Une jam nga Shqiperia dhe sigurisht nuk me vjen mire kur lexoj shembuj prostituimi te SHQIPETAREVE te Shqiperise sjelle nga SHQIPETARE jo te Shqiperise. Prostitucionin, qe eshte "profesioni" me i peshtire, nuk e shpiken dhe as e aplikuan te paret shqipetaret (ngado qe te jene ata). Une jam i sigurt qe ky zvetenim qe iu be vlerave te larta dhe te pamohueshme te karakterit unik te shqipetareve ne keto vitet e fundit eshte pa dyshim kalimtar. Ne kete bote te udhehequr nga materializmi dhe njeri-shfrytezimi allacifut ne dolem vone, te papergatitur dhe natyrisht qe pasoja,qofte edhe dramatike, do kishte. Nuk kam shume kohe te filozofoj, por shkurt do thoja qe tashme qe CESHTJA shqiptare nuk eshte me edhe aq CESHTJE, duhet t'i heqim ca paragjykime te tipit "c'do mendoje amerikani apo anglezi apo dreqi i s'emes per c'bejme ne". Le te geloje diversiteti edhe ne komunitetin tone (nqs me te vertete jemi nje i tille) dhe kush te doje le te vere perce e kush te doje te qihet me ke te doje. Nuk mund te qendrojme me ne kuadrate e korniza e te shajme apo perqeshim komshiun apo kusheririn
Krijoni Kontakt