bisede me keta te dy. Ka mjaft njerez qe e njohin Islamin mire dhe te jesh i sigurte do te "mbrojne" te gjitha ato vlera islame qe jane per te u mbrojtur. Nese e sheh se nuk ka te tille, shkruaj lirisht. Por jo sikur qe ben deri tani si replikant "udheheqes pro islam".

Zoti te dashte dhe dhurofte cdo te mire qe ia deshiron vetes.

*

Prenku i Dalmatėve
    Anėtarėsuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Nė dritėn fosforike qė lėshojnė varrezat gjatė natės
    Postime
    1,008
    Dmth shqipfoles qenka nje arab qe flet shqip , po me thuaj ku jane ata grekerit ,ku jan ata shkiet , ata malazezt e??
    A nuk tė djegu kur ai shoku yt tha se ne qenkemi shqipfolės??? Tash kur po themi pėr juve po iu djeg. Veē magjupėt bajnė kshtu, tvetin nuk e ngucin kushedi ēa me ba, iu gjuhen tjerėve.
    O sdi si te quaj por defenitivisht jo shqiptar .
    Kėtė ofendim kaq tė rėndė mund tė ma bėnte vetėm Skenderbeu po tė ishte gjallė. Por meqenėse ai nuk ėshtė, atėherė nuk po kush me ju masakru juve, sikur nė atė kohė.

Kurse me kete fjalin e fundit e tregove veten idiot te klasit te pare .
    Nuk ju kuptoj pse jeni kaq injoranta qe beheni sikur nuk shifni se sa shqiptari musliman ka dhan jeten per Shqiperi dhe ju vini e thuani qe ska shqiptare .
    Kur tė kalosh nga faza e idiotit nė fazėn e inteligjencės sė mjaftueshme pėr tė tė quajtur njeri, atėherė do t'a kuptosh qė NUK KA shqiptar musliman. Kjo ėshtė budallallėk, ėshtė njėsoj sikur tė thuash shqiptar-serb.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •